Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ти на луд или на интересен се правиш?! Ти като се гледаш в огледалото губиш ли пари? А някой друг губи ли? Разбира се, че не искам да виждам пак такъв погром, защото хората изгубиха много пари. Аз също загубих доста. Ти знаеш ли какво е чувството да видиш акция която е струвала 800-900 лв. да се търгува на около 50 лева? Или акция която е била над 20 лв да се търгува на около 1 лев? А да гледаш как за минути се изпаряват пари които си се мъчил да печелиш с години? Много добре осъзнавам, че това са финансови пазари и тези неща рано или късно се случват, ама колкото по-рядко се случват толкова по-добре. Особено пък на нашата борса където няма къси не може да се отиграе движението надолу.
Коментар
-
Ти на луд или на интересен се правиш?! Ти като се гледаш в огледалото губиш ли пари? А някой друг губи ли? Разбира се, че не искам да виждам пак такъв погром, защото хората изгубиха много пари. Аз също загубих доста. Ти знаеш ли какво е чувството да видиш акция която е струвала 800-900 лв. да се търгува на около 50 лева? Или акция която е била над 20 лв да се търгува на около 1 лев? А да гледаш как за минути се изпаряват пари които си се мъчил да печелиш с години? Много добре осъзнавам, че това са финансови пазари и тези неща рано или късно се случват, ама колкото по-рядко се случват толкова по-добре. Особено пък на нашата борса където няма къси не може да се отиграе движението надолу.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!
Чувам сняг паднало в Бг ,дано си подготвил ските
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Абе това е ясноКоментираме колко накъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Какво значи това? И аз не искам да се виждам в огледалото примерно, но ми се налага
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Ако се откъснеш за даден период извън Бг ,ще видиш ,че още има на къдеКоментираме колко накъде
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"А дали е така?Кой, кой ще ни каже....."
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДо новата криза има поне 2 години,...
Life won't wait for you.
Коментар
-
А аз видях всичко и не искам да го виждам повечеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Mоже, забравил съм, за което се извинявам!Last edited by B.Graham; 19.11.2018, 21:27.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Точно с теб водехме дискусия преди година и аз се съгласих, че доводите са верни но ще настъпи това което говорихме през 2018 г. Казах и какво ще направя и го направих. Иначе всичките точки от 1 до 4 са верни и съм съгласен. Особено т.4
Коментар
Коментар