Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Днес гледам - платформата си - баси перверзията - тая борса вече не линее - ми направо гангренясва - сделки никакви почти съвсем - чуждите компании мигат като дискотекови ламбички - всяка секунда сделки - туканка дори големи компании като Трейдингът например - цял ден нито една сделчичка, нито една продадена акцийка... Абсурдно е във Франкфурт дори чужди компании - да кажем Мидичките - да правят по-голям оборот от ЦЯЛАТА ни борса.
ПФ-тата загробиха борсата - изкупиха фрий-флотът - и: няма.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеАз чакам оня, без "козовете" , дето чакаше индексите над 800 да се обади, че напоследък замлъкна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение
То това с Трейс си беше откачено , само аз я презаписах 4 пъти през роднини , а имаше хора които закараха цялата рода !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ти може и да си обиден, но аз съм убеденче все от някъде ще изскочи заека и ще подкара тълпата в някоя посока...
Коментар
� -
ти може и да си обиден, но аз съм убеденче все от някъде ще изскочи заека и ще подкара тълпата в някоя посока...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Презаписването няма да е като на трейс може да си обеден....че все от някъде ще изскочи заека и ще подкара тълпата в някоя посока...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеЗапочнаха покани за ОС) . Дивиденти бол ще има
всичко добре работещо в реалния сектор
) Корадо, Одесос, Неохим, ,Емка и Софарма,
) Трейдинга
) Планината и дъщерните
)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
например едно презаписване в стил "трейс холд груп" при ИПО-то на "пилетата" за да се чуе пак за "нас" .................. и всичко това съчетано с влизане в шенген и в чакалнята на еврозоната може да бъде този шут който всички очакваме толкова години
а, дано...
Коментар
�
Коментар