IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тони, мисля, че сега не е най-подходящото време да правя прогноза накъде ще продължи движението на индекса. Все пак тази седмица ще почнат да пускат отчетите
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
      Мнението е плод на богатото въображение на един фен на графичния анализ и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Съпротива трудно се пробива
      На всеки който поне малко разбира от борсова търговия му стана ясно, че това движения няма как да продължи. Някои форумци още преди 1-2 седмици казаха, че трябва да има корекция или поне странично движение и се оказаха прави. Дори аз на 29.09 написах, че графиката прилича на комин Сега да поговорим малко за графиката. Дори и аджамия техничар може да види, че движението нагоре не приключи къде да е, а точно на нивото което се явява съпротива (предишен връх) Има и още едно нещо, което подсказа че движението няма да продължи в посока нагоре. След като съпротивата не бе преодоляна се получи формация шип (най-високата свещичка на дневната графика) Индикаторът RSI с високите стойности също даде сигнал за промяна на движението. Ако на някой нещо не му е ясно може да пита мен или Бате Тони - виден технически анализатор. Последното е шегичка. Бате Тони нали знаеш, че съм ти фен

п.п пълзящите средни са:
      EMA 21, EMA 100 и EMA 200
      ето че ще те накарам да говориш - нещо което никой тук не успява

Бате Тони винаги е казвал че както акциите, така и знанията му са твърде малки в сравнение с повечето участници. Никога не съм се срамувал да го кажа и да питам!
      Тук обаче малко в миналото гледа тоя анализ(като коефициентите ползвани от някои съфорумци), кажи това ли е корекцията или ще задълбае и до къде? Кога очакваш да продължи ръста и с какъв тригър(ех че модерна дума). Иначе той техническиия малко..... дали кривата е два пръста над пъпа или под пъпа, нека не го взимаме толкова насериозно!
      Поздрави!

п.п. иначе гледам че вчера Софикс перна 20дневната SMA и веднага пак върна нагоре
      Last edited by tony1975; 22.10.2016, 11:03.

Коментар

• Мнението е плод на богатото въображение на един фен на графичния анализ и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Съпротива трудно се пробива
        На всеки който поне малко разбира от борсова търговия му стана ясно, че това движения няма как да продължи. Някои форумци още преди 1-2 седмици казаха, че трябва да има корекция или поне странично движение и се оказаха прави. Дори аз на 29.09 написах, че графиката прилича на комин Сега да поговорим малко за графиката. Дори и аджамия техничар може да види, че движението нагоре не приключи къде да е, а точно на нивото което се явява съпротива (предишен връх) Има и още едно нещо, което подсказа че движението няма да продължи в посока нагоре. След като съпротивата не бе преодоляна се получи формация шип (най-високата свещичка на дневната графика) Индикаторът RSI с високите стойности също даде сигнал за промяна на движението. Ако на някой нещо не му е ясно може да пита мен или Бате Тони - виден технически анализатор. Последното е шегичка. Бате Тони нали знаеш, че съм ти фен

п.п пълзящите средни са:
        EMA 21, EMA 100 и EMA 200
        Attached Files

Коментар

• с казване нищо не става, но ти продължавай да си ги възхваляваш забавно е ...
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Щом Дидо Добрев е казал, че Капиталовият пазар става приоритет и че без Капиталов пазара няма икономика - напълно вярно между другото, както и че ще се работи в тази насока - значи няма защо и ние да се дърпаме

Само не трябва да се работи в насоката прескъпи ИПОта - Спийди, Сърма, Атерко - на балонни цени - това руши вместо да увеличава дуверието в Пазара.

Дидо Добре и Скарлатов са двамата в момента, който с новата шефка на КФН ще възкръснат БФБето. Не случайно, вече на никой не му се продавва, ако все още има такива с акции за продаване на тези ниски цени от преди 10-15 г.
            Bulls on BSE

Коментар

Има една борсова максима която гласи следното: Когато нещо спре да се покачва значи е дошло време да пада
              Много е рано според мен за лафа на Влади )))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Има една борсова максима която гласи следното: Когато нещо спре да се покачва значи е дошло време да пада

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Купувачите за да чакат, трябва, да съществуват.
                  Понеже реши, че продавачи няма..
                  Как реши, че съществуват купувачи?
                  Аз не виждам и купувачи.
                  По наличностите от акции и пари реших коя преобладава.
                  Акциите си стоят една и съща бройка, докато парите се увеличават постоянно Банки, Пенсионни, Договорни, Спестявания всичко расте
                  Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                    Ами не е, но Купувачите почиват в чакане - не знам какво чакат, а Продавачи няма, щото се свършиха и няма как да е другояче, когато пазара е свръхпродаден
                    Купувачите за да чакат, трябва, да съществуват.
                    Понеже реши, че продавачи няма..
                    Как реши, че съществуват купувачи?
                    Аз не виждам и купувачи.
                    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Днес да не е почивен ден!!?
                      Ами не е, но Купувачите почиват в чакане - не знам какво чакат, а Продавачи няма, щото се свършиха и няма как да е другояче, когато пазара е свръхпродаден
                      Bulls on BSE

Коментар

• Днес да не е почивен ден!!?
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                          Генералът ви го показа много точно и ясно,който не го кефи да скача на плиткото
                          при акулите.
                          Last edited by Grosss; 20.10.2016, 19:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Аз пък като си гледам акциите виждам, че от доста време нито съм бил, нито са ме били ..... не знам за хубаво ли е, за лошо ли е ..... се едно нема пазар, баси ......
                            А най лошото е, че това не е само моментно състояние, скоро ще станат 10г все така ! Децата ни пораснаха в чакане да се съживи пазара

Коментар

• Аз пък като си гледам акциите виждам, че от доста време нито съм бил, нито са ме били ..... не знам за хубаво ли е, за лошо ли е ..... се едно нема пазар, баси ......
                              Life won't wait for you.

Коментар

Днес нас ни бият.
                                да, и при мен е така. Понабито съм днес но не не много, нямам и синини по обичйните места )))) Затова няма да говорим лоши неща а само хубави., нали тр. да съм все наобратно !?!?!)))))
                                жалко, надявах се поне при теб да е било на + днес. Но до края има още време, съответно може да се промени резултата))))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X