If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен всички тия слухове за изплащане на целите депозити или отваряне на банката, бяха точно с цел да подлъжат хората на цесии с цел някои големи вложители да си вземат поне част от парите. Сега когато те си ги взеха, всичко приключва...
Обжалва ли някой акта на БНБ за отнемане на лиценза?
Според мен всички тия слухове за изплащане на целите депозити или отваряне на банката, бяха точно с цел да подлъжат хората на цесии с цел някои големи вложители да си вземат поне част от парите. Сега когато те си ги взеха, всичко приключва...
напротив,ако се махнат обезценките се вижда,че банката е със 100 милиона чиста печалба от основна дейност,което я нарежда точно след дск и уникредит и далеч преди други "хубави и стабилни" банки
и откъде дойдоха тези 100 и кусур милиона от лихви в повече, които ги няма в 6месечния отчет и не отговарят на темпа на лихвите в съпоставимия период
Нищо не се вижда, квото и да махаш
Тоз отчет и баланс, спокойно могат да си го хвърлят в коша
правили са го на крак след като се реши за фалита
напротив,ако се махнат обезценките се вижда,че банката е със 100 милиона чиста печалба от основна дейност,което я нарежда точно след дск и уникредит и далеч преди други "хубави и стабилни" банки
БНБ информира Европейската комисия и Европейската централна банка
относно внесения на 12.11.2014 г. в Народното събрание Законопроект за
изменение на Закона за гарантиране на влоговете в банките http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20141113_BG
"Общата сума, която е гарантирана от фонда, е 100 000 евро (включително натрупаната лихва) на един депозант, независимо в колко клона на БНП Париба са отворени сметките. Компенсацията се изплаща в евро, независимо от валутата, в която е открит депозитът. Сумата на компенсацията се конвертира по курса на деня,в който тя е поискана."
Хмм.....
Не е лошо нали ? нестига че ще си взема 100 те евра ми че и лихви
не като сега лихвите в казана
"Общата сума, която е гарантирана от фонда, е 100 000 евро (включително натрупаната лихва) на един депозант, независимо в колко клона на БНП Париба са отворени сметките. Компенсацията се изплаща в евро, независимо от валутата, в която е открит депозитът. Сумата на компенсацията се конвертира по курса на деня,в който тя е поискана."
Коментар