Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеВреме е да пуснат акциите за търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнениеНа някой мислещ не му ли се струва съмнително, че публичното дружество КТБ АД не публикувало инд. отчет за 3-то - срокът беше 31.10. Това е особено интересно, освен, че е нарушение на ЗППЦК. А КФН и БНБ къде заспаха?
То отчетът на одиторите се оказа, че е някаква държавна тайна... и размерът на дупката
Коментар
-
Къде е отчетът за Q3
На някой мислещ не му ли се струва съмнително, че публичното дружество КТБ АД не публикувало инд. отчет за 3-то - срокът беше 31.10. Това е особено интересно, освен, че е нарушение на ЗППЦК. А КФН и БНБ къде заспаха?Last edited by scandy; 12.11.2014, 23:09.
Коментар
-
Да ви питам тук, че в Политика, тези теми не са им интересни, там е само арена за пазене на ореола на Боса
Бе тук едни частички от ....един пъзел ми се мотат, от един ъгъл на пъзела
Идея за попълване?
Дянков --- КТБ с нарастнали активи почти 3 пъти през управлението му --- Внешторгбанк(ВТБ) взима 10% от КТБ --- ВТБ купува Булгартабак(2011г) и Виваком с участието на КТБ --- някакви приказки, че ВТБ е излязла от тютюните --- ВТБ в България се представлява от Милен Велчев --- М.Велчев - финмин на царя, в това време и започва първоначалния възход на КТБ --- ВТБ не е изненадана от случилото се през юни т.г. с КТБ и не предивява никаква заинтересованост като акционер --- Симеон Дянков през юни т.г. влиза в Надзорния съвет на ВТБ --- ...? ---?
* ВТБ, наричана още банката на Путин
Коментар
-
Вълчо-34
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕврото и доларът ги спряха май от 1 април.... Конвенцията не е ли Акт/360? Винаги съм се чудел, защо не ми се връзва с няколко лева. Освен когато бъркам с вноските и тегленията де...Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
andy2000
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКакто Вълчо-34 каза Преференциален безсрочен депозит в евро го оттеглиха на 31 март 2014.Всъщност "забравих" тези депозити, докато не почна данданията. И като проверих повърхностно не го видях този "Преференциален безсрочен депозит в евро". Само като се поразрових видях че не го прилагат повече, май от есента 2013. Ама вероятно греша
Иначе беше СУПЕР депозит (освен високата лихва)Олихвяват ти ден за ден каквото държиш там, няма данък (безсрочен), аве...супер.
Не намерих подобен такъв удобен, освен "универсален" в ЦКБ...или Пощенска/банка ли беше (в този час...). Ама на 3,3%. Бонуса е че осчедоводяват депозита ежедневно, та ако след 3 месеца и 10 дена решиш да изтеглиш парите-получаваш 'сичкото лихва до деня на тегленето...Доколкото разбрахб деJesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеТози "Преференциален безсрочен депозит в евро, открит март тази година, " не го ли оттеглиха от пазара някъде есента 2013?
Амаа там лихвите са 360/365, но ти ги дават в края на календарната година. Или в случая: Лихвите ги смятат по формулата 360/365, ама вместо 360 слагат до 6/11. И за туй в междинна справка не си виждаш начислената лихва.
Коментар
-
andy2000
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПри мен по 4х4 всичко е перфектно,а по Преференциален безсрочен депозит в евро, открит март тази година, няма начислена лихва.Ще го преживея де.Него го направих точно преди да го спрат заради добрите условия.
Амаа там лихвите са 360/365, но ти ги дават в края на календарната година. Или в случая: Лихвите ги смятат по формулата 360/365, ама вместо 360 слагат до 6/11. И за туй в междинна справка не си виждаш начислената лихва.Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДа не би да си поискал само салдо - начислената лихва се плаща в края на годината или при закриване.
Салдо при 4х4 показва капитализирането до последния падеж на 4месечие.
Салдото по преф. не върши работа явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеХмм, странно.При мен колкото съм внесъл - толкова фигурира и в справката.
Но ти ме подсещаш и аз да си поискам една официална справка до 4 ноември.И това ще мине ...
Коментар
Коментар