IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Изборите в Молдова май минаха или греша? Упс, грешка, и те били в неделя - ма май аверите на чичикака щели да ги загубят, та отсега били готови да обжалват, типично по комунистически...
    Визирам нашите, там все тая, само иска да подчертая, че и на 10 ще пишеш същите неща и обещавам да ти напомня!

Коментар

Изборите в Молдова май минаха или греша? Упс, грешка, и те били в неделя - ма май аверите на чичикака щели да ги загубят, та отсега били готови да обжалват, типично по комунистически...
      Оспами всички теми.Стана като Кретена- за нищо една хубава дума не каза.Каза,че нямаш на БФБ ации.,каккво правиш тогава тук?!?Спамиш.Само глупака си мисли,че знае всичко-акцията не става защото........аз така смятам......

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

След изборите 8
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
          Бруталното рали тепърва предстои.
          След изборите 8

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои.

Коментар

Оф, хем не ви пиша в темата, щото е ясно, че в съответните теми трябва да има само венцеславене и нулева критика, иначе си хейтър, хем все аз съм ви в устата.
              Като дежа вю е с темата за Лашперко

Коментар

• Браво, Груйо, оригинално мнение. Мисля, че това го пишеш за 388 път. Кажи неща и за ваксината и да си ходим.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Който разбира тук се спира.

А 15 лв ще стане когато дивидента е не само предложение, но и факт. А тогава и Грую ще купува на 15 лв., а за 7 лв само ще си мечтае. Успех на имащите.
                  Оф, хем не ви пиша в темата, щото е ясно, че в съответните теми трябва да има само венцеславене и нулева критика, иначе си хейтър, хем все аз съм ви в устата.

Ми не, няма да си купя Недоверие по една основна причина - мажориторят! Ортак с екскомуне - не, не и пак не! Веднъж само се подлъгах (от алчност с много дребни бройки /за 15-на хиляди/ в трейдинга) и невър ъгейн, щото, как беше, мъжко дупе веднъж се лъже (но на някои явно им харесва ).

Иначе тази акция я гледам като психология на тълпата (от вездесъщата яхта) - имаме си викачи, имаме си очаквания, имаме си екселски печлби тип пиб, щото екселските печалби в реформираната и проевропейски настроена членка на ЕС Молдова са по-хубави и реални от тези на тая долна кочина България, а пък комуне като чичикака е честен частник, за разлика от цеко от алеко (уууу, изрод, иска да строи в банско) и т.н.

Разбира се, на финала викачите ще са продали на макса (като в Неохим - любимата тема, където най-големите апологети "изведнъж" се оказа, че били продали на 40 кинта - уау), а балъчетата пак ще си останат балъчета.

Ин чичикака уи тръст, най, молдованбанк ми е мелон ъф ню йорк, грую е хейтър, като каже нещо протие чичикака и цената расте и т.н.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е то бива алчност бива, ама това вашето на нищо не прилича вече !
                    Който разбира тук се спира.

А 15 лв ще стане когато дивидента е не само предложение, но и факт. А тогава и Грую ще купува на 15 лв., а за 7 лв само ще си мечтае. Успех на имащите.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Ще се бият за права, но ми бяха много интересни колегите кагато си купувахме на 4.20 и ни се смееха, че ще чакат правата.. е чакайте,,, като нищо може да си пишем същите неща на 10 лв. и още да ги чакаме.
                      Е то бива алчност бива, ама това вашето на нищо не прилича вече !

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Правата ще стават все по-желани.
                        Ще се бият за права, но ми бяха много интересни колегите кагато си купувахме на 4.20 и ни се смееха, че ще чакат правата.. е чакайте,,, като нищо може да си пишем същите неща на 10 лв. и още да ги чакаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Ще се пазарим като стане
                          A да,бе Офертата е валидна до края на август
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Правата ще стават все по-желани.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              15лв от мен
                              Таймингът дали ще уцелим

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Готов съм да ти продам на 15
                                Ще се пазарим като стане

Коментар

Working...
                                X