IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• последно време ниските обороти ми напомнят 2001 г., малко преди да започне големия бум. Ниските обороти изплашита дей трейдърите.

Коментар

• Честит ви оборот под 100 хил лв.
      Нека аз да съм виновен и затова, както и за много ми загуби на БФБ и пропуснати ползи, които така приятелски ми преписвате

Аз ви давам отговора, защо е така. След една Неделя в края на 2014, Пенсионните се "обидиха" или "засегнаха" нещо, почнаха кампании, медиини изяви, че щели да ги национализират и оттогава сякаш "приключиха" с БФБ ФАКТ.
      Сигурно и затова имам вина
      Цяла 2015 се дърпат, въпреки, че вноските си текат към тях с пълна сила, може би 2015 им е рекордна за нетни вноски.
      Това е факторът за 2015, който не знам, колко от вас са предвидили, че Пенсионните през 2015 няма да инвестират на БФБ - с числа моля, яко някой има.
      Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
        Внимание! Лъжец!
        Този г.ей лъже масово и форумите и подвежда целенасочено останалите. Моля, администраторите да вземат мерки!
        За кое лъжа, че оборотите на ден са по 100 хил лв. и че очевидно Пенсинни дружества на БФБ няма
        Ти остави това, че не инвестират по предназначение, ами и резултати нямат Няма и как да имат, няма да ви обянсявам защо от ДАКС пари не могат изкара.
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Гледай си паничката
          Внимание! Лъжец!
          Този г.ей лъже масово и форумите и подвежда целенасочено останалите. Моля, администраторите да вземат мерки!

Коментар

Според нормативната уредба Пенсионните са участник на БФБ.
            От 2015 (дори много по-рано) но 2015 видно за всеки тогално обдикираха от БФБ и ги няма (да не броим изключенията, видно е дали ги има или не по оборотите, понеже те са такъв участник, че не може да останат незабелязани - говорим за поне 100 милиона които им се падата за БФБ, но ги няма - груба сума, но е поне толкова на гофина минимум).

ДДДД. разбрахме, че си платен и пристрастен. Но бъди сигурен, че това, което пиша, ще се провери.
            Да задължават ги,даже им нареждат кой акции точно да купуват.
            Last edited by dolce; 08.01.2016, 17:06.

Коментар

откровена лъжа! Цитирай закон, член, алинея!
              Гледай си паничката
              Bulls on BSE

Коментар

Според нормативната уредба Пенсионните са участник на БФБ.
                откровена лъжа! Цитирай закон, член, алинея!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  Това че не можеш да се примириш с пропуснатите ползи и реализираните загуби си е твоя грижа. Затова си търсиш утешение като ръсиш глупости. Мисля че ще имаш по голям успех като вечерта си налееш една ракийка тогава ще влезеш в стихията си
                  Това, че ти и ДДДД примерно, сте толкова малки, че освен в собствената си паничка и тази на съседчето не може да поглегнете и разбирате голямата картина, си е ваш проблем като елементарни егоистични човечета
                  Bulls on BSE

Коментар

• Според нормативната уредба Пенсионните са участник на БФБ.
                    От 2015 (дори много по-рано) но 2015 видно за всеки тогално обдикираха от БФБ и ги няма (да не броим изключенията, видно е дали ги има или не по оборотите, понеже те са такъв участник, че не може да останат незабелязани - говорим за поне 100 милиона които им се падата за БФБ, но ги няма - груба сума, но е поне толкова на гофина минимум).

ДДДД. разбрахме, че си платен и пристрастен. Но бъди сигурен, че това, което пиша, ще се провери.
                    Bulls on BSE

Коментар

• Това че не можеш да се примириш с пропуснатите ползи и реализираните загуби си е твоя грижа. Затова си търсиш утешение като ръсиш глупости. Мисля че ще имаш по голям успех като вечерта си налееш една ракийка тогава ще влезеш в стихията си

Коментар

Сега поставям въпроса, защо Пенсионните вече години наред не инвестират на БФБ (2015 е 100%, че не са инвестирали, както и че в момента ги няма на БФБ), което за мен е незаконно?

Ако това за теб са шутовски въпроси, то ти си лумпен
                        Би ли цитирал нормативната уредба на основание на която ПФ са задължени да купят акциите притежавани от BullsonBSE. Вероятно съм много прост и съм пропуснал съответната норма на закона. Понеже не си форумният шут е редно да ни осветлиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                          Да не те обидя ама по скоро се приемаш като форумния шут, но ако това те ласкае не говори добре за личноста ти
                          Когато се включих във форума целта ми беше да се разбере какво стана с депозитите на Пенсионни и Договорни фондове в КТБ. Напълно резоннен въпрос, на който никой не отговори с факти. Беше голям проблем, защото грозеше консервативни фондове да улекнат с по 5-10% за една нощ. Тази седмица получихме отговор с публикация на цесиите.

Сега поставям въпроса, защо Пенсионните вече години наред не инвестират на БФБ (2015 е 100%, че не са инвестирали, както и че в момента ги няма на БФБ), което за мен е незаконно?

Ако това за теб са шутовски въпроси, то ти си лумпен
                          Bulls on BSE

Коментар

Ласкате ме, като ме коментирате
                            Да не те обидя ама по скоро се приемаш като форумния шут, но ако това те ласкае не говори добре за личноста ти

Коментар

откровена лъжа. За сребърния фонд извади черно на бяло кой и кога ти го е обещал.
                              Остави Сребърния Фонд, то и за него е безпредметно да не е на БФБ. но кажете кой и с какво отмени задължението на Пенсионните да инвестират на БФБ?
                              Факт е, че ги няма на БФБ.
                              Bulls on BSE

Коментар

• Когато човек си избира пазар, следва да анализира и участниците на пазара.
                                Моите анализи сочат, че Пенсионните фондве полу-законно вече не инвестират на БФБ. Че е неморално е неморално, според мен трябва да се проучи доколко е законно да избягват БФБ. Иначе според мен става безпредметно да се взема задължително от всеки работещ по 5% без да се спазяват законовите уговрки - Пенсионните да инвестират на БФБ.
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X