Затова имам и пет оферти купува, но на много ниско.Едва ли ще излезнат, но мога да реагирам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Влязох на БФБ при Софикс около 450, бях и при дъното му от 270. Така че съм виждал
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Няколко коментара:
1. някои от участниците във форума и през 2007 г. сме участвали.
2. За тази корекция, спад, каквото искате там го наречете говорим в същият този форум от поне една година;
3. 85% процента е нереално към днешна дата. При промяна в ситуацията всичко е възможно.
4. След време ще бъде пак изгодно да се пазарува, сега не е. Причини много.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Използвам цитат на твой пост, но идеята ми е насочена към тези, които четат но не разбиратАз лично очаквам спад /корекция, срив , който както иска да го "кръсти"
/, затова се препозиционирах. Колко ще бъде този спад....? Един Господ знае.От сто човека ще има сто мнения....и накрая един ще познае и ще бъде избран за пророк ...... но постфактум .....
Много неща ми напомнят 2007 г. /макар. че Грую не е съгласен
/ и според мен ще последва същото, но средата е друга.Базата е друга, играчите са други, фундамента е друг ...... но има цикли и те се повтарят.Процентите са различни.Пак казвам 85 % е нереално..... Прогноза няма да дам.Тя си е за мен.
1. някои от участниците във форума и през 2007 г. сме участвали.
2. За тази корекция, спад, каквото искате там го наречете говорим в същият този форум от поне една година;
3. 85% процента е нереално към днешна дата. При промяна в ситуацията всичко е възможно.
4. След време ще бъде пак изгодно да се пазарува, сега не е. Причини много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ти май не си виждал паникаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Точно това имам предвид и затова пуснах тази абсурдна таблицаАз лично очаквам спад /корекция, срив , който както иска да го "кръсти"
/, затова се препозиционирах. Колко ще бъде този спад....? Един Господ знае.От сто човека ще има сто мнения....и накрая един ще познае и ще бъде избран за пророк ...... но постфактум .....
Много неща ми напомнят 2007 г. /макар. че Грую не е съгласен
/ и според мен ще последва същото, но средата е друга.Базата е друга, играчите са други, фундамента е друг ...... но има цикли и те се повтарят.Процентите са различни.Пак казвам 85 % е нереално..... Прогноза няма да дам.Тя си е за мен.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНай-вероятно на участниците през 2008 година също никак не им се е вярвало, че ще се случи така и е тъпо да попадна в този капан, но според мен такова пропадане просто не е възможно. Ето и как биха изглеждали акциите от Софикс, ако историята се повтори. Това с уговорката, че компаниите имат различно тегло и е възможно една да пропадне повече, а дурга по-малко, но все пак е някакъв ориентир:
Елана - 0,174 лв
Албена - 6,75 лв.
Атера - 0,293 лв.
Бреф - 0,285 лв
ССВ - 0,226 лв
СТара планина - 0,99 лв.
Химимпорт - 0,294 лв
Еврохолд - 0,244 лв
ПИБ - 0,525 лв
Х. Варна - 5,40 лв
МиС - 1,185 лв
Монбат - 1,10 лв
Софарма - 0,56 лв
Сирма - 0,14 лв
Трасе - 0,44 лв.
Коментар
-
Човек ако има спад от 85% това означава държавата да се срине.......тогава няма значение дали си в акции или кешПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНай-вероятно на участниците през 2008 година също никак не им се е вярвало, че ще се случи така и е тъпо да попадна в този капан, но според мен такова пропадане просто не е възможно. Ето и как биха изглеждали акциите от Софикс, ако историята се повтори. Това с уговорката, че компаниите имат различно тегло и е възможно една да пропадне повече, а дурга по-малко, но все пак е някакъв ориентир:
Елана - 0,174 лв
Албена - 6,75 лв.
Атера - 0,293 лв.
Бреф - 0,285 лв
ССВ - 0,226 лв
СТара планина - 0,99 лв.
Химимпорт - 0,294 лв
Еврохолд - 0,244 лв
ПИБ - 0,525 лв
Х. Варна - 5,40 лв
МиС - 1,185 лв
Монбат - 1,10 лв
Софарма - 0,56 лв
Сирма - 0,14 лв
Трасе - 0,44 лв.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Най-вероятно на участниците през 2008 година също никак не им се е вярвало, че ще се случи така и е тъпо да попадна в този капан, но според мен такова пропадане просто не е възможно. Ето и как биха изглеждали акциите от Софикс, ако историята се повтори. Това с уговорката, че компаниите имат различно тегло и е възможно една да пропадне повече, а дурга по-малко, но все пак е някакъв ориентир:
Елана - 0,174 лв
Албена - 6,75 лв.
Атера - 0,293 лв.
Бреф - 0,285 лв
ССВ - 0,226 лв
СТара планина - 0,99 лв.
Химимпорт - 0,294 лв
Еврохолд - 0,244 лв
ПИБ - 0,525 лв
Х. Варна - 5,40 лв
МиС - 1,185 лв
Монбат - 1,10 лв
Софарма - 0,56 лв
Сирма - 0,14 лв
Трасе - 0,44 лв.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Греъм, ако това се окаже факт и историята "се повтори", с колко % очакваш да падне Софикс примерно? Както 2008 с 85%, с по-малко или с повече?Life won't wait for you.
Коментар
-
Още един спомен от 2007 горе долу по същото време....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Още един спомен от 2007 горе долу по същото време....
Коментар
Коментар