Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Изборите в Молдова май минаха или греша? Упс, грешка, и те били в неделя - ма май аверите на чичикака щели да ги загубят, та отсега били готови да обжалват, типично по комунистически...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
След изборите 8Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Оф, хем не ви пиша в темата, щото е ясно, че в съответните теми трябва да има само венцеславене и нулева критика, иначе си хейтър, хем все аз съм ви в устата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Който разбира тук се спира.
А 15 лв ще стане когато дивидента е не само предложение, но и факт. А тогава и Грую ще купува на 15 лв., а за 7 лв само ще си мечтае. Успех на имащите.
Ми не, няма да си купя Недоверие по една основна причина - мажориторят! Ортак с екскомуне - не, не и пак не! Веднъж само се подлъгах (от алчност с много дребни бройки /за 15-на хиляди/ в трейдинга) и невър ъгейн, щото, как беше, мъжко дупе веднъж се лъже (но на някои явно им харесва).
Иначе тази акция я гледам като психология на тълпата (от вездесъщата яхта) - имаме си викачи, имаме си очаквания, имаме си екселски печлби тип пиб, щото екселските печалби в реформираната и проевропейски настроена членка на ЕС Молдова са по-хубави и реални от тези на тая долна кочина България, а пък комуне като чичикака е честен частник, за разлика от цеко от алеко (уууу, изрод, иска да строи в банско) и т.н.
Разбира се, на финала викачите ще са продали на макса (като в Неохим - любимата тема, където най-големите апологети "изведнъж" се оказа, че били продали на 40 кинта - уау), а балъчетата пак ще си останат балъчета.
Ин чичикака уи тръст, най, молдованбанк ми е мелон ъф ню йорк, грую е хейтър, като каже нещо протие чичикака и цената расте и т.н.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е то бива алчност бива, ама това вашето на нищо не прилича вече !
А 15 лв ще стане когато дивидента е не само предложение, но и факт. А тогава и Грую ще купува на 15 лв., а за 7 лв само ще си мечтае. Успех на имащите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Ще се бият за права, но ми бяха много интересни колегите кагато си купувахме на 4.20 и ни се смееха, че ще чакат правата.. е чакайте,,, като нищо може да си пишем същите неща на 10 лв. и още да ги чакаме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПравата ще стават все по-желани.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЩе се пазарим като станеОфертата е валидна до края на август
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Готов съм да ти продам на 15
Коментар
Коментар