IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Ей го и отчета.
    Ко?

Коментар

• Ей го и отчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Това с цесиите ако успеят да го направят умно ще е много добър ход за всички останали, които ще плащат дълговете на фонда за компенсиране!
        Като гледам как правиха всичко до сега по казуса КТБ....то бе всичко друго, но не и умно

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Е те в списъка са само миришещи на земя счетита и данъчни.
          Нямаш си на идея на какви съм попадал.
          Знам, знам....голям зор ще видят докато намерят някой читав....освен в списъка ако не се впишат хора като Миланова, Вучева и тнт...

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
            3) Административните актове по ал. 1 могат да се оспорват пред Върховния административен съд относно тяхната законосъобразност. Съдът не може да спре изпълнението на акта до окончателното произнасяне по жалбата.
            (4) В съдебните производства по ал. 3, когато е необходимо извършването на съдебно-счетоводна или съдебно-икономическа експертиза, съдът назначава вещи лица от списък, утвърден от председателя на Върховния административен съд. Вещите лица трябва да имат висока квалификация и опит в банковата дейност. Условията и редът за включване и изключване от списъка се определят с наредба, издадена съвместно от министъра на правосъдието и управителя на БНБ.

Е те в списъка са само миришещи на земя счетита и данъчни.
            Нямаш си на идея на какви съм попадал.

Коментар

• Това с цесиите ако успеят да го направят умно ще е много добър ход за всички останали, които ще плащат дълговете на фонда за компенсиране!

Коментар

Мен пък ще ми е интересно на кой ще я назначи.
                Четирите изпукаха патроните.
                На КПМГ?
                Ще умра от смях
                3) Административните актове по ал. 1 могат да се оспорват пред Върховния административен съд относно тяхната законосъобразност. Съдът не може да спре изпълнението на акта до окончателното произнасяне по жалбата.
                (4) В съдебните производства по ал. 3, когато е необходимо извършването на съдебно-счетоводна или съдебно-икономическа експертиза, съдът назначава вещи лица от списък, утвърден от председателя на Върховния административен съд. Вещите лица трябва да имат висока квалификация и опит в банковата дейност. Условията и редът за включване и изключване от списъка се определят с наредба, издадена съвместно от министъра на правосъдието и управителя на БНБ.

Коментар

А някой чул ли е дали е обжалвано отнемането на лиценза!?
                  Наистина ми е интересно, ако ВАС назначи една повторна експертиза, както предвижда ЗКИ, какви ли резултати ще излезнат!?
                  Мен пък ще ми е интересно на кой ще я назначи.
                  Четирите изпукаха патроните.
                  На КПМГ?
                  Ще умра от смях

Коментар

Ае пичове, рибата е още в морето вие тигана слагате
                    А някой чул ли е дали е обжалвано отнемането на лиценза!?
                    Наистина ми е интересно, ако ВАС назначи една повторна експертиза, както предвижда ЗКИ, какви ли резултати ще излезнат!?

Коментар

• Ае пичове, рибата е още в морето вие тигана слагате

Коментар

Според мен Черешарят за пореден път показва колко е тъп.
                        Бегааааай мани, не мога да го трая вече. Изобщо не знае за какво става реч с цесиите.
                        Мдаа, абсолютна малоумщина....или може би само прах в очите на хората.....

Коментар

http://www.legalworld.bg/40420.prehv...rantirani.html

И Цесионерите изгоряха, а от там и Цедентите /дотолкова, доколкото в договора за цесия евентуално е записано, че ще има плащане по нея, след като се прихване и осчетоводи в КТБ/.....шибана, шибана държава!
                          Според мен Черешарят за пореден път показва колко е тъп.
                          Бегааааай мани, не мога да го трая вече. Изобщо не знае за какво става реч с цесиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Да ви питам тук, че в Политика, тези теми не са им интересни, там е само арена за пазене на ореола на Боса

Бе тук едни частички от ....един пъзел ми се мотат, от един ъгъл на пъзела
                            Идея за попълване?

Дянков --- КТБ с нарастнали активи почти 3 пъти през управлението му --- Внешторгбанк(ВТБ) взима 10% от КТБ --- ВТБ купува Булгартабак(2011г) и Виваком с участието на КТБ --- някакви приказки, че ВТБ е излязла от тютюните --- ВТБ в България се представлява от Милен Велчев --- М.Велчев - финмин на царя, в това време и започва първоначалния възход на КТБ --- ВТБ не е изненадана от случилото се през юни т.г. с КТБ и не предивява никаква заинтересованост като акционер --- Симеон Дянков през юни т.г. влиза в Надзорния съвет на ВТБ --- ...? ---?

* ВТБ, наричана още банката на Путин
                            Това маркираното с удивителни идва да ти каже някой неща.

Кредита за Булгартабак е в онзи списък от 4.4 Милиарда не събираеми
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                              https://www.deposits.bnpparibas.bg/f...nt/view-offers

Интерсувам се от подобни неща.
                              Баси скритата реклама

Коментар

• https://www.deposits.bnpparibas.bg/f...nt/view-offers

Интерсувам се от подобни неща.
                                Last edited by ЧОКО&БОКО; 13.11.2014, 15:40.

Коментар

Working...
                                X