IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    а то няма и смисъл да разсъждаваме то графиката си го показва
    А по-назад прави ли го? Мисля, че когато опре до ръст Софикс, тоест сега, корелацията ще приключи набързо..

Коментар

• давай дакса надолу ръст на софикса . Монтьооооооооооо кажи ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Обратна корелация с дакс ли изповядваш?
        а то няма и смисъл да разсъждаваме то графиката си го показва

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Смятай ги по големи от космическата безкрайност....
          Черешката е опрян до стената - НЯМА пари в държавата
          Кога ще го проумеете от какво са продиктувани деиствията му досега първо ПФ сега заема

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            няма как да изчисля коефициента за глупости на Черешаря и Сие и корупционната им скала в услуга на олигарсите..
            Смятай ги по големи от космическата безкрайност....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              ДДДД пита защо анализаторите които са изненадани от данните за Гемания не може да се изненадат от тези за България?
              Добре де, значи за същото става въпрос
              Мисля, че почти единодушно е видяна и призната ширината на макроикономическия ти поглед.
              Има, факт е, някакви обстоятелства и среда, които много вероятно ще доведат до някакъв растеж.
              Аз по-скоро акцентирах, че всичко това са външни по отношение на Бг фактори, валидни са не само за нас и че не е изключено да се стигне до скромен, технически ръст. Но в никакъв случай до качествен такъв.

Т.н. анализатори, именно понеже са анализатори, много добре си дават сметка, че за преодоляване на драстичните дисбаланси и проблеми, които са натрупани в страната ни, на нея са и необходими трайни ръстове от по 4-5, а не еднократен от 2,5 %.
              Т.е. няма интрига. Високата база на Гер, зависимостта и от износ и общата световна картина, представляват някаква чисто статистически някаква "интрига" за анализаторите.
              Дето вика Киро, търсене тук на корелация с Бг, е неуместна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                yes . съвсем скоро ще се убедиш в това . повтарям се - те смучат от нас . техните ръстове са за сметка на нашите дъна . па то и в живота е така . мръснатите дойчовци в германия се чудят де да си накривят перчема и да се направят на велики а българята и турчалята бачкат за целия германски народ

Коментар

• 4д, ние нали сме си дали прогнозите- Ти за 2,5-3 ръст, а Аз за 1-1.5 ръст..Сега да следим резултатите..Аз много ще се радвам да излезеш прав, но засега не виждам икономически стъпки в правилната посока Безпокоя се накрая и двамата да не сгрешим и ръста да е според международните прогнози- 0.8-1, което си е нищо..

Коментар

• Експресните оценки за ръст ана БВП през четвърто тримесечие са за ръст от 1,2 процента. Да видим дали ще имаме очакваното от мен ускорение през втората половина на годината.

Коментар

• Уважаеми 4д, аз не виждам смисъл да смятам тези неща , защото няма как да изчисля коефициента за глупости на Черешаря и Сие и корупционната им скала в услуга на олигарсите..

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        ето пак да си го гледкате

Коментар

• Кубрат, тук си прав за фундамента, но глупостите в политиката, липсата на реформи и корупцията гонят чуждите инвеститори. Главно те са в състояние да повишат пазара и го направиха предния цикъл..Има и други пазари с добри коефициенти..Аз затова съм в акции, защото все чакам да спрат глупостите и да имаме ръст, но черешковците пък все ги увеличават

Коментар

• Киро не получих коментар за данните за износа. Би ли вкарал промените в курса на еврото в бъдещите си прогнози? Чел ли си бюлетина на националната служба по зърното? Изчислявал ли си с колко са се повишили запасите от зърно спрямо миналата година и как ще се отрази тяхното намаление до обичайни стойности върху статистиката за износа ни?

Коментар

• ето пак да си го гледкате
                              Attached Files

Коментар

• Проблемите на борсата са ясни на всички, но това не е причина да си заравяме главата за брутално подобреният фундамент в последната година. Преди близо година борсата ръстеше с неразумни темпове и всички бяха много доволни и щастливи, а сметките не излизаха. Сега има доста компании със стабилен бизнес, сравнително ниски коефициенти, а ефектите от спада на еврото тепърва ще започват да се усещат. Единственото, което ни натиска в момента е политиката, но дори техните глупости в един момент се изчерпват.

Коментар

Working...
                                X