последно време ниските обороти ми напомнят 2001 г., малко преди да започне големия бум. Ниските обороти изплашита дей трейдърите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Честит ви оборот под 100 хил лв.
Нека аз да съм виновен и затова, както и за много ми загуби на БФБ и пропуснати ползи, които така приятелски ми преписвате
Аз ви давам отговора, защо е така. След една Неделя в края на 2014, Пенсионните се "обидиха" или "засегнаха" нещо, почнаха кампании, медиини изяви, че щели да ги национализират и оттогава сякаш "приключиха" с БФБФАКТ.
Сигурно и затова имам вина
Цяла 2015 се дърпат, въпреки, че вноските си текат към тях с пълна сила, може би 2015 им е рекордна за нетни вноски.
Това е факторът за 2015, който не знам, колко от вас са предвидили, че Пенсионните през 2015 няма да инвестират на БФБ - с числа моля, яко някой има.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеВнимание! Лъжец!
Този г.ей лъже масово и форумите и подвежда целенасочено останалите. Моля, администраторите да вземат мерки!
Ти остави това, че не инвестират по предназначение, ами и резултати няматНяма и как да имат, няма да ви обянсявам защо от ДАКС пари не могат изкара.
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеГледай си паничката
Този г.ей лъже масово и форумите и подвежда целенасочено останалите. Моля, администраторите да вземат мерки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеСпоред нормативната уредба Пенсионните са участник на БФБ.
От 2015 (дори много по-рано) но 2015 видно за всеки тогално обдикираха от БФБ и ги няма (да не броим изключенията, видно е дали ги има или не по оборотите, понеже те са такъв участник, че не може да останат незабелязани - говорим за поне 100 милиона които им се падата за БФБ, но ги няма - груба сума, но е поне толкова на гофина минимум).
ДДДД. разбрахме, че си платен и пристрастен. Но бъди сигурен, че това, което пиша, ще се провери.Last edited by dolce; 08.01.2016, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеоткровена лъжа! Цитирай закон, член, алинея!Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеСпоред нормативната уредба Пенсионните са участник на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеТова че не можеш да се примириш с пропуснатите ползи и реализираните загуби си е твоя грижа. Затова си търсиш утешение като ръсиш глупости. Мисля че ще имаш по голям успех като вечерта си налееш една ракийка тогава ще влезеш в стихията сиBulls on BSE
Коментар
-
Според нормативната уредба Пенсионните са участник на БФБ.
От 2015 (дори много по-рано) но 2015 видно за всеки тогално обдикираха от БФБ и ги няма (да не броим изключенията, видно е дали ги има или не по оборотите, понеже те са такъв участник, че не може да останат незабелязани - говорим за поне 100 милиона които им се падата за БФБ, но ги няма - груба сума, но е поне толкова на гофина минимум).
ДДДД. разбрахме, че си платен и пристрастен. Но бъди сигурен, че това, което пиша, ще се провери.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеСега поставям въпроса, защо Пенсионните вече години наред не инвестират на БФБ (2015 е 100%, че не са инвестирали, както и че в момента ги няма на БФБ), което за мен е незаконно?
Ако това за теб са шутовски въпроси, то ти си лумпен
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеДа не те обидя ама по скоро се приемаш като форумния шут, но ако това те ласкае не говори добре за личноста ти
Сега поставям въпроса, защо Пенсионните вече години наред не инвестират на БФБ (2015 е 100%, че не са инвестирали, както и че в момента ги няма на БФБ), което за мен е незаконно?
Ако това за теб са шутовски въпроси, то ти си лумпенBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЛаскате ме, като ме коментирате
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеоткровена лъжа. За сребърния фонд извади черно на бяло кой и кога ти го е обещал.
Факт е, че ги няма на БФБ.Bulls on BSE
Коментар
-
Когато човек си избира пазар, следва да анализира и участниците на пазара.
Моите анализи сочат, че Пенсионните фондве полу-законно вече не инвестират на БФБ. Че е неморално е неморално, според мен трябва да се проучи доколко е законно да избягват БФБ. Иначе според мен става безпредметно да се взема задължително от всеки работещ по 5% без да се спазяват законовите уговрки - Пенсионните да инвестират на БФБ.Bulls on BSE
Коментар
Коментар