IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Абе пич, ти и акъл ли ми даваш..Ти като си трол и нямаш акции и си тук за пари да пишеш , аз имам хиляди акции..С теб никой не е разговарял за да ме коментираш..Има и стари, но и много млади говеда
    Не се осмелявам да давам акъл на човек кат теб, че ще се отзова в някой затвор .
    Не съм трол и може да ти го докажа, но едва ли те интересува.
    И аз имам хиляди акции и извинявай, че се намесих. Мислех си, че това е свободен форум и право на мнение имат всички
    Убийте ни "младите говеда" където работим и изкарваме парите ви
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Лелеее, войната от Украйна се пренесе на нов фронт - в Оптимизъма
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Батинка, абе какво стана с прогнозата ти за 1000 от май месец..Оптимизма уважаеми не е ъпърство, още по малко дребни врътки с шитове..

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
          Само че разликата между нашия дълг и този на гърците е 150%
          я дай абсолютни стойности на дълговете на двете държави и после ще смятаме процентите

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Уникални апокалиптоси имаме на БФБ... пълни с акции
            +1
            за всеки по нещо,но от сърце

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Тегли ги държавата, но ще ги връща фонда за гарантиране на депозитите! Това е заем за заем. Разбирай, че всички клиенти, на всички банки ще ги връщат във времето, а не България като държава!
              Така е, ще ги връщаме даже с лихвите, ама - на кого ще ги връщаме - на нас си!
              Не ми се вярва

Коментар

• Уникални апокалиптоси имаме на БФБ... пълни с акции

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Извинявам се, сега разбрах всичко : Държавният дълг скочи с над 4 млрд. евро през 2014 г.
                  Мръсното комуне Костов наскоро казваше по ТВ, че никакви пари не дава Държавата за КТБ, ще ги дадат банките, ама тоя е комуне, не го случайте
                  Тегли ги държавата, но ще ги връща фонда за гарантиране на депозитите! Това е заем за заем. Разбирай, че всички клиенти, на всички банки ще ги връщат във времето, а не България като държава!

Коментар

• Абе пич, ти и акъл ли ми даваш..Ти като си трол и нямаш акции и си тук за пари да пишеш , аз имам хиляди акции..С теб никой не е разговарял за да ме коментираш..Има и стари, но и много млади говеда

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      гърците години наред си живееха по-добре от германците без да са го заслужили с труда си ................. дойде време за сметката и по един или друг начин гърците ще започнат да я плащат

ситуацията при гърците ми напомня за България през 90-та година когато Луканов спря обслужването на външния дълг ................ за предното десетилетие (1980-1989) България неше натрупала около $ 9 млрд. заеми, а следващото десетилетие го помнят повече от вас...
                      Вярно е те поне се наживяха,а ние хаира им не виждаме и ставаме все по-зле.Румънците и те теглиха 20милярда,но ги вкараха в производството,създадоха
                      хиляди работни места.При нас асвалт паша кой знае къде ще ги запилее пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        колко пъти трябва да ти се напише

12 млрд. лв. са необходими за рефинансиране на стари дългове и ще бъдат теглени в рамките на три години
                        Извинявам се, сега разбрах всичко : Държавният дълг скочи с над 4 млрд. евро през 2014 г.
                        Мръсното комуне Костов наскоро казваше по ТВ, че никакви пари не дава Държавата за КТБ, ще ги дадат банките, ама тоя е комуне, не го случайте
                        А положителните ефекти от тези пари са вече навсякъде около нас, цъвтим
                        Last edited by onakilev; 11.02.2015, 23:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Крос, имаш големи основания.По предварителни груби сметки 1..1.2 милиарда на година
                          Еххх тази пропаганда
                          Еми продавай бе "Киро". Докато основния капитал е в хора като теб няма управия, а това според мен ще трае поне още 1-2 поколения. Предвид разбиранията ти, считам че имаш доста пари и ако имаш деца се надявам да си ги пратил да учат навън! По този начин те биха били доста по-трезви в оценките си.

П.П. Кое правителство според теб е било по-добро от сегашното в последните 10г.?
                          Last edited by 15%; 11.02.2015, 23:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Гърците затова се надигнаха защото като си платят вноската по дълга и лихвите
                            не им остава почти нищо за нормален живот.
                            Само че разликата между нашия дълг и този на гърците е 150%

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Гърците затова се надигнаха защото като си платят вноската по дълга и лихвите
                              не им остава почти нищо за нормален живот.
                              гърците години наред си живееха по-добре от германците без да са го заслужили с труда си ................. дойде време за сметката и по един или друг начин гърците ще започнат да я плащат

ситуацията при гърците ми напомня за България през 90-та година когато Луканов спря обслужването на външния дълг ................ за предното десетилетие (1980-1989) България неше натрупала около $ 9 млрд. заеми, а следващото десетилетие го помнят повече от вас...

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                                Доколкото президентите и премиерите поканиха и външните си министри в Минск.МИР.На някои в този форум ще им секнат приходите от агитация.

ДАНО!

В CNN, NYTimes и т.н. думата Украйна почти не се среща... ISIS е на дневен ред...

Коментар

Working...
                                X