If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E моля ти се чичо - та нали при всеки ръст го виждаме това - най-активна става темата на хима
A пирамидите няма да паднат лесно - доказано е, че са по-държеливи от небостъргачите в САЩ )))
В момента какво виждаме и какво коментираме?Това ще е бъдеще неопределено,
я ще ,я не ще.
Даже и времето е подвластно на ГРУПАТА...А пирамидите когато се разпаднат, на камъните ще има надлиси - посетих тази пирамида с парите от дивидента на ХИМИМПОРТ...
E моля ти се чичо - та нали при всеки ръст го виждаме това - най-активна става темата на хима
A пирамидите няма да паднат лесно - доказано е, че са по-държеливи от небостъргачите в САЩ )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
хитрата кака - ЗА двата крака
Между другото дори и тим е по-добре отколкото в гол кеш A щом портфейла расте, когато хима пада - има нещо гнило нали
(Верно, че имам 12-15 позиции, не ги казвам всички) Кешът за мен е нищо - само средство да направиш нещо смислено, някакъв си там портфейл
Добре се е ориентирало прецаканото....
Даже и времето е подвластно на ГРУПАТА...А пирамидите когато се разпаднат, на камъните ще има надлиси - посетих тази пирамида с парите от дивидента на ХИМИМПОРТ...
Ти в тим ли си се нахакала......
А те имах за най хитрата във форума......
хитрата кака - с двата крака
Между другото дори и тим е по-добре отколкото в гол кеш A щом портфейла расте, когато хима пада - има нещо гнило нали
(Верно, че имам 12-15 позиции, не ги казвам всички) Кешът за мен е нищо - само средство да направиш нещо смислено, някакъв си там портфейл
Tи докато се кефиш $ за 2г е върнал 27% профит в левчета...горките прости депозитари де ги оплюваш....
И на 3 и на 5г база бият кака ти софка.
То поне пазара да бе евтин, ма НЕ е.
Ябълката е на 6.5 ебитда, кажи колко са с по малко на бфб...единици са.
Кат оня умник мажо де иска да се отърве от папирите си и ще прави обратно за целта, щото хартията му уж била много подценена...пък тя двойно по скъпа от апъл.
Какво те притеснява дали има или няма пазар!? Ако държиш папири с фундамент - не само че не те бърка пазара,. ами колкото повече минава времето без да се осъзнае въпросния пазар, толкова повече кеф ти доставя да им гледаш сеира (както се казва) и на загубилите разсъдъка си мечки )))
Tи докато се кефиш $ за 2г е върнал 27% профит в левчета...горките прости депозитари де ги оплюваш....
И на 3 и на 5г база бият кака ти софка.
То поне пазара да бе евтин, ма НЕ е.
Ябълката е на 6.5 ебитда, кажи колко са с по малко на бфб...единици са.
Кат оня умник мажо де иска да се отърве от папирите си и ще прави обратно за целта, щото хартията му уж била много подценена...пък тя двойно по скъпа от апъл.
Дрън,дрън на теб ли да ти обеснявам ,че има много начини да инвестира човек.
Акциите са един от начините.Колко по-невърви ,толкова по ще ги заобикалят.После
се чудете защо оборотите са летни и никой не печели.
Напротив, за мен е обратно - колкото по-не върви - толкова се надига в мен една тиха и скромна (все още скромна) алчност
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар