If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пич ти пак не си разбрал от 22г се занимавам С ИНВЕСТИЦИИ. Ама ти изперка от този форекс - хазарт- стопи ти се мозъка. Да работил съм за разлика от теб и другите мързеливи старшини от БНА
С риск да бъда нападнат, на БФБ едва ли има много приложения на изучените инвестиции и модели. Тук повечето неща са ако група лица /мажо/ реши да вдига цената се вдига, ако ли реши да продава се срива. Няма много пазарен принцип, защото повечето компании не са в истинския смисъл публични!
Старшина Форексов аз за разлика от тебе първо чета и уча и после играя. Тогава се образовах и четях за инвестициите, а ти се бухна на форекса полуграмотен и ти скъсаха шортите
Не виждам, как си полезен за себе си като се самохипнотизираш пред мигащите курсове по цял ден? Лекуваш психическо разстройство ли?
Аз не съм дейтрейдър. Случвало ми се е два три пъти последните години но по принцип стоя в позиция поне няколко седмици. Така че не бих казал че зяпам курсове по цял ден. Убеден съм че ти със златото имаш повече тревоги отколкото аз с акциите при мен поне са добре диверсифицирани
Коментар