IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе момци на кво се дължи тая леш на борсата днес ?
    Аз ли нещо съм пропуснал ?
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Хайде, вече е време да докарате Софикс до 495 - 500 ,че утре може и да е по зле в офертите продава....
      Полюции Монти !

Коментар

• Хайде, вече е време да докарате Софикс до 495 - 500 ,че утре може и да е по зле в офертите продава....

Коментар

• Ташуняка ми липса, да каже какви сделки е направил в племето Може той е разпродавал днес, да направи врътка за племето Знае ли човек?

Коментар

• да отбележа пак че хърватите и ние сме само на червено . ей тая хрватска ми е като втора родина

Коментар

• но западната паплач ще си го получи тъпкано . щом съм казал ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                На принципа проба-грешка нямат право да управляват и да се учат на наш гръб.
                Не може това да са най-подходящите и най-грамотните екипи от специалисти.
                Истинския специалист е научен и вече е пробвал. Той има моралното право да върти кормилото. Това, което се върши ден след ден, е пълна неадекватност.
                А на тая борса това кой път и се пада да я продават? Или ще пробват само...
                Мдаа, сещам се за едни по-грамотни (хитри) и опитни - Доганчо и червената компания

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                  По принцип гледам да не се ядосвам но днес сутринта гледам разбрали се за Украйна и си викам добра новина най-после падна единия воденичен камък от врата на борсата.
                  Обаче отварям платформата и всичко на червено, след 10 мин. с почуда откирвам въпросното предложение за земята.
                  Е кажи как да разчита човек на такива измекяри, че те всеки ден вадят ново 20.
                  Не си ме разбрал правилно няма да си продавам акциите които вече имам защото повечето съм ги купувал на добри цени, но ще се въздаржа от нови покупки, поне докато не се разбре какво точно ще стане с ПП и с тая безумица от днес.
                  Разбирам те, да не мислиш че и на мен днес ми е по-хепи.. Но съм виждал и 2 и 200 на тая борса и знам че такива чудеса за 3 дни не са основно определящи в по-дългосрочен план и ако човек лесно се поддава на емоции не е за тая работа. Със всичките си косури, сегашното управление има и доста достойнства и добри попадения, които надявам се тепърва ще се виждат, усещат и дават резултат..

Коментар

• Оставете ги нашите тупани, вижте какво става по света... Моргерини казва, че втори пакет снкции за русия не стоят на дневен ред. Имаме примирие. Имаме покана от преди седмица на руския посланник за ЕС да се присъедини към евразийски съюз и тяхната търговска зона... Нещата могат да се обърнат сериозно. Остава само гърците да ги дондуркат, в което не се съмнявам. А и проблемите с руския газ също оказват влияние...Може и да видим нов курс на европа.
                    Last edited by pepe1234; 12.02.2015, 15:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Единствената песимистична новина от тия дни за мен е ... развалянето на правителствения самолет.
                      Друго щеше да бъде да имаме бърза връзка към Брюксел ...
                      Песимистичната е че е успял да кацне не че се е развали.

Коментар

• монтьо само чакам да обърне дакса и ще трябва на психиатър да те вода тоест при мен
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Ще се удавиш като власите - току накрая на преплуваната река
                          Не се ядосвай толкова, човек не знае кое е по-добре - умен но крадлив или почтен но глупав Ще се научат на принципа проба - грешка, ама ще ни поизпилят нервичките, няма как Хубавите работи не стават лесно
                          Ей това да напарвят като хората и бързо ще забравим лошото

AПСК заложи приватизацията на БФБ сред приоритетите си за 2015 г.
                          На принципа проба-грешка нямат право да управляват и да се учат на наш гръб.
                          Не може това да са най-подходящите и най-грамотните екипи от специалисти.
                          Истинския специалист е научен и вече е пробвал. Той има моралното право да върти кормилото. Това, което се върши ден след ден, е пълна неадекватност.
                          А на тая борса това кой път и се пада да я продават? Или ще пробват само...

Коментар

Не се ядосвай толкова, човек не знае кое е по-добре - умен но крадлив или почтен но глупав Ще се научат на принципа проба - грешка, ама ще ни поизпилят нервичките, няма как Хубавите работи не стават лесно

По принцип гледам да не се ядосвам но днес сутринта гледам разбрали се за Украйна и си викам добра новина най-после падна единия воденичен камък от врата на борсата.
                            Обаче отварям платформата и всичко на червено, след 10 мин. с почуда откирвам въпросното предложение за земята.
                            Е кажи как да разчита човек на такива измекяри, че те всеки ден вадят ново 20.
                            Не си ме разбрал правилно няма да си продавам акциите които вече имам защото повечето съм ги купувал на добри цени, но ще се въздаржа от нови покупки, поне докато не се разбре какво точно ще стане с ПП и с тая безумица от днес.

Коментар

• абе кат та замлатя с тоя фондамент . още седмица две има да си плямпаш за фондамент . само като чуя тия думички и направо се чудя ка си ядокарал до тука . ама знам - 5 лева на коментар вземаш дръж сега петрол и добавяй

Коментар

Единствената песимистична новина от тия дни за мен е ... развалянето на правителствения самолет.
                                Друго щеше да бъде да имаме бърза връзка към Брюксел ...
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X