Не знам дали осъзнавате, но и на американците много неща не съм им наред...но това не пречи индексите да са на рекордни нива
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеикономиката се оказва корава,.. абсолютно съгласен с колегите,че ако си мечка просто трябва да продаваш или вече да си продал..
.
А икономиката е корава от високото налягане
Не съветвам нито да купувате, нито да продавате и се надам България да се оправи!
А За Русия - да я мислят руснацтеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНищо не разбрах, Гърците ли ще ни опропастят?
Каква Русия?За БГ заеми говорим!
Но нищо.. тя историята е съвсем друга.. както ида е , ти не виждаш Путин в тази загриженост вече към година и половина, а Сега изведнъж Гърция..
КОЛКО БЕШЕ СПАСИТЕЛНИЯ ПЛАН НА ЕС 600 МЛРД ЕВРО НА КОЛКО ВРЕМЕ..???
Само, че тука явно сте на марс.. или къде сте не знам??? хаххаха
Както и да е..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНякои хора си мислят, че като пишат във форума, че ще расте икономиката и борсата и го повтарят като мантра, ще стане заради тях.Икономиката момчета..Борсата е само неин барометър
.Другото е само ъпърство..
Коментар
-
Нищо не намеквам..Какви са ти аргументите за дълга..Какво те предизвика да ме нападаш, ако не троленето..И какво като си публикувал нещо..Аз съм го правил много пъти през годините..Няма аргументи да нападаш и обиждаш някой във форума, освен троленето..Или си мислиш , че имаш някакви специални права..
Коментар
-
Нищо не разбрах, Гърците ли ще ни опропастят?
Каква Русия?За БГ заеми говорим!
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеЩе ни опропастят за пореден път с ГОЛЯМАТА ЗАЩИТА НА РУСИЯ..
ОСВОБОДИТЕЛКАТА НИ.. СМЕШКИ.... КОЛКО ТОНА ЗЛАТО СМЕ ИМ ПЛАТИЛИ И ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА ГО РЕШИ МОЗЪКА ВИ, ИЛИ НЯКОЙ ОБИКНОВЕН АМСАЛАК КАТО ВАС.. КОИТО ЯВНО НЯМА НОРМАЛНО МИСЛЕНЕ КЪМ РАЗВИТИЕ И СЪЗИДАТЕЛНО МИСЛЕНЕ И ЖИВОТ, АМИ КЪМ РУСИЯ И САМО ТАМ... ХХАХMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеВ БГ поне още хубави лафове се срещат: Светът върви напред, а ние още воюваме/влакове взривяваме.
В Гърция излизат на демонстрация в подкрепа на Ципрас - нещо невиждано там
А той казва: Тези заеми не е трябвало да бъдат отпускани - те са непосилни.
Забравих - тоя е комуне!
Пазарът затваря, ние сега правим сергия
ОСВОБОДИТЕЛКАТА НИ.. СМЕШКИ.... КОЛКО ТОНА ЗЛАТО СМЕ ИМ ПЛАТИЛИ И ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА ГО РЕШИ МОЗЪКА ВИ, ИЛИ НЯКОЙ ОБИКНОВЕН АМСАЛАК КАТО ВАС.. КОИТО ЯВНО НЯМА НОРМАЛНО МИСЛЕНЕ КЪМ РАЗВИТИЕ И СЪЗИДАТЕЛНО МИСЛЕНЕ И ЖИВОТ, АМИ КЪМ РУСИЯ И САМО ТАМ... ХХАХLast edited by Дръзновенн; 11.02.2015, 23:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКакво изкарваш не ме интересува, а явно за теб свободата е да си трол и да нападаш другите..Бъди добър , ако не си трол да не визираш и обсъждаш другите..Исказвай мнението си без лични оценки..Или нямаш икономически аргументи..
Аз съм си публикувал портфейла в съответната тема, ще те помоля и ти да го направиш, но много се съмнявам!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
В БГ поне още хубави лафове се срещат: Светът върви напред, а ние още воюваме/влакове взривяваме.
В Гърция излизат на демонстрация в подкрепа на Ципрас - нещо невиждано там
А той казва: Тези заеми не е трябвало да бъдат отпускани - те са непосилни.
Забравих - тоя е комуне!
Пазарът затваря, ние сега правим сергияMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСъбраха се троловете на конгрес
Видя ли си начина на мислене.. ???? Съмнявай се повече в себе си преди да излезеш тука да говориш каквото и да е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКакво изкарваш не ме интересува, а явно за теб свободата е да си трол и да нападаш другите..Бъди добър , ако не си трол да не визираш и обсъждаш другите..Исказвай мнението си без лични оценки..Или нямаш икономически аргументи..
КАК Я МИСЛИШ... НЯМА КАК ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕххх тази пропаганда
Еми продавай бе "Киро". Докато основния капитал е в хора като теб няма управия, а това според мен ще трае поне още 1-2 поколения. Предвид разбиранията ти, считам че имаш доста пари и ако имаш деца се надявам да си ги пратил да учат навън! По този начин те биха били доста по-трезви в оценките си.
П.П. Кое правителство според теб е било по-добро от сегашното в последните 10г.?
Ами сега, в тая обстановка в постоянни активни мероприятия свалиха ви ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ АГЕНТИ НА ДС, НА ГЕРБ, ПУТИН БИЛ ДАЛ 100 МЛН.ДОЛАРА В ЕВРОПА САМО ЗА ТОВА ДА НЯМА РЕВОЛЮЦИЯ И ТО С ГАЗА ТОЧНО, РАЗБИРА СЕ.. ЗАГУБИТЕ МУ СА ДОСТА ГОЛЕМИ .. А ИМАЛО И ВЯТЪР И СЛЪНЦЕ И ВОДА И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ ТЕХНОЛОГИИ.
И БСП И АТАКА СА ПРЕКИ АГЕНТИ В ВСИЧКО ГОРЕ...
А след КТБ няма какво да говорим за КАПИТАЛОВ ПАЗАР, ПОНЕ ДОКАТО НЕ СЕ ПРОДАДЕ БФБ И НЕ СМЕНИ ИМЕТО СИ, КАКТО Е ПОЗНАТО ВЕЧЕ ПРИ ДОСТА ПУБЛИЧНИ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ...
КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА ПЕНСИОННА РЕФОРМА НА ПАЗАР РАЗВИВАЩ СЕ ФИНАНСОВО? Няма как да стане .. да говорим за пенсионен модел, ако нямаш КАПИТАЛОВ ПАЗАР.
Смешно е, а това е бъдещето ни...... така че да видим, КОЙ, КАК И ЗАЩО ИСКА ДА ГО ОЧЕРНЯ ПОСТОЯННО.
Руското безвремие и малоумие е вече прекалено, както и идолите и участниците му. Ако това не се разруши, няма оправия в България...Last edited by Дръзновенн; 11.02.2015, 23:49.
Коментар
Коментар