Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Тези големите ръстове не са здравословни! Лека полека по добре
! А иначе в онези времена имаше и 5-6% на ден, ама всички помним какво се случи след това !
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеВсе още ми липсва далечната 2008г. Когато имахме ръстове от 2%-3% на ден!! Лека полека по добре
! А иначе в онези времена имаше и 5-6% на ден, ама всички помним какво се случи след това !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеВсе още ми липсва далечната 2008г. Когато имахме ръстове от 2%-3% на ден!
Коментар
-
България за пръв път изнесе стоки за над 25 млрд. лв. за половин година
Бумът в износа на България продължава, като за първата половин година компаниите са продали в чужбина стоки за над 25 млрд. лв., което е с 16% повече от постигнатото през полугодието на 2016 г.
http://www.capital.bg/politika_i_iko...ef=komentirano
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик атакаа виждате ли какво се случва на големите борси?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеа виждате ли какво се случва на големите борси?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеа виждате ли какво се случва на големите борси?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИма наченки на внимателно и избирателно купуване..Лошото е, че се купуват и надуват предимно дивидентни акции.Индексите не се покачват съществено.Ако се правят ръстове от 150 пункта годишно на СОФИКС ще ни трябват 7-8години за да достигнем нивата от 2008г..Въпроса е кога ще се правят тези ръстове..
Коментар
-
Народът продължава с покупките на Корадо без значение от цената. Нищо лошо не мога да кажа за компанията и това което показва последните 2 години - повече от супер се справят, ама цената на акцията има значение. Ясно е че може и на 20 лева да се закара цената, ама все пак на тия нива виждам EV/EBITDA от 18 ... на мен ми се вижда опасно високо. Дори М+С, Спиди, ХЕС ... дето никак не изглеждат евтини имат доста по-добри рейшота, за други да не говорим. В някой момент ще почне кеширане, може би когато темпа на растеж намали скоростта си, но ще има преливане и към други компании с по-разумни оценки.
Поздрави за направилите пари тук - много добро попадение!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар