If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да уточня - не съм им клиент и не съм участвал в ИПО при тях,
Не знам старите им прегрешения , но прави впечатление усилията им да подобряват имиджа на БФБ и коректното отношение към участаващите на фондовия пазар в последните месеци.
Затова казавм дано и други ИП се повлияят от тях !
аз затова казвам, че има защо да се стараят, ( и трябва, иначе - игнор) москва не верит слезьi )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
не ни ги хвали - IPO на енемона на ного-ного-кратно по-високи цени (сега в небитието), изгонени от собственото им дружесто еларг (след което акциите скочиха 4 пъти) и т.н.
няма нужда от "браво" Доверието се гради десетилетие а се губи за няколко дни. Дано са си направили изводите
Да уточня - не съм им клиент и не съм участвал в ИПО при тях,
Не знам старите им прегрешения , но прави впечатление усилията им да подобряват имиджа на БФБ и коректното отношение към участаващите на фондовия пазар в последните месеци.
Затова казавм дано и други ИП се повлияят от тях !
Тони брефчето и атерата е накупено от всички който смятат че борсата ще върви надолЕ или в рейндж... ....
Те са дивидентски и консервативни позиции и целта е да се запазят средства при спадове а не да се печели при бичи маркет...
Купувачите на тези позиции стават мечки с покупките им........
Лошото е брокерите са отписали тим като двигател на борсата....те не са купува ли там и не мислят в момента да го правят....
Еланци са хитреци....
Едно време качиха ССВ от 80 до леф ,сега холдинг Варна ли е ...целта..
В момента ДАХ дава добри входове .... а отстрела на мечки вече е забранен със закон от правителство.....
без сръдни, но с тази позиция не си изобщо в час
малко хартии са с обещаваща перспектива като тази,
казвам ти го защото знам че си кеширан и вместо да си говориш празни приказки, помисли си къде може кеша да ти скочи с едни 60%
ами малко са възможните отговори. ти по принцип направи голяма глупост като си продаде и ракетата гагарин, е докато не се запознаеш с реалността и кеша ти тежи може да плюеш на воля, но имай предвид, че като ти стане навик, балъците ще спрат и да те вземат в предвид ")) и това да не те обижда - според костолани на борсата сме всички балъци, и той ходел затова на борсата - за да ги види и си оправи настроението )))))))))
Не е препоръка... !!!
+1
Тогава позна ,дано и сега да успее.
Въобще Еланци се представят добре ,като отношение към инвеститорите на БФБ.
Правят анализи на публични компании, уебинари за инвеститори ,пишат във форума ,ИПО-то на Сирма и в последствие онлайн среща с ръководството .
Браво на тях !!!
Дано и другите ИП да вземат пример от тях .
не ни ги хвали - IPO на енемона на ного-ного-кратно по-високи цени (сега в небитието), изгонени от собственото им дружесто еларг (след което акциите скочиха 4 пъти) и т.н.
няма нужда от "браво" Доверието се гради десетилетие а се губи за няколко дни. Дано са си направили изводите
Не е препоръка... !!!
Тони брефчето и атерата е накупено от всички който смятат че борсата ще върви надолЕ или в рейндж... ....
Те са дивидентски и консервативни позиции и целта е да се запазят средства при спадове а не да се печели при бичи маркет...
Лошото е брокерите са отписали тим като двигател на борсата....те не са купува ли там и не мислят в момента да го правят....
Еланци са хитреци....
В момента ДАХ дава добри входове .... а отстрела на мечки вече е забранен със закон от правителство.....
ЦЪ, позволи ми да не се съглася с теб, въпреки че уважавам мнението ти!
Не може да слагаш БРЕФ и АТЕРА на една черга - второто е реално оценено и с намаляващ дивидент, а първото е доста подценено(както показва анализа дори и смятайки само 4-ри от проектите им) и тепърва тръгва дивидента. Макари с малки рогца и аз съм биче и съм накупил яко бреф с идеята че 2016-17години ще са годините на бреф и сфарм, а не като защита от спад!
Не съм спец на ТА, но дори и да загърбим фундамента и погледнем само че май 50дневната, като пробие 200дневната идва дълго густо движение така казват.
Поздрави!
Еланци са хитреци....
Прогнозата на К.Колчев за 2016 засилва оптимизма ми.Всички помним изказването му за тенджерата под налягане и какво се случи после...Вярвам, че и сегашната му прогноза ще се изпълни http://www.investor.bg/novini-i-anal...nteres-209052/
+1
Тогава позна ,дано и сега да успее.
Въобще Еланци се представят добре ,като отношение към инвеститорите на БФБ.
Правят анализи на публични компании, уебинари за инвеститори ,пишат във форума ,ИПО-то на Сирма и в последствие онлайн среща с ръководството .
Браво на тях !!!
Дано и другите ИП да вземат пример от тях .
Прогнозата на К.Колчев за 2016 засилва оптимизма ми.Всички помним изказването му за тенджерата под налягане и какво се случи после...Вярвам, че и сегашната му прогноза ще се изпълни http://www.investor.bg/novini-i-anal...nteres-209052/
Според нормативната уредба Пенсионните са участник на БФБ.
От 2015 (дори много по-рано) но 2015 видно за всеки тогално обдикираха от БФБ и ги няма (да не броим изключенията, видно е дали ги има или не по оборотите, понеже те са такъв участник, че не може да останат незабелязани - говорим за поне 100 милиона които им се падата за БФБ, но ги няма - груба сума, но е поне толкова на гофина минимум).
ДДДД. разбрахме, че си платен и пристрастен. Но бъди сигурен, че това, което пиша, ще се провери.
Нормативната уредба не казва ли по кои позиции трябва да инвестират....да не вземат да се объркат?
Питам колко е законно да прибират парите на хората, да не носят доходност, и без да се обявили да спрат да инвестират на БФБ, Извинявайте, ама борсите са преди всички предивидимост. Когато най-голямият участни безпричинно излезе от пазара (нито купува, нито продава), какво означава това?
Коментар