Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Емисионната цена да вдигне на новите акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Вие познавате чичо и знаетеаз познавам тези от лашперко и затова нямам там.. така, че стискайте
Докато чичката все пак е всеизвестен и охранен мажовец
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Защо да вдига цената - ако има достатъчно интерес за цена 6лв, то правата ще се търгуват на 0,265лв и всички ще бъдат щастливи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Хиляда пъти по-добре Алтерко отколкото тая спекулация.жива спекулация.
Самонаболнчвате се яко, но ме кефите.. Напред и нагоре.
Докато може.аз познавам тези от лашперко и затова нямам там.. така, че стискайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
....то правата ще се търгуват.... и всички ще бъдат щастливи...
С чичката мегдан не искам да деля.
Играйкайте на воля.
Докато може
Коментар
-
Здравко, стискай Лашперко и гледай мачажива спекулация.
Самонаболнчвате се яко, но ме кефите.. Напред и нагоре.
Докато може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеБай Оги да вдигне цената на новите акции, че вече не е актуална цената.
Коментар
-
Здравко, стискай Лашперко и гледай мачаОсвен него стискам и още 11 други, така че не се притеснявай за мен !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ооо да, много е свестен, честен лъжец ! Пази боже ако най свестните ни мажоритари са такива !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
"Чичката" е по-свестен от 99 процента от бг мажоритарите. А за едно на ум - винаги трябва да си имаме...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМного пъти съм го казвал. Това от което уж всички бягаха и не харесваха в ФИБ избягаха и се набиха в Молдован, по което всичко сочи, че ще е в пъти по грозно и нагло - хак да ви е. А ФИБ се промени от миналата година с влизането в Чакалнята, Банковият съюз и няма път назад към шменти-капелите. Затова БФБ е убито място, защото пенсиите и посрдниците тласкат развитието на борсата в грешната посока и на грешните места - цел източване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
"Чичката" е по-свестен от 99 процента от бг мажоритарите. А за едно на ум - винаги трябва да си имаме...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не знам кое наричаш хейт, но при Чичката сме се нагледали на какви ли не номера, така че имайте едно наум !
- 1 like
Коментар
Коментар