If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На принципа проба-грешка нямат право да управляват и да се учат на наш гръб.
Не може това да са най-подходящите и най-грамотните екипи от специалисти.
Истинския специалист е научен и вече е пробвал. Той има моралното право да върти кормилото. Това, което се върши ден след ден, е пълна неадекватност.
А на тая борса това кой път и се пада да я продават? Или ще пробват само...
Мдаа, сещам се за едни по-грамотни (хитри) и опитни - Доганчо и червената компания
По принцип гледам да не се ядосвам но днес сутринта гледам разбрали се за Украйна и си викам добра новина най-после падна единия воденичен камък от врата на борсата.
Обаче отварям платформата и всичко на червено, след 10 мин. с почуда откирвам въпросното предложение за земята.
Е кажи как да разчита човек на такива измекяри, че те всеки ден вадят ново 20.
Не си ме разбрал правилно няма да си продавам акциите които вече имам защото повечето съм ги купувал на добри цени, но ще се въздаржа от нови покупки, поне докато не се разбре какво точно ще стане с ПП и с тая безумица от днес.
Разбирам те, да не мислиш че и на мен днес ми е по-хепи.. Но съм виждал и 2 и 200 на тая борса и знам че такива чудеса за 3 дни не са основно определящи в по-дългосрочен план и ако човек лесно се поддава на емоции не е за тая работа. Със всичките си косури, сегашното управление има и доста достойнства и добри попадения, които надявам се тепърва ще се виждат, усещат и дават резултат..
Оставете ги нашите тупани, вижте какво става по света... Моргерини казва, че втори пакет снкции за русия не стоят на дневен ред. Имаме примирие. Имаме покана от преди седмица на руския посланник за ЕС да се присъедини към евразийски съюз и тяхната търговска зона... Нещата могат да се обърнат сериозно. Остава само гърците да ги дондуркат, в което не се съмнявам. А и проблемите с руския газ също оказват влияние...Може и да видим нов курс на европа.
Единствената песимистична новина от тия дни за мен е ... развалянето на правителствения самолет.
Друго щеше да бъде да имаме бърза връзка към Брюксел ...
Песимистичната е че е успял да кацне не че се е развали.
Ще се удавиш като власите - току накрая на преплуваната река
Не се ядосвай толкова, човек не знае кое е по-добре - умен но крадлив или почтен но глупав Ще се научат на принципа проба - грешка, ама ще ни поизпилят нервичките, няма как Хубавите работи не стават лесно
Ей това да напарвят като хората и бързо ще забравим лошото
На принципа проба-грешка нямат право да управляват и да се учат на наш гръб.
Не може това да са най-подходящите и най-грамотните екипи от специалисти.
Истинския специалист е научен и вече е пробвал. Той има моралното право да върти кормилото. Това, което се върши ден след ден, е пълна неадекватност.
А на тая борса това кой път и се пада да я продават? Или ще пробват само...
Не се ядосвай толкова, човек не знае кое е по-добре - умен но крадлив или почтен но глупав Ще се научат на принципа проба - грешка, ама ще ни поизпилят нервичките, няма как Хубавите работи не стават лесно
По принцип гледам да не се ядосвам но днес сутринта гледам разбрали се за Украйна и си викам добра новина най-после падна единия воденичен камък от врата на борсата.
Обаче отварям платформата и всичко на червено, след 10 мин. с почуда откирвам въпросното предложение за земята.
Е кажи как да разчита човек на такива измекяри, че те всеки ден вадят ново 20.
Не си ме разбрал правилно няма да си продавам акциите които вече имам защото повечето съм ги купувал на добри цени, но ще се въздаржа от нови покупки, поне докато не се разбре какво точно ще стане с ПП и с тая безумица от днес.
абе кат та замлатя с тоя фондамент . още седмица две има да си плямпаш за фондамент . само като чуя тия думички и направо се чудя ка си ядокарал до тука . ама знам - 5 лева на коментар вземаш дръж сега петрол и добавяй
Единствената песимистична новина от тия дни за мен е ... развалянето на правителствения самолет.
Друго щеше да бъде да имаме бърза връзка към Брюксел ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар