IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето една добра новина - има бъдеще както се казва.

Съворумци защо спряхте да пишете - за бога братя не спирайте

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...havane-184654/

Коментар

• До всички, които виждат, че мненията им се трият и продължават да пишат в същия дух - при следващи такива постове, ще бъдете баннати без други предупреждения.
      Моля и останалите съфорумци да не цитират подобни мнения.
      Моля, не цитирайте и това предупреждение, за да не се оспамва темата.
      रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Karo
        Ей, като мълчат останалите и вие ще мълчите.
        Такива неща не трябва да се коментират да не стане като лятото като всичко почна с някаква проверка. Банките у нас не трябва да се проверяват, защото не е на добре да се прави.
        Пак някакви конспиративни теории. И кога и къде съм споменал
        за някакви проверки? Просто попитах дали темата е изчерпана? Дали има нещо ново,
        актуално. Ей такива ми ти работи. Например за изплащането на гарантираните влогове. Увеличението на броя на клоновете от Булбанк, които ще обслужват клиенти на КТБ и т.н.

Оказва се, че на сайта на Булбанк има разминаване. от една страна е публикувано, че има увеличение на броя на клоновете, а от друга няма корекция в обявените списъци.
        Всъщност вече и аз се обърквам какво може да се коментира и какво не. Предварително се извинявам ако с информацията си за публикуването на данни на сайта на Булбанк съм прекрачил прага на допустимото в съзнанието на пряко или косвено заинтересовани лица.

Поздрави!
        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
          Прав си, аз затова се и зачудих кой ги е накарал. Според мен е външен за страната ни фактор, защото вътрешен едва ли може да се намери.
          Извинявам се, ама защо всички замлъкнаха?

Да не би темата да е затворена или вече не е актуална?

Поздрави и успехи на всички!
          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
            Лично аз мисля, че е партенка.

Нищо и никой не би могъл да накара независимата бенебе да прави някаква си проверка.
            Прав си, аз затова се и зачудих кой ги е накарал. Според мен е външен за страната ни фактор, защото вътрешен едва ли може да се намери.

Коментар

• Repoman

Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
              Е ти правиш ли разлика между 22% и 35%? И двете нива са високо над разумно допустимите стойности. Много банки вече с години са станали агенции по недвижими имоти, но са единици тези които наистина продават обезпечения, останалите просто държат. Това е само едно от нещата които трябва да се променят и това може да стане с промяна в закона.
              Преди няколко дена мернах Бул. Христо Ботев, на спирката на трамваите посока юг "Райфайзен имоти" С рекламно табло с няколко бая луксозни нови апартамента (и офиси) ама без отбелязани цени. Та поне една банка продава имоти чрез своя фирма, другите май чрез брокери на НИ.
              Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                Тия рейтингови агенции изобщо си нямат идея какво става в България... техните рейтинги нямат никакво значение за нас... а и по принцип от историческа гледна точка са много зле.

Гърция имаше рейтинг ААА... според същите тия агенции...

Аз лично не бих им се доверявал. Има други показатели които трябва да се гледат.... и понеже говоренето за банките в България е забранено, всичко може да се тълкува за говорене срещу банките... спирам до ТУК.
                Обясни на хората откъде ще се намерят паритее,оставете другите банки.Пари ще има ли,или ще трябва да чакаме години...положението беше мнооого трагично...нали?
                Деветнадесет банки с оферти за държавни заеми,на нищожна лихва.После пак ми разправяйте,че няма пари.Кой дава милиарди без да е подсигурен?И още ще има,колкото е нужно,тва е целта да ни поробят тотално,Надявам се за моите пра,пра внуци положението да е малко по-стабилно.Иначе съдбата на България за векове напред е предрешена от тези на които се кланяме сега още през 1919г с един самоубийствен договор от който тези дни се навършиха 95г.
                Какво да очакваме от държава,в която управляват "небългари"Отговора е само един:Никакво развитие и разпространяване на унищожителна простотия.
                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                  Е ти правиш ли разлика между 22% и 35%? И двете нива са високо над разумно допустимите стойности. Много банки вече с години са станали агенции по недвижими имоти, но са единици тези които наистина продават обезпечения, останалите просто държат. Това е само едно от нещата които трябва да се променят и това може да стане с промяна в закона.
                  Брех. Тоя елемент го бях забравил, макар преди време да се чудех какво ще ги правят тея тухли. Особено с настоящия и бъдещ тренд. Имам също лична информация, че доста служители и близки до "някои" банки са се облажили с хубави кутийки за жълти стотинки, ама останалите май ще ги обръщат в паметници на архитектурата.

Абе сложна ситуацията напоследък. А някой пръдне, ще се изпонасерат всички по веригата. Може пък и това да е търсения ефект. Знае ли човек вече. И тея приказки как стадото ще се надигне като вълна и ще помете всичко, ако за ПОРЕДЕН път му изтръскат джобовете са пълни глупости. Българина е толкова инертен и егоистичен, че това е просто невъзможно да се случи. Доказват го почти всички събития от 89' насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цецо vs Цеко Разгледай мнение
                    най-вече от външния баланс и размера на лошите кредити

Е то БНБ без да иска призна истинския размер на лошите кредити в докалда за КТБ
                    Май къде 35% били а не както ни баламосват 22

В дебелите книги пише че над 10% вече е критична ситуацията

Коментар

• най-вече от външния баланс и размера на лошите кредити

Е то БНБ без да иска призна истинския размер на лошите кредити в докалда за КТБ
                      Май къде 35% били а не както ни баламосват 22

В дебелите книги пише че над 10% вече е критична ситуацията

Коментар

• Първоначално изпратено от Цецо vs Цеко Разгледай мнение
                        Отделно, тези които имат доверие на банковата ни система, те пък се съмняват в другия стожер на БГ финансите: валутния борд,

Борда е функция на баМковата система - след като едното тръгна надолу то другото .......
                        Донякъде, но не изцяло. Като вкарваха борда у нас, банковата ни система беше взела-дала. Сега имаме развита банкова система, но борда си е борд, той зависи от много неща, най-вече от външния баланс и размера на лошите кредити (последното защото променя с огромна сила размера на парите в обръщение, при фалит има фонд да връща вече опапани пари).

Коментар

• Отделно, тези които имат доверие на банковата ни система, те пък се съмняват в другия стожер на БГ финансите: валутния борд,

Борда е функция на баМковата система - след като едното тръгна надолу то другото .......

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan
                            ....
                            Тия рейтингови агенции изобщо си нямат идея какво става в България... техните рейтинги нямат никакво значение за нас... а и по принцип от историческа гледна точка са много зле.

Гърция имаше рейтинг ААА... според същите тия агенции...

Аз лично не бих им се доверявал. Има други показатели които трябва да се гледат.... и понеже говоренето за банките в България е забранено, всичко може да се тълкува за говорене срещу банките... спирам до ТУК.
                            Last edited by X_Y; 28.11.2014, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Най голямата банка в България е Бурканбанк и как искат да я опоскат клептоманите обаче не става. В хората има много пари а те няма откъде да вземат 1.5 милиарда макар вече да са планирали да разграбят 10..
                              Право думаш, с една корекция, хората нямат доверие на банковата ни система, това е основното. Отделно, тези които имат доверие на банковата ни система, те пък се съмняват в другия стожер на БГ финансите: валутния борд, че днес го има, утре един бог знае. Като събереш двата риска и сметката отива на един голям риск, ако не едното , току виж другото изпушило. Не дай си и двете да изпушат заедно.
                              Затова, най-сигурното е валута в сейфа (нали не мислите че някой още използва буркани?).

Коментар

• http://www.miroivanov.com/2014/11/blog-post_27.html

Коментар

Working...
                                X