IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AAa..това ли пита 4д, ами според мен защото Черешко и компания правят и невъзможното за да не ги изненадат положително

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
      ДДДД най-вероятно намеква, че отчетеният ръст в Гер през 4-то, се "рита" с някаква прогноза, която е изказана незнайно от кого и незнайно кога.
      ДДДД пита защо анализаторите които са изненадани от данните за Гемания не може да се изненадат от тези за България?

Коментар

• UUUUUP 1000

Коментар

• 4д, възможно е ти даваш прогнози, а аз отчитам минали периоди..Такива разминавания често стават в споровете..Лошото е, че не съм убеден в пряката ни корелация с немската икономика

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Не е малко, но не е достатъчно..Известно ли ти е , че износа - основния ни локомотив напоследък като цяло намалява..

http://www.nsi.bg/bg/content/7503/%D...BE%D1%80%D0%B8

Отворете си очите широко..Нещата колкото и да ми се иска да е обратното, не са розови..
            Kiro, Възможно ли е да работиш с грешни данни и въз основа на това да правиш грешни заключения? Пуснал си статистика за търговият а с трети страни без да отчиташ тази с ЕС. Погледни внимателно тези данни:
            http://www.nsi.bg/bg/content/7501/%D...B5%D1%86%D0%B8
            Би ли коментирал следната разбивка.
            изменение на износа през 2014 спрямо 2013 година:
            За годината спад от 0,7 процента
            първо тримесечие спад 6,7 процента
            второ тримесечие ръст 0,3 процента
            трето тримесечие ръст от 0,5 процента
            четвърто тримесечие ръст от 2,44 процента
            изменение през декември спрямо декември ръст от 10 процента.
            Възможно ли е да работиш с остаряли данни и да се движиш около 9 месеца след събитията? Възможно ли е аз да говоря за очакванията си за след 6-9 месеца и поради това да говорим за различни периоди от около година и половина? Възможно ли е и двамата да сме прави, но да говорим за събиития, които се различвата във времето с година и половина?

Коментар

• айде великата фашистка икономика се добра до 11000 . сега сеч и ние нагоре . Монтьо кажи ръст

Коментар

• Пак тази хубава думичка АКО..Ами пета година все не се обръща, може сега Черешко да я обърнеА дано

Коментар

• ДДДД най-вероятно намеква, че отчетеният ръст в Гер през 4-то, се "рита" с някаква прогноза, която е изказана незнайно от кого и незнайно кога.

Коментар

• Аз никого не съветвам за нищо..Самия аз искам да се покачи Борсата защото съм в Акции, но не мога да разбера това бодряшко ъпърство, когато се прави глупост след глупост във вреда на икономиката..А и отговорих на моя приятел и опонент 4Д
                    Last edited by Kiro; 13.02.2015, 10:43.

Коментар

Не е малко, но не е достатъчно..Известно ли ти е , че износа - основния ни локомотив напоследък като цяло намалява..

Отворете си очите широко..Нещата колкото и да ми се иска да е обратното, не са розови..
                      Тази тенденция се обръща, докато я отрази НСИ ще е късно за покупки дори и на БФБ

Коментар

Що се хабиш не разбирам, остави хората като искат да купуват....

Коментар

• Не е малко, но не е достатъчно..Известно ли ти е , че износа - основния ни локомотив напоследък като цяло намалява..

Коментар

Германия повиши прогнозата за ръста на икономиката за 2015 г. до 1,5%

Германската икономика се върна на пътя на растежа въпреки геополитическите турбуленции, твърди икономическият министър Зигмар Габриел

От януари е прогнозата..
                            Кире, стига поства оптимистични новини, обърка лагерите

пп На въпроса ти какво е общото между двете икономики - Германия ни е най-големия търговски партньор в ЕС...това малко ли е?
                            Last edited by dex; 13.02.2015, 10:24.

Коментар

• Германската икономика ще нарасне с 0.8% тази година и с 1.9% през 2014 г., сочат прогнозите на четири германски икономически института, цитирани от световните агенции и БТА.

Това е прогноза от 2013г.

Коментар

• Германия повиши прогнозата за ръста на икономиката за 2015 г. до 1,5%

Германската икономика се върна на пътя на растежа въпреки геополитическите турбуленции, твърди икономическият министър Зигмар Габриел

От януари е прогнозата..

Коментар

X