Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова с цесиите ако успеят да го направят умно ще е много добър ход за всички останали, които ще плащат дълговете на фонда за компенсиране!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ те в списъка са само миришещи на земя счетита и данъчни.
Нямаш си на идея на какви съм попадал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение3) Административните актове по ал. 1 могат да се оспорват пред Върховния административен съд относно тяхната законосъобразност. Съдът не може да спре изпълнението на акта до окончателното произнасяне по жалбата.
(4) В съдебните производства по ал. 3, когато е необходимо извършването на съдебно-счетоводна или съдебно-икономическа експертиза, съдът назначава вещи лица от списък, утвърден от председателя на Върховния административен съд. Вещите лица трябва да имат висока квалификация и опит в банковата дейност. Условията и редът за включване и изключване от списъка се определят с наредба, издадена съвместно от министъра на правосъдието и управителя на БНБ.
Нямаш си на идея на какви съм попадал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМен пък ще ми е интересно на кой ще я назначи.
Четирите изпукаха патроните.
На КПМГ?
Ще умра от смях
(4) В съдебните производства по ал. 3, когато е необходимо извършването на съдебно-счетоводна или съдебно-икономическа експертиза, съдът назначава вещи лица от списък, утвърден от председателя на Върховния административен съд. Вещите лица трябва да имат висока квалификация и опит в банковата дейност. Условията и редът за включване и изключване от списъка се определят с наредба, издадена съвместно от министъра на правосъдието и управителя на БНБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеА някой чул ли е дали е обжалвано отнемането на лиценза!?
Наистина ми е интересно, ако ВАС назначи една повторна експертиза, както предвижда ЗКИ, какви ли резултати ще излезнат!?
Четирите изпукаха патроните.
На КПМГ?
Ще умра от смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАе пичове, рибата е още в морето вие тигана слагате
Наистина ми е интересно, ако ВАС назначи една повторна експертиза, както предвижда ЗКИ, какви ли резултати ще излезнат!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпоред мен Черешарят за пореден път показва колко е тъп.
Бегааааай мани, не мога да го трая вече. Изобщо не знае за какво става реч с цесиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеhttp://www.legalworld.bg/40420.prehv...rantirani.html
И Цесионерите изгоряха, а от там и Цедентите /дотолкова, доколкото в договора за цесия евентуално е записано, че ще има плащане по нея, след като се прихване и осчетоводи в КТБ/.....шибана, шибана държава!
Бегааааай мани, не мога да го трая вече. Изобщо не знае за какво става реч с цесиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДа ви питам тук, че в Политика, тези теми не са им интересни, там е само арена за пазене на ореола на Боса
Бе тук едни частички от ....един пъзел ми се мотат, от един ъгъл на пъзела
Идея за попълване?
Дянков --- КТБ с нарастнали активи почти 3 пъти през управлението му --- Внешторгбанк(ВТБ) взима 10% от КТБ --- ВТБ купува Булгартабак(2011г) и Виваком с участието на КТБ --- някакви приказки, че ВТБ е излязла от тютюните --- ВТБ в България се представлява от Милен Велчев --- М.Велчев - финмин на царя, в това време и започва първоначалния възход на КТБ --- ВТБ не е изненадана от случилото се през юни т.г. с КТБ и не предивява никаква заинтересованост като акционер --- Симеон Дянков през юни т.г. влиза в Надзорния съвет на ВТБ --- ...? ---?
* ВТБ, наричана още банката на Путин
Кредита за Булгартабак е в онзи списък от 4.4 Милиарда не събираемиhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
-
Коментар