Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by margen; 04.08.2017, 14:09.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедето ще дават ваучери да измислят промяна на законодателството (стига да е възможно)
който е листнат на БФБ с фрифлоут повече от 10-15% (+ някакви обеми сделки да не е проформа) да плаща данък печалба .. примерно 8%,че защо не и 5% вместо 10% както е сега.
може да е временна мярка примерно до 2022, но работещ капиталов пазар е много по-полезен за бизнеса от едни 2% данък в хазната.
също така публични! дружества с добър трак рекорд - печалба, раздаден дивидент и тн да имат бонус точки при участие в държавни поръчки, а не някакви фирми съсздадени вчера да печелят поръчки и да превъзлагат с 20% марж надолу по веригата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddddМисълта ми беше, че две години след като дойдат кофражистите и всичко хубаво на борсичката ни ще е приключило. Някак си ми е по-леко на душата, когато сме един файтон хора. Риска е по-малък.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 3 Харесвания
Коментар
-
дето ще дават ваучери да измислят промяна на законодателството (стига да е възможно)
който е листнат на БФБ с фрифлоут повече от 10-15% (+ някакви обеми сделки да не е проформа) да плаща данък печалба .. примерно 8%,че защо не и 5% вместо 10% както е сега.
може да е временна мярка примерно до 2022, но работещ капиталов пазар е много по-полезен за бизнеса от едни 2% данък в хазната.
също така публични! дружества с добър трак рекорд - печалба, раздаден дивидент и тн да имат бонус точки при участие в държавни поръчки, а не някакви фирми съсздадени вчера да печелят поръчки и да превъзлагат с 20% марж надолу по веригата.Last edited by bertram; 04.08.2017, 13:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВсе съм слушал изявления , но от този род и от този ЧОВЕК ИЗКАЗАНО си е за тази тема !!!
-" Васил Велев: Ръст на БВП от 6% е напълно реален
А, годишен ръст на доходи между 10 и 15% е съвсем възможен, твърди председателят на АИКБ"
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ealen--244217/Vanitas vanitatum...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениея аз да ви питам нещо - през фондовете ли очаквате тълпата да влезе в играта или чрез директни инвестиции на борсата? аз лично се съмнявам, че таксиджии, кофражисти и дърводелци ще се юрнат да купуват акции от пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениея аз да ви питам нещо - през фондовете ли очаквате тълпата да влезе в играта или чрез директни инвестиции на борсата? аз лично се съмнявам, че таксиджии, кофражисти и дърводелци ще се юрнат да купуват акции от пазара.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеРовя се из сайта на борсата и не мога да намеря информация за тестовете за пасивна ликвидност. Някои да има линк?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар