Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Ласкате ме, като ме коментирате
Само искам да ви кажа, че аз когато почнах на БФБ там инветираха Пенсионните дружества и беше обещано, че и т.н. Сребърен Фонд и той ще инвестира на БФБ.
За Сребърният фонд излъгаха.
За Пенсионните, обаче още не съм чул да има промяна в законодателството, че те от повече от година вече не инвестират на БФБ - факт, видно е всеки ден, освен ако не са им разрешили да търгуват на нерегулиран пазар (но и това не е променяно)
Някой може ли да го обясни това?Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеBullsonBSE, имаш ли български акции? За мен това е интересен въпрос за да разбера от какви позиции коментира даден човек. Примерно аз съм до козирката в акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеBullsonBSE, имаш ли български акции? За мен това е интересен въпрос за да разбера от какви позиции коментира даден човек. Примерно аз съм до козирката в акции.
Много ясно че ще ти каже че има. Даже и може да ти препоръча ако искаш.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеДа и с 1.40лв вдигаш индекса с 1%
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЕ, въпрос на гледна точка, но пък оборотът в Sofix 5420 лв.до момента остава. Нов рекорд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЕее, замалко един час без сделка. Кой е тоя простак дето ни разваля рахатлъка
Е, въпрос на гледна точка, но пък оборотът в Sofix 5420 лв.до момента остава. Нов рекорд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТа къде казахте че са мечките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТа къде казахте че са мечките?
Нито ръстове е имало, нито ливъридж, нито спекулативен капитал, нито излизащи чужденци, нито нужда Фондове да продават.
Мечки може да има само при 4-5 компании, които бяха свръхкупени последните години и привлякоха много капитал - тамо математически има кой да натисне.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеОборот в Sofix 5420 лв.до момента. Не бях виждал такова нещо, но човек се учи докато е жив. Пародия
Инвестициите им в чужбина са кауза пердута - от там няма да изкарат нищо като доходност, това никой да не се съмнява (причината е, че те ползват посредници в чужбина, които ги пълнят само в шитове от чуждите пазари на балонни цени - като ба бг фондове, какво да им препоръчат и да ги натъпчат)
ДЦКатата стават със все по миниатюрни доходности.
Много глупаво се държат, като не участват на БФБ. Оборотите, показват, че просто ги няма, някак как да еBulls on BSE
Коментар
Коментар