???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЛупкане ще има за всички от сърце...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекато се съберат четири Нули ....какво правят....
Ама вие си знаете...
Ние влезнахме на хетрата и на немския и не стана нищо ,та тук....
Сърбите и хърватите като се присъединят към ЕС ще направят същото каквото и ние 2006-2007.Май.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеУффффф тия хора неразбрани
какви инвеститори в македония и сърбия....те викат елате у нас да инвестирате и докарайте и немците... от тук ги чувам.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеМонти, пиши приятелю в темата за Песимизъм моля те !!!
Що бе...
Я дай оборотите в динари , денари и :куни и т.н....
И ще пишем ,където требва.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеМисля си че сривът на цените бе до тук,.. с цел да бъдат атрактивни нивата пред инвеститорите на SEE LINK наложително бе да се натиснат цените още повече че 3 най-ликвидни бг.компании влизат в индекса на платформата, а големите инвеститори харесват да търгуват индекси ..... дано да съм прав
не знам защо се заблуждавате....
Тези маркети са по зле и от нашия...
само гръцкия и румънския е горе ,долЕ по добре ....но те са много рискови,особенно гръцкия ....
не знам как по ясно да ви го кажа...
като се съберат четири Нули ....какво правят....
Ама вие си знаете...
Ние влезнахме на хетрата и на немския и не стана нищо ,та тук....
Коментар
-
Мисля си че сривът на цените бе до тук,.. с цел да бъдат атрактивни нивата пред инвеститорите на SEE LINK наложително бе да се натиснат цените още повече че 3 най-ликвидни бг.компании влизат в индекса на платформата, а големите инвеститори харесват да търгуват индекси ..... дано да съм прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ ги бих и ги ебах, защо питаш?
И ти ли си мечка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКолко ти е нормата,след боя секс има ли?
И ти ли си мечка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМалко ги бихме днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСкоро избухваме като ни налазят макетата
Платформата SEE Link има техническа готовност за старт на търговията
http://www.investor.bg/centralna-i-i...viiata-214031/
Коментар
Коментар