Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение000, може пак да са се върнали в гейма (както казваше един играч - Ташунко със сапа, а самия Ташунко се стопи като ланшния сняг) ))))) А какво да кажат онези които продадоха януари за да викат мечката цели три месеца след това !?!?!)))))
Коментар
� -
000, може пак да са се върнали в гейма (както казваше един играч - Ташунко със сапа, а самия Ташунко се стопи като ланшния сняг) ))))) А какво да кажат онези които продадоха януари за да викат мечката цели три месеца след това !?!?!)))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеПичове, не е стоял този проблем още по-малко като притеснение пред мен. Прости имаше сделки , изолирано от по 1 акция напоследк и колкото и да има намирам обяснения, все ми е странно.
Мерси за отговорите.
Признавам че и аз съм го правил, но никога с една акция.. поне малко да му мяза
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеАбе не е хич по темата но не се сещам за друга обща за търговия на БФБ тема дето да си забия тъпия въпрос.
Според вас как ще процедира ИП ако да речем в края на месеца нямаш десетина лева кеш по сметката за да си удържат таксите?
Имат ли право да продадат примерно 1 акция от портфейла ти за покриване на такси.
Забележете, аз вярвам че биха подходили индивидуално, според клиента и според ИП-то. Но принципно, имат ли право да го направят и дали не се дължи на нещо такова някои от титанични по обем сделки напоследък?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеАбе не е хич по темата но не се сещам за друга обща за търговия на БФБ тема дето да си забия тъпия въпрос.
Според вас как ще процедира ИП ако да речем в края на месеца нямаш десетина лева кеш по сметката за да си удържат таксите?
Имат ли право да продадат примерно 1 акция от портфейла ти за покриване на такси.
Забележете, аз вярвам че биха подходили индивидуално, според клиента и според ИП-то. Но принципно, имат ли право да го направят и дали не се дължи на нещо такова някои от титанични по обем сделки напоследък?
Коментар
�
Коментар