If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазарът добро подхлъзване направи. В даден момент ще се спрем и при признаци за нагоре ще има връщане на кеша дето се освободи. Разбира се въпросът ще е по кой позиции ще се върне - това е ключовия въпрос.
Ще пусна аз една класация на компаниите по ЕВ/ЕБИТДА с актулни цени. При интерес може да пусна и по някои други показатели, ама да ми остане малко време.
Пазарът добро подхлъзване направи. В даден момент ще се спрем и при признаци за нагоре ще има връщане на кеша дето се освободи. Разбира се въпросът ще е по кои позиции ще се върне - това е ключовия въпрос.
Ще пусна аз една класация на компаниите по ЕВ/ЕБИТДА с актуални цени. При интерес може да пусна и по някои други показатели, ама да ми остане малко време.
Аз ако имам кинта ще се вкюча в пазаруването около 620, ако не здраве ... РСИ то наисина се е гмурнало много надолу, докато отлепи, може да го позавлачи индекса и на 600 дето го е дал колегата
Всъщност съм песимист относно Тръмп ... Доста хора го припознават като Рейгън, но ще бъдат изненадани. Относно оптимизма на БФБ - виждам черния лебед в черешарското управление ... то затова е черен щото никой не го е срещал
Пазара просто се наду. Аз от шест месеца не мога да намеря абсолютно нищо, което да ми се струва на добра цена. А съм се научил да не купувам скъпо. По добре да стоя на кеш докато нещо някъде се срути, отколкото да съм в акции, когато се срути На 400 ми изглежда че вече ще има неща за купуване, не безбожно евтино, но поне ще има тук там нещо евтино.
Виж сега, нали знаеш, че "на добра цена" е субективно понятие. Ако беше обективно нямаше да има пазар и печалби/загуби.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар