Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОбратна корелация с дакс ли изповядваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСмятай ги по големи от космическата безкрайност....
Кога ще го проумеете от какво са продиктувани деиствията му досега първо ПФ сега заема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеняма как да изчисля коефициента за глупости на Черешаря и Сие и корупционната им скала в услуга на олигарсите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеДДДД пита защо анализаторите които са изненадани от данните за Гемания не може да се изненадат от тези за България?
Мисля, че почти единодушно е видяна и призната ширината на макроикономическия ти поглед.
Има, факт е, някакви обстоятелства и среда, които много вероятно ще доведат до някакъв растеж.
Аз по-скоро акцентирах, че всичко това са външни по отношение на Бг фактори, валидни са не само за нас и че не е изключено да се стигне до скромен, технически ръст. Но в никакъв случай до качествен такъв.
Т.н. анализатори, именно понеже са анализатори, много добре си дават сметка, че за преодоляване на драстичните дисбаланси и проблеми, които са натрупани в страната ни, на нея са и необходими трайни ръстове от по 4-5, а не еднократен от 2,5 %.
Т.е. няма интрига. Високата база на Гер, зависимостта и от износ и общата световна картина, представляват някаква чисто статистически някаква "интрига" за анализаторите.
Дето вика Киро, търсене тук на корелация с Бг, е неуместна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОбратна корелация с дакс ли изповядваш?
Коментар
-
4д, ние нали сме си дали прогнозите- Ти за 2,5-3 ръст, а Аз за 1-1.5 ръст..Сега да следим резултатите..Аз много ще се радвам да излезеш прав, но засега не виждам икономически стъпки в правилната посокаБезпокоя се накрая и двамата да не сгрешим и ръста да е според международните прогнози- 0.8-1, което си е нищо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеето пак да си го гледкате
Коментар
-
Кубрат, тук си прав за фундамента, но глупостите в политиката, липсата на реформи и корупцията гонят чуждите инвеститори. Главно те са в състояние да повишат пазара и го направиха предния цикъл..Има и други пазари с добри коефициенти..Аз затова съм в акции, защото все чакам да спрат глупостите и да имаме ръст, но черешковците пък все ги увеличават
Коментар
-
Киро не получих коментар за данните за износа. Би ли вкарал промените в курса на еврото в бъдещите си прогнози? Чел ли си бюлетина на националната служба по зърното? Изчислявал ли си с колко са се повишили запасите от зърно спрямо миналата година и как ще се отрази тяхното намаление до обичайни стойности върху статистиката за износа ни?
Коментар
-
Проблемите на борсата са ясни на всички, но това не е причина да си заравяме главата за брутално подобреният фундамент в последната година. Преди близо година борсата ръстеше с неразумни темпове и всички бяха много доволни и щастливи, а сметките не излизаха. Сега има доста компании със стабилен бизнес, сравнително ниски коефициенти, а ефектите от спада на еврото тепърва ще започват да се усещат. Единственото, което ни натиска в момента е политиката, но дори техните глупости в един момент се изчерпват.
Коментар
Коментар