Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГЕРБ и борса .... щом не е черешовата ме съмнява .... ама дано направят нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемалко преглед на печата от Бате Ви Тони!
Не е препоръка. Имам некви артии и все се питам - Защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемалко преглед на печата от Бате Ви Тони!
Ясно че искат свежа пара да влезе в бюджета но ще има и добър ефект върху целият пазар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеспекуланте, забравих да допълня, че става въпрос за мобилната платформа, сори
преди да я променят беше по-грозно изглеждаща, по-тромава и не ми запомняше правилно нещата, откакто я промениха е с по-готин дизайн и имам чувството, че и по-бърза.. уви като съм на работа не мога да си инсталирам сертификата за платформата и ми се налага да ползвам мобилната версия... но тази промяна ми направи впечатление, работи екипа... наскоро също така са променили на площад Възраждане офиса в София са залепили някакви нови реклами на прозорците.. стараят се хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение... наскоро също така са променили на площад Възраждане офиса в София са залепили някакви нови реклами на прозорците.. стараят се хоратаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
спекуланте, забравих да допълня, че става въпрос за мобилната платформа, сори
преди да я променят беше по-грозно изглеждаща, по-тромава и не ми запомняше правилно нещата, откакто я промениха е с по-готин дизайн и имам чувството, че и по-бърза.. уви като съм на работа не мога да си инсталирам сертификата за платформата и ми се налага да ползвам мобилната версия... но тази промяна ми направи впечатление, работи екипа... наскоро също така са променили на площад Възраждане офиса в София са залепили някакви нови реклами на прозорците.. стараят се хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЛипсата на такава такса беше една от причините да избера Карол...
Има ли друг голям ИП без такава такса?
Доколкото знам бенчмарк също я иматМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеcene, много си прав! малко като плаващи пясъци...
останалите също сте прави - ако се правят 1-2 сделки (в зависимост от портофейла) се покрива от комисиона и не се дължи това...
4i40, от как съм тук си решил, че съм момаама не съм хаха
Пенко, аз си оставам при Карол, кефи ме отношението, наскоро промениха изгледа на платформата (е вече има 2 месеца май откак го направиха) и няма да ги сменям... а и това го въвеждат едва сега, при другите го е имало отдавна. и както се каза вече - такси си има навсякъде и за всичко - тия 0.05% от акции и 0.5% кеш не са толкова много и отиват за гаранционния фонд...
та в крайна сметка - всичко е ок и наред, ще се стимулира търговията и ще забогатеем несметно)))))
no worriesLast edited by спекуланта; 03.06.2016, 23:53.
Коментар
-
cene, много си прав! малко като плаващи пясъци...
останалите също сте прави - ако се правят 1-2 сделки (в зависимост от портофейла) се покрива от комисиона и не се дължи това...
4i40, от как съм тук си решил, че съм момаама не съм хаха
Пенко, аз си оставам при Карол, кефи ме отношението, наскоро промениха изгледа на платформата (е вече има 2 месеца май откак го направиха) и няма да ги сменям... а и това го въвеждат едва сега, при другите го е имало отдавна. и както се каза вече - такси си има навсякъде и за всичко - тия 0.05% от акции и 0.5% кеш не са толкова много и отиват за гаранционния фонд...
та в крайна сметка - всичко е ок и наред, ще се стимулира търговията и ще забогатеем несметно)))))
no worries
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЛипсата на такава такса беше една от причините да избера Карол...
Доколкото знам бенчмарк също я имат
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеPenko, става въпрос за нова такса, не за комисион при сключване на сделка... нова такса, която до скоро я нямаше в Карол.. аз съм при тях от миналата година и досега не е имало такова нещо, за това го и написах.
Доколкото знам бенчмарк също я имат
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение4i40, прав си така е, малко подходих така тип ощипана г-ца, но в крайна сметка дори и с тези такси генерираме по-добри пари отколкото в банките, така че да....
Penko, става въпрос за нова такса, не за комисион при сключване на сделка... нова такса, която до скоро я нямаше в Карол.. аз съм при тях от миналата година и досега не е имало такова нещо, за това го и написах.
На никой не му е приятно, но дано да излезнем на печалба от играта, та да има смисъл ....
Тези такси са стари, но досега се покриваха от ИП...За жалост и те са на подводно дишане от години...
Коментар
Коментар