IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4д, прогнозите се отчитат в края на годината,Коя прогноза за Германия визираш.На мен ми е интересен твоя коментар, дали досега анализаторите са се объркали с прогнозата за България и къде е общото между двете страни и двете икономики

Коментар

• Любопитен ми е коментара на Киро защо анализаторите са се объркали в прогнозите си за Германия.

Коментар

• Незнам кой ще гледа и ще се чуди в края на годината, ама на мен от сега ми е ясно, иначе това с надъхването не помага засега.....трябват и пари

Коментар

• Какви са настроенията на Черешаровата Борса..Ще бием ли мечетата по ду..тата

Коментар

• Локомотивът тръгна:

Германската икономика се е разширила с 0,7% през четвъртото тримесечие

А апокалиптосите ще се чудят в края на годината как така нашето вагонче ускорило до 2-3% ръст, а на борсата пак настанала луда надпревара по баирЯ

Коментар

• Гърция клекна за преговори с кредиторите

Пречиерът Алексис Ципрас ще се срещне с председателя на Еврогрупата Йерун Дейселблум

http://www.blitz.bg/news/article/319530

Не знам за мечетата, но по скоро трябва да лекувате управляващите.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Добро утро, спекуланти, инвеститори, мечки, бици и кибици!

Ще бием ли мечетата днес?
                Добро да е Софикс !!
                Според мен и днес имаме своеобразна дилема ! - Как ще лекуваме мечетата !?
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Добро утро, спекуланти, инвеститори, мечки, бици и кибици!

Ще бием ли мечетата днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    1,55 за теб е качване...
                    до месец отива на колко се купи държавния дял преди две години....
                    В момента гледам ССВ и се чудя дали оня подпирача с 35 К няма да го нахранят до 17 часа..
                    ти как мислиш....
                    Остана си гладен, а пък като се увеличат гладните почти всичка са щастливи, а едни други си скубят косите , че са направили влашка работа ( дано да знаеш поговорката ).

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Отново всички са продали на "върха" ...
                      не си прав

само мисирките могат да обявят постфактум, че са продала преди 10 месеца ................. и си мислят, че някой им вярва...

Коментар

• Отново всички са продали на "върха" ...
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Не знам защо още не вярвате на прогнозите на дддд за 2-3% ръст на бвп
                          И колко години по 2-3% ще ни трябват само да компенсираме КТБ, а идват и други...

Косвените щети от затварянето на КТБ са 10-13 млрд. лв., което е 10% от БВП на страната

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Следващите отчети мечетата ще ги гледат така
                            Само наивни теленца може да вярват безрезервно на мажовските счетита ...даже не теленца , а прасенца

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Не знам защо още не вярвате на прогнозите на дддд за 2-3% ръст на бвп
                              Следващите отчети мечетата ще ги гледат така

Коментар

• Не знам защо още не вярвате на прогнозите на дддд за 2-3% ръст на бвп

"Булгаргаз" поиска намаление на цената на газа с 13.34% за второто тримесечие на 2015 г.

Коментар

Working...
                                X