If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Moje li da pomolia niakoi ot tehnicheskite analizatori, Jay ili Bobi da si izkaje mnenieto za tekushtoto tustoianie (chrez grafika)?
Obemite tozi mesec sa mizerni, no mi e interesno kakvi grafiki izkarvate naposleduk.
Blagodaria mnogo predvaritelno.
Guyz? kakvo stava...az osven da si vdigam menieto inache nikoi niama da go vidi ve4e na 4ta stranica...
В момента на БФБ не върви нито технически, нито фундаментален анализ. Според мен до 2-3 месеца трябва да имаме някакво раздвижване, което би трябвало да е в северна посока. Дано от БАЛИП или някой отделен ИП пак не решат да се проявяват. Ама да са живи и здрави. Сами си оцапаха пейзажа.
Moje li da pomolia niakoi ot tehnicheskite analizatori, Jay ili Bobi da si izkaje mnenieto za tekushtoto tustoianie (chrez grafika)?
Obemite tozi mesec sa mizerni, no mi e interesno kakvi grafiki izkarvate naposleduk.
Blagodaria mnogo predvaritelno.
Guyz? kakvo stava...az osven da si vdigam menieto inache nikoi niama da go vidi ve4e na 4ta stranica...
NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Чисто нов Софикс почти си имаме, дали има място за оптимизъм с този му формат. Искам да подчертая само че ги имам и 4-те нови компании в портфейла си и то с над 50% тежест общо, дано се отрази с покачваме и то стабилно !!!
баси аз къде спя ? най после и оцк да влезе в софикс, пътищата и фиб също са добро попадение надявам се това да раздвиже положително търговията с тези компании ....
какво ще кажеш за Арома???
в БГ40
там си чакам новите акции .......... дай боже след месец два
За една от компаниите които влезат съм изненадан,но от друга страна,то си е логично
Иначе,вече знам със сигурност коя компания ще влезе в индекса следващия път
да, Еврохолд е стабилен кандидат ... аз само се чудя Неохима къв го търси там, ама нейсе
За една от компаниите които влезат съм изненадан,но от друга страна,то си е логично
да, Еврохолд е стабилен кандидат ... аз само се чудя Неохима къв го търси там, ама нейсе
Коментар