IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• продължавам да се чудя на троловете с по 10К поста, които денонощно ни убеждават колко е лошо да си купи човек акции на БФБ без значение дали има или няма дивидент или капиталова печалба. Хора без акции с ограничени средства, НО огромно самочуствие висят по цял ден в теми касаещи БФБ и се изказват като крайна инстанция.

фори примерно днес като е почнал към 11 та до сега има около 30 мнения ... поне 2 мнения час... имайки предвид, че трябва и да чете като отговаря можете сами да си направите сметката този човек, рекламиращ депозити колко време аджеба прекарва във форума на инвестор бг. Това за мен е някакво извращение и раздвоение на личността...или по-скоро драматично избиване на комплекси. Все едно аз който не се вълнувам от коли и тунинг да прекарвам по 10 часа+ на ден във форума на голфаджийте и да ги убеждавам колко е добре да караш колело и колко са тъпи, че ги вълнуват коли и тунинги.
    нивото на форума е доста ниско при положение, че основно се троли..

поздрави и успех на всички позитивно мислещи колеги
    Last edited by bertram; 14.08.2012, 23:00.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ФОРЕКСОВ И ТИ ПРЕСТРУКТУРИРАШ НАЛИ
      Кире, имаше един образ преди 2-3 години който беше купил паунд/йена за да печели от лихвения диференциал... нещо като твоите дивидентни акции в момента. Не го интересуваше накъде върви курса щото получавал "дивидент". Та като се сдруса курса и тоя пич подобряваше след всяко сдрусване, натрупа огромни загуби. Накрая излезе и обяви, че вече няма загуби щото си бил преструктурирал екселската таблица?!?!.. Та... наблюдавам страшно сходство с твоите разсъждения. Да не си същия образ, но с друг псевдоним?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
        Разбирам логиката ти, ако нещо ти създава проблеми го разкарваш. Нет акции-нет проблемы!
        О да. не държа нищо, Което ми създава неприятни емоции.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          След тоя пост ме провокира да ти задам един-два (сериозни) въпроса: Защо в такъв случай учавстваш? Ако знаеш, че не можеш да контролираш нещата какъв е смисъла? Едва ли е само за убиване на времето и развитие на самоконтрол и дисциплина...
          На мен не ми трябва да контролирам нещата - всъщност ако усетя че държа толкова от нещо че да мога да влияя на пазара аз веднага го намалявам.

Вярвам че е в човешката природа да иска все повече и повече. това желание води до икономически растеж, а икономическия растеж води до ръст на акциите. Желанието за все-повече обаче се спира от желанието за сигурност, за избягване на риска. Което пък води до спад на акциите. Така оптимизъм и песимизъм се возят във влакчето на ужасите, чиито амплитуда пък се подхранват от желанието на хората за контрол на живота си, за разбиране, за намиране на ред в хаоса. Цената на бягството от хаоса е живота във вечно повтарящото се днес.

но нищо не се повтаря вечно - хората са алчни и страхливи едновременно и заради това едновременно живеят в някакво недосттижимо добро бъдеще, и в същото време вярват във вечно повтарящото се днес.

Никой не играе срещу пазара. Всеки играе срещу хората на пазара. Пък това си е забавен спорт. Ако не се забавлявах отдавна да съм зарязъл всичко

Коментар

• ХААА ПАК ПРАВИТЕ СМЕТКА НА ЧУЖДА ПАРИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Аааааа добре, Кире... Я обясни на балъците как продаваш и преструктурираш губещи акции без да губиш както в началото?
              Дааа, това е основателен въпрос. Особено неликвидните буклуци в които се е окопал. Продал е кон за кокошка

Коментар

• ФОРЕКСОВ И ТИ ПРЕСТРУКТУРИРАШ НАЛИ.В НАЧАЛОТО ЗАГУБИ ВСИЧКИ ПАРИ НА ФОРЕК - ПАЗАРА, А СЕГА ВСИЧКИ

Коментар

Разбирам логиката ти, ако нещо ти създава проблеми го разкарваш. Нет акции-нет проблемы!
                  Той и Форекса е на тая логика, но прибира лихвици. Не че печели много, но и не губи. Но така е по-малко интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Не държа губещи акции продавам ги и преструктурирам- това съм го научил от загубите си в началото
                    Аааааа добре, Кире... Я обясни на балъците как продаваш и преструктурираш губещи акции без да губиш както в началото?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Мисля че съм достатъчно улегнал, просто знам че нещата не стават според това как си ги мисля, а така както стават. "Надежда всяка тука оставете" - бих си го сложил над монитора, ами ще стряскам народа. държа каквото и да било само до като се движи в диапазона на очакванията ми. Ако не се движи там, сел 95% от него - остатъка си го държа за наблюдение.
                      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Мисля че съм достатъчно улегнал, просто знам че нещата не стават според това как си ги мисля, а така както стават. "Надежда всяка тука оставете" - бих си го сложил над монитора, ами ще стряскам народа. държа каквото и да било само до като се движи в диапазона на очакванията ми. Ако не се движи там, сел 95% от него - остатъка си го държа за наблюдение.
                        След тоя пост ме провокира да ти задам един-два (сериозни) въпроса: Защо в такъв случай учавстваш? Ако знаеш, че не можеш да контролираш нещата какъв е смисъла? Едва ли е само за убиване на времето и развитие на самоконтрол и дисциплина...

Коментар

• Да много много завистници и педери, а за мастиите да не говорим. Какво очаквате да се правите на велики и да Ви търпим завистта ли. Казвате аз имам такива акции както ние казахме какви имаме- иначе за какво сте в този форум- не сте професори от Харвард доколкото знам за да давате акъл на рискуващите парите си практици. Завистливата мецана за няколко години така се изложи с коментарите си и прогнозите си, че 100 ника да си направи пак ще мирише омацаното лице

Коментар

Не знам на каква възраст си, но 25 и на 45 мъжете са най-рискови.
                            След 30-те и след 50-те стават по-улегнали. Но все пак разни хора, разни идеали!

Коментар

Че аз като бях по-зелен бях дългосрочен. Сега си мечтая за бутон Сел Ол.
                              Не знам на каква възраст си, но 25 и на 45 мъжете са най-рискови.
                              След 30-те и след 50-те стават по-улегнали. Но все пак разни хора, разни идеали!
                              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Че аз като бях по-зелен бях дългосрочен. Сега си мечтая за бутон Сел Ол.
                                евалата Макар и бавно, напредваме ! А киро духует ли духует, все педерчета му в устата, в следваща фаза ще бълва змии и гущери !

Коментар

Working...
                                X