IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Чолак това е темата за оптимизма и акциите- за форекс си пишете във вашата тема и ако щете си верваите, ако щете не. Вие много голяма свързаност показахте със Форексов- ти явно си му ника клининг
    не, аз просто чета умните какво пишат. Определено тебе те пропускам. Всеки си има глава на раменете да решава какво да си прави с парите. Аз за моите съм решил и съм го направил.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Не е тъй, ама и така да е - ние сме в основата и.
      Включвай се и ти докато не е станало късно
      Много е късно... Изграждането на пирамидата започна през 1971 г. с отмяната на златния стандарт, а рухването и започна през 2008 г. Съществуването на пирамидата бе възможно само блъгодарение на печатането на пари, трупането на дългове и изкуственото поддържане на лихвите по-ниски от инфлацията... Само така можеше да се втълпява на тълпата че инвестицията на фондовите борси е спестяване. Така всички здравни и пенсионни фондове по света се ушиха яко и профукаха парите на хората. Затова и сега се измисля какво ли не за да се вдигне пенсионната възраст на хората или да им се вменят допълнителни такси и данъци за "достойни старини"... Така е в целия развит свят!

Сега пирамидата се разпада пред очите ни, но ние я гледаме на забавен кадър. Гледаме катастрофа на високоскоростен влак, но на забавен кадър... А вие инвестирате в разпадаща се пирамида, а и приканвате другите около вас да го правят?! Изтеклите 5 години не ви ли бяха достатъчни за да осъзнаете, какво се случва? Колко ви трябват? 10, 20, 30?!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Старши за какви печалби говориш точно ти след като ти скъсаха шортите на форекс - хазарта и те обират до голо. Ти си като папагалите повтаряш едно и също без да го разбираш и знаеш, а фактите са други Всички те разбраха вече, че си голям форумен хуморист

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Разбирам ви, че вашето спасение е само ако има постоянен поток от нови камилчета в пирамидата, но не мога да ви помогна. Последните от вас ще пият чаша студена вода, както е при всяка пирамида!
          Не е тъй, ама и така да е - ние сме в основата и.
          Включвай се и ти докато не е станало късно

Коментар

Чолак това е темата за оптимизма и акциите
            Трябва да има мнения ЗА и ПРОТИВ във всяка тема. Иначе не е тема за търсене на истината, а рекламна заставка. Как не можаха дървените ви глави да проумеят това просто нещо?

Скачате като ужилени и лепите етикети на всеки изказал се ПРОТИВ. Аз защо не се впечатлявам когато някой ъпър обяви че не разбирам от инвестиции и затова си държа пари на депозит?!... Ами просто виждам че печеля, а той духа супата вече години наред и затова се забавлявам с всяко мнение, което бълва завист и омраза към всеки инвестирал в нещо друго освен в боклуци на бфб-то...

Разбирам ви, че вашето спасение е само ако има постоянен поток от нови камилчета в пирамидата, но не мога да ви помогна. Последните от вас ще пият чаша студена вода, както е при всяка пирамида!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• http://www.darikfinance.bg/novini/80...E2%F0%EE%EF%E0

Коментар

• Чолак това е темата за оптимизма и акциите- за форекс си пишете във вашата тема и ако щете си верваите, ако щете не. Вие много голяма свързаност показахте със Форексов- ти явно си му ника клининг

Коментар

Старшинката Форексов е обърнал резбата от загубите и вещае като лудите пророциапокалипсис- интересното е че вместо да предизвиква ужаш предизвиква смяхМного успешен форумен хуморист е засега

на конкретни въпроси от форекса, получаваме конкретни НЕотговори от вас. Е на кого да вярваме

Коментар

• Старшинката Форексов е обърнал резбата от загубите и вещае като лудите пророциапокалипсис- интересното е че вместо да предизвиква ужаш предизвиква смяхМного успешен форумен хуморист е засега

Коментар

Форексов ти самия си пример за лош инвеститор- много се правеше на велик и като ти скъсаха шортите на форекс- хазарта и загуби всичко се премести на акциите да си избиваш комплексите
                      и аз съм имал много неприятни изживявания покрай форекса, но в крайна сметка уж осъзнах грешките си и продължих напред, но при нашия приятел предполагам има някаква по-сериозна травма, която несъзнателно го прави такъв, какъвто го виждаме и му се 'радваме' сега.

пари се изкарват, пари се губят...но да се чустваш добре, когато дразниш другите е болестно състояние и ви призовавам да сме по-толерантни към фори и да не го дразним излишно, когато изкараме по някой лев от акциите.

човек преди да се научи да печели е добре да се научи да губи без това да го изкарва извън релси, защото иначе може да стане страшно в даден момент.

и нека не забравяме, че по нашите земи е по-важно Вуте да е зле отколкото ние да сме добре.

поздрави
                      Last edited by bertram; 14.08.2012, 23:27.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Е как какво ...до 1000 ще викат тук има някаква грешка, какво става по дяволите, след това ще сменят никовете и към 2000 ще решат да купуват. И понеже живота е кръговрат малко след това ще се срине на 500........е това вече го знаете
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Форексов ти самия си пример за лош инвеститор- много се правеше на велик и като ти скъсаха шортите на форекс- хазарта и загуби всичко се премести на акциите да си избиваш комплексите

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            А аз пък се чудя на троловете, които обявяват всички които не купуват акции на бфб-то за тролове... Развитието на бфб-то през последните 5 години ясно и категорично доказа, кой е крив и кой е прав! И се чуда на наглостта на някои които искаха да хващат басове за разни непостижими нива на неврохолтчето и невроинсчето?! Аз ако бях на тяхно място щеше да ме е срам да пиша в този форум...
                            Никога не съм агитирал да се купува или продава нещо, а съм изразявал лично мнение. Това, с което не мога да се примиря е малодушието на хора (по-скоро скотове), които макар и да имат някаква култура и знания..се занимават с това кой колко е загубил и по-този начин решават или си мислят, че решават свои лични психологически проблеми. Всъщност като се размисля ... не съм прав да ви се ядосвам...по-скоро би трябвало да ви съчуствам. По цели дни висите във форума за оптимизма и е явно,че не успявате да намерите утеха въпреки че Софикс е на супер ниски нива... тъжно е, а какво ще правите ,когато идем на 1000+ (хипотетично).
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              продължавам да се чудя на троловете с по 10К поста, които денонощно ни убеждават колко е лошо да си купи човек акции на БФБ
                              А аз пък се чудя на троловете, които обявяват всички които не купуват акции на бфб-то за тролове... Развитието на бфб-то през последните 5 години ясно и категорично доказа, кой е крив и кой е прав! И се чуда на наглостта на някои които искаха да хващат басове за разни непостижими нива на неврохолтчето и невроинсчето?! Аз ако бях на тяхно място щеше да ме е срам да пиша в този форум...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                продължавам да се чудя на троловете с по 10К поста, които денонощно ни убеждават колко е лошо да си купи човек акции на БФБ без значение дали има или няма дивидент или капиталова печалба. Хора без акции с ограничени средства, НО огромно самочуствие висят по цял ден във теми касаещи БФБ и се изказват като крайна инстанция.

фори примерно днес като е почнал към 11 та до сега има около 30 мнения ... поне 2 мнения час... имайки предвид, че трябва и да чете като отговаря можете сами да си направите сметката този човек, рекламиращ депозити колко време аджеба прекарва във форума на инвестор бг. Това за мен е някакво извращение и раздвоение на личността...или по-скоро драматично избиване на комплекси. Все едно аз който не се вълнувам от коли и тунинг да прекарвам по 10 часа+ на ден във форума на голфаджийте и да ги убеждавам колко е добре да караш колело и колко са тъпи, че ги вълнуват коли и тунинги.
                                нивото на форума е доста ниско при положение, че основно се троли..

поздрави и успех на всички позитивно мислещи колеги
                                + 1

И един поздрав от мен:

http://www.youtube.com/watch?v=YbNfw...eature=related
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X