Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнениесамо да се реши казуса с КТБ и Искров ВЕДНАГА си подава оставката
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнениесамо да се реши казуса с КТБ и Искров ВЕДНАГА си подава оставката
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеВероятно смята, че КТБ още не е "оправена" и май е така -- активите ѝ (или каквото е останало от тях) не са разпродадени на КОГОТО трябва.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ, ако е публично по-трудно ще смачкат жалбата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеи аз не мога да намеря.....нито в медите, нито в сайта на ВАС.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнениеАз не мога нищо да намеря като информация. Имаш ли източник?
Коментар
� -
Аз не мога нищо да намеря като информация. Имаш ли източник?
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеДА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение.....мммм, сигурен ли си!?NO SIGNATURE FOUND
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеЗа тези които не знаят. Отнемането на лиценза е обжалвано (и то веднага).
Поздрави!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеНа този отговор не може да не отговори съдът, ако бъде сезиран с жалба, разбира се....
Поздрави!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеЕ аз много пъти задавах въпроса и никой не ми отговори.
На каква база отнеха лиценза? Къде са заверените одиторски доклади?
Поздрави!
Коментар
�
Коментар