IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само че момче БРЕФ съм ги купувал на спада по 0,36, а можеш ли да ми обесниш защо сега са по 0,54

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
      Ти добре ги правиш сметките, ама нетния дивидент е 0,20лв цената сета е 0,54 така че цената е 0,74 и декември месец ти знаеше ли колко ще е дивидента? А като гледам 10-11м. 2012 цената е била около 0,66-0,67 лв т.е. доходност 10%. а не 17%
      Това беше поредното доказателство, как в този форум се изкривяват нещата и се смята, така както му е удобно, с параметри, които са удобни и по позиции, които са удобни.
      Всъщност ако гледаме цена затваря за 2011 към цена затваря за днес + нетен дивидент доходността е 13,7%. но на края на годината скочи горе долу през цялата втора половина на декември човек можеше да си пазарува на 61-62 стотинки, също както сега съвсем спокойно може да продава на 53 стотинки. така че просто се въздържах от формализма, който очевидно ти харесва. но ако се вземат преобладаващи цени от последните две седмици и преобладаващи цени от последни две седмици се получава доходност от 20%.

разбира се ако толкова ти действа успокояващо, можеш съвсем спокойно да го изчисляваш през най-високата цена за декември и най-ниската цена за август така ще се получи мижавата доходност на най-големия карък решил да купи тогава и да продаде сега. като и тази мижава доходност е над 6%.

Ами аз лично очаквах подобен дивидент, може би защото очевидно за разлика от повечето играчи, всъщност чета отчети.

Коментар

• Ха появи се едната тролестта мечка клонирана в мяколко вариянта- и кои ми е другия ник завистлива мецано- да ти припомня ли грешните и злобни прогнози от тогава

Коментар

• Като сте толкова отворени, може да направим експеримент с 10000 виртуални кинти всеки прави портфейл пуска юзер и парола и впсва в една тема покупките по виртуалния портфейл, така ще видим кой какво може И само добрите си сделки ще коментирате!?
          Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Ми как 22 стотинки кеш + 54 стотинки на акция = 76 стотинки
            декември 2011 65 стотинки
            = ръст от 17%
            Ти добре ги правиш сметките, ама нетния дивидент е 0,20лв цената сета е 0,54 така че цената е 0,74 и декември месец ти знаеше ли колко ще е дивидента? А като гледам 10-11м. 2012 цената е била около 0,66-0,67 лв т.е. доходност 10%. а не 17%
            Това беше поредното доказателство, как в този форум се изкривяват нещата и се смята, така както му е удобно, с параметри, които са удобни и по позиции, които са удобни.
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Това със смяната на никовете е специалитет на педерските тролове- те пак преди 2години викаха СОФИКС нула, а аз за да ги търкам им виках UUUP 4000- .Сега разбира се ги няма никакви, но се появиха нови завистливи педерчета и мастииИ какво от това- народа е казал- КУЧЕТО СИ ЛАЕ- КЕРВАНА СИ ВЪРВИ
              Aмиии, Кире, я си припомни добре, как по онова врме и ти си беше извадил другия ник !!! Кого ще баламосваш с тези "завистливи педерчета и мастии"

Коментар

• Форексов тлъстите лихви от банките са ти дебел и твърд шпек изяден от инфлацията , а ние взимаме три пъти повече от смешните ти лихвички

Коментар

• Има компании направили значителни печалби последните месеци въпреки общия спад, а други значително ще се качват тепърва. Разбира се има и страшно много odd-come-shorts които никога няма да се надигнат колкото и да ги чакат някой
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    КУЧЕТО СИ ЛАЕ- КЕРВАНА СИ ВЪРВИ
                    Точно така, Кире. Получавам тлъстите лихви от банкови депозити всеки ден и делник и презник! Я вие лапайте мухите на бфб-то.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Това със смяната на никовете е специалитет на педерските тролове- те пак преди 2години викаха СОФИКС нула, а аз за да ги търкам им виках UUUP 4000- .Сега разбира се ги няма никакви, но се появиха нови завистливи педерчета и мастииИ какво от това- народа е казал- КУЧЕТО СИ ЛАЕ- КЕРВАНА СИ ВЪРВИ

Коментар

• Има и друг вариант да си голям играч като Форексов , има да те обират на форекс -хазарта и да стоиш на мизерни лихви. Няма лошо да е балък- парите са си негови, но смешното е че дава акъл и се гордее с това. Голям форумен ХУМОРИСТ е , но иначе Е ПИЧ.Да ПИП спомням си тогава си писахме на лични и с други съм си писал- не си крия стратегията- нали сме колеги. Мразя обаче завистливите и духливи тролове, които са бастуни а намират кусури на другите

Коментар

• [QUOTE=pipbel;1059296981]
                          Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Мисля че има разлика м/у дивидентни акции и АДСИЦ-и ама Киро ще каже какво има в предвид?

Ми че то има ли свястна дивидентна акция извън адсиците ? Не мисля.
                          Не приказвам за химки, мекомки и енемонки. Те са ясни. И тъжни.
                          Импа сега ще извика - Жабока, а ти - трейдинга.
                          Ма много им е копава ликвидността бе, особено жабата. А и не можеш се възползва като хората от волатилността, слаба работа.
                          А трейдинга добър, но зор времена го чакат май с конкуренцията на Марешки...не знам.

Най доброто си е адсица - дивидент, доходност и нисък риск. При свястно управляваните разбира се.
                          А като фалира (ликвидира) - най добре

Тука някой помня ми се присмиваше като споменах някъде че БГрейт удря в земята и Дакса и СП500. Еми факт е. Ко ми пука колко били престижни и каква им била капитализацията, като нашто индекс ги отнася като доматено колче по доходност.
                          И ще продължава да ги слага в джоба.
                          Докато има все още акции като Атерата, Ланда, ФПП-то, Брефа.. ( пу пу ония наглеци от КТБ да не се нахвърлят и на тях )
                          Брррррррат!
                          ако беше толкова лесно нямаше да е борса!
                          Ами решавай и рискувай избирай мажоритар и редовен дивидент или риск от съдебни дела(към чичо Оги)
                          Ниско ликвидни били - ти да не вкарваш 500хилки в СОФКОМ айде не ми говори глупости! тук проблема не е ликвидността а някаква тийнейджърка която сложиха да ръководи и от тогава печалбата само НАДОЛУ, а има къщи като доверие които се развиват доста добре!
                          Колкото до СФТРД както може би си прочел чичо Оги ми каза че тръгват към Сърбия, така че ще има развитие , а има и една основна разлика с конкурента - зад гърба на дистрибутора стоят 16 фабрики!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Така като гледам почти всички от вас до края на годината ще са с нови псевдоними... През последните 5 години е така. Ъп-ъп-ъп... и накрая вопъл от сорта "къде е държавата да покрепи борсата"... След което следва нов псевдоним инвестиращ последната пенсия на баба си. Ипак ъп-ъп-ъп.... и пак тряяяяясссс... им оберат стинките... и така.... година след година. Така ще е и през следващите 10 години.
                            що бе фори, аз съм си все аз!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Така като гледам почти всички от вас до края на годината ще са с нови псевдоними... През последните 5 години е така. Ъп-ъп-ъп... и накрая вопъл от сорта "къде е държавата да покрепи борсата"... След което следва нов псевдоним инвестиращ последната пенсия на баба си. Ипак ъп-ъп-ъп.... и пак тряяяяясссс... им оберат стинките... и така.... година след година. Така ще е и през следващите 10 години.
                              До Софикс 0, нали....

Коментар

• Така като гледам почти всички от вас до края на годината ще са с нови псевдоними... През последните 5 години е така. Ъп-ъп-ъп... и накрая вопъл от сорта "къде е държавата да покрепи борсата"... След което следва нов псевдоним инвестиращ последната пенсия на баба си. Ипак ъп-ъп-ъп.... и пак тряяяяясссс... им оберат стинките... и така.... година след година. Така ще е и през следващите 10 години.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X