Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе е тъй, ама и така да е - ние сме в основата и.
Включвай се и ти докато не е станало късно
Сега пирамидата се разпада пред очите ни, но ние я гледаме на забавен кадър. Гледаме катастрофа на високоскоростен влак, но на забавен кадър... А вие инвестирате в разпадаща се пирамида, а и приканвате другите около вас да го правят?! Изтеклите 5 години не ви ли бяха достатъчни за да осъзнаете, какво се случва? Колко ви трябват? 10, 20, 30?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРазбирам ви, че вашето спасение е само ако има постоянен поток от нови камилчета в пирамидата, но не мога да ви помогна. Последните от вас ще пият чаша студена вода, както е при всяка пирамида!
Включвай се и ти докато не е станало късно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧолак това е темата за оптимизма и акциите
Скачате като ужилени и лепите етикети на всеки изказал се ПРОТИВ. Аз защо не се впечатлявам когато някой ъпър обяви че не разбирам от инвестиции и затова си държа пари на депозит?!... Ами просто виждам че печеля, а той духа супата вече години наред и затова се забавлявам с всяко мнение, което бълва завист и омраза към всеки инвестирал в нещо друго освен в боклуци на бфб-то...
Разбирам ви, че вашето спасение е само ако има постоянен поток от нови камилчета в пирамидата, но не мога да ви помогна. Последните от вас ще пият чаша студена вода, както е при всяка пирамида!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтаршинката Форексов е обърнал резбата от загубите и вещае като лудите пророциапокалипсис- интересното е че вместо да предизвиква ужаш предизвиква смяхМного успешен форумен хуморист е засега
на конкретни въпроси от форекса, получаваме конкретни НЕотговори от вас. Е на кого да вярваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФорексов ти самия си пример за лош инвеститор- много се правеше на велик и като ти скъсаха шортите на форекс- хазарта и загуби всичко се премести на акциите да си избиваш комплексите
пари се изкарват, пари се губят...но да се чустваш добре, когато дразниш другите е болестно състояние и ви призовавам да сме по-толерантни към фори и да не го дразним излишно, когато изкараме по някой лев от акциите.
човек преди да се научи да печели е добре да се научи да губи без това да го изкарва извън релси, защото иначе може да стане страшно в даден момент.
и нека не забравяме, че по нашите земи е по-важно Вуте да е зле отколкото ние да сме добре.
поздравиLast edited by bertram; 14.08.2012, 23:27.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Е как какво ...до 1000 ще викат тук има някаква грешка, какво става по дяволите, след това ще сменят никовете и към 2000 ще решат да купуват. И понеже живота е кръговрат малко след това ще се срине на 500........е това вече го знаетеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА аз пък се чудя на троловете, които обявяват всички които не купуват акции на бфб-то за тролове... Развитието на бфб-то през последните 5 години ясно и категорично доказа, кой е крив и кой е прав! И се чуда на наглостта на някои които искаха да хващат басове за разни непостижими нива на неврохолтчето и невроинсчето?! Аз ако бях на тяхно място щеше да ме е срам да пиша в този форум...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепродължавам да се чудя на троловете с по 10К поста, които денонощно ни убеждават колко е лошо да си купи човек акции на БФБСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепродължавам да се чудя на троловете с по 10К поста, които денонощно ни убеждават колко е лошо да си купи човек акции на БФБ без значение дали има или няма дивидент или капиталова печалба. Хора без акции с ограничени средства, НО огромно самочуствие висят по цял ден във теми касаещи БФБ и се изказват като крайна инстанция.
фори примерно днес като е почнал към 11 та до сега има около 30 мнения ... поне 2 мнения час... имайки предвид, че трябва и да чете като отговаря можете сами да си направите сметката този човек, рекламиращ депозити колко време аджеба прекарва във форума на инвестор бг. Това за мен е някакво извращение и раздвоение на личността...или по-скоро драматично избиване на комплекси. Все едно аз който не се вълнувам от коли и тунинг да прекарвам по 10 часа+ на ден във форума на голфаджийте и да ги убеждавам колко е добре да караш колело и колко са тъпи, че ги вълнуват коли и тунинги.
нивото на форума е доста ниско при положение, че основно се троли..
поздрави и успех на всички позитивно мислещи колеги
И един поздрав от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=YbNfw...eature=relatedНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар