If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ти поне си казваш , че не можеш да си спекулант и това е благородно, а завистливата мецана ще се пукне от злоба и завист , че другите го правят а тя е некадърна и страхлива. Никога не съм рекламирал и пробутвал акции- ограничавам се само до това да обеснявам на завистливите тролове- педерчета и мастии колко са некадърни
Кой е казал че се впрягам, просто си пишем нали е форум Стар съм вече за спекулантски действия, но пък крастата от капиталовите пазари ми липсва понякога и се заглеждам, пък и ето обменяме малко мисли! Искрено се надявам да не съм ви натоварил, по-скоро провокирал, такава ми е същността
Че аз като бях по-зелен бях дългосрочен. Сега си мечтая за бутон Сел Ол.
не виждам тогава защо се впрягаш, избрал си си различен начин на действие какво коментираш хора избрали друг начин. Аз лично за последните две години си обърнах портфейла вече май станаха 4 пъти.
Кой е казал че се впрягам, просто си пишем нали е форум Стар съм вече за спекулантски действия, но пък крастата от капиталовите пазари ми липсва понякога и се заглеждам, пък и ето обменяме малко мисли! Искрено се надявам да не съм ви натоварил, по-скоро провокирал, такава ми е същността
Да момче, купувал си на спада, но не само бреф, а и други акции от които се реализирал загуби! Просто искам да не ги премълчавате и да си пишете само печелившите и то по удобни за вас цени и периоди!
Е как. Киро е светилото на бфб - най-мечкарската борса!? Той купува и после шити на балъците. Реализира профит!!
От дълго време не търгувам на БФБ! Наглеждам какво става, защото имам малко акции останали от преди 2години, но не съм спекулант.
не виждам тогава защо се впрягаш, избрал си си различен начин на действие какво коментираш хора избрали друг начин. Аз лично за последните две години си обърнах портфейла вече май станаха 4 пъти.
Само че момче БРЕФ съм ги купувал на спада по 0,36, а можеш ли да ми обесниш защо сега са по 0,54
Да момче, купувал си на спада, но не само бреф, а и други акции от които се реализирал загуби! Просто искам да не ги премълчавате и да си пишете само печелившите и то по удобни за вас цени и периоди!
Като сте толкова отворени, може да направим експеримент с 10000 виртуални кинти всеки прави портфейл пуска юзер и парола и впсва в една тема покупките по виртуалния портфейл, така ще видим кой какво може И само добрите си сделки ще коментирате!?
Най-кофти сделката ми от началото на годината е държането на приличен процент в МСХ. А твоята най-кофти коя е.
Коментар