Абе тука кога беше ОСА на екселската баМка?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Здравей Бен,
"Собственика" не са ли нищо не знаещи бабки и техните бонови книжки?
п.п. говоря за тези 34.6%, които вероятно нито знаят, нито ще участват в увеличението.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Благодаря!
Допълних и най непредвидимия сценарий по долу
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53
Никой не ги исипва, те се зареждат служебно от посредника, като остатък от неупражнени-записани и цената се определя от търсенето при отваряне на аукциона
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТони, струва ми се, че само собственика може да "изсипе" правата
"Собственика" не са ли нищо не знаещи бабки и техните бонови книжки?
п.п. говоря за тези 34.6%, които вероятно нито знаят, нито ще участват в увеличението.
Last edited by tony1975; 14.07.2021, 10:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Да де, парите от продадените права на последния аукцион.
Логично е да има интерес към него, при положение че ще се продават едни 30-35% спящи права, които ще дадат възможност за записване на акции на 4.2лв.
Ясно е, че цената им ще се определи от търсене и предлагане и че пазарните поръчки ще са с предимство, но как решава ИП на каква цена да изсипе правата?
Ето при Алтерко на заключителния ги пуснаха с 17% по-ниско от цената, на която вървеше търговията с права дни по-рано?
Някой врял и кипял в тези аукциони би ли разяснил?
Коментар
-
Как ще се влеят в дружеството - сумата от продажбата им ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПредполагам само, че донев има интерес цената на правата да е висока, той ще си запише неговите, а тези на бабите и дядовците няма да бъдат потърсени и ще се влеят в дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКолко права купуваха една акция ?
Написал съм го до милиардна мисля и ако това не ти стига;-
"пп.6,778860386 поправки на предложението - струваха почти 2лв+"
Коментар
Коментар