If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Там, че корекциите са нагоре) това вече е сигурно
ама защо ние треа ) да сме по някакъв начин закачени с тях ??? това нещо не може на мен ми се изясни ? )
Няма да ти се изясни/и на мене де/.
Това кУрелацията не е действащ фактор/у нас/ а предимно ИНСТРУМЕНТ за манипулиране на пазара/пак у нас/.
Затова веднъж го тълкуват ТАКА а друг път ОНАКА.
Виж ако се загледаш в графичния оператор на БФБ много неща ще си
изясниш/в минало време./
лелеее г-н Майната, я виж - днес цела Европа била 1,5-2,5% нагоре ... лелеее, що за майтап
/имам акции ноооо ... и кеш има е, препоръки само дето си немам... /
Там, че корекциите са нагоре) това вече е сигурно
ама защо ние треа ) да сме по някакъв начин закачени с тях ??? това нещо не може на мен ми се изясни ? )
Утрешния ден,6 март е много интересен ден.Аз лично очаквам НАТО да покани Македония да се присъедини към алианса.
Очаквам и решението за промените в инедексите на БФБ.
Все неща които едва ли ще повлияят непосредствено на индексите ни,но пък знае ли човек
Дано да си прав ) щото като гледам колко са сгомнясват хамериканците и като знам, че чужденците и доста наши перфектни анализатори ) най-лесно по тях търгуват ) .
Абе да видим как ще завършат американците,може и да е плюс,но това наистина не е най-важното.Те нашите анализатори като не знаят какво да гледат,идва XETRA и бързо ще се научат
г-н Майната, те американците вчера почнаха много по-зле отколкото днес утре че ги видим ...
чичко Паричко, какво да кажем на тези които са купили на 1800 ? - нещо лошо или нещо хубаво, ти какво би им казал ? аз самия също се чуда над тоя въпрос /приемаме че неутралния отговор също би ги подразнил /
а и как да се печели от падащ пазар може ли средностатистичен борсов играч да свали риска като вземе и нещо късо. А дейтрейдинга може ли да се играе, какво да кажем на хората а и ние ли да даваме тея отговори, - има си институции от нас уважавани, кфн, бфб, т.н. прочее, да се произнесат най-напред най-горните, да успокоят играчите купили на 1800, ето дори и от елана дадоха пример та се престрашиха и казаха на тия от 1800 че са на балон, даже а нашето мнение какво е - едно нищо, ние само си чешеме езиците тука, нищо серьозно не казваме, нито препоръки даваме, даже некой беше писал и туй - "мъката си че оплакнем у капачка от ракия..." какво да се каже - това е вапросът
хаха, добра шегичка Борсалино, /мене трудно ми върви майтапа понеже с големото куче полагаме по некоя грижа за болен човек, та сме малко объркани, но тва нема никаква връзка с индекса/
иначе сме леко оптимисти за индекса, но не бързаме да се радваме в краткосрочен план, ние че си гледаме да сме на добра печалба у края на годината всеки си има тактика, ама нашта не е ден за ден, уж па дано нема обърквация на големия финал
корк, мисля си /и се надявам понеже като гледам големото куче хич му не дреме дали спада или не спада индекса то какво ли да се чуди човек, кучето не ще много, само колкото му трябва / та мисля си че ще дойде и убавото време, досега 5 години индекса си върви нагоре, е решил да си почине, нема лошо, а има си позиции и позиции, некои си върват и с печлбата верно при повечето е трудно на корекция, но сичко тече сичко се изменя, че си дойде време и за убавото. Кога почти сички се обърнат на песимисти може да е наближило... абе и от волатилност може да спечелат храбреците, ама с тая кфн-спирачка на дейтрейдинга, ... хептен я запират и храбреците с търговията за късите - нема нужда да казваме тия са само за чужденците основно е убаво, яка кратуна българска и тва й дошло да изкара, че го изкараме, нема де да одиме
Ветре,както винаги,не изневеряваш на стила си,радвам се,че си намерил време да попишеш малко из форума
Индексите ще се оправят,това е сигурно,ние сме търпеливи и ще изчакаме колкото е необходимо,но аз ти желая най-искренно,болният човек за когото полагаш грижи да оздравее бързо,другото всичко има оправия!
Поздрави!
чудя се къде е "ДОБРЯКА" , който нежно ни съветва как да проспим това което ще се случи?Как да проиграем мандата си?Истината е:БФБ се е устремила решително към второ дъно!!!!!!!!!!!
Ех мечти,мечти...
не виждам нищо лошо в това , да се предвиди успешно нещо , да се направи правилното заключение и от това да се извлече финансова облага!иначе мойте уважения към БФБ!!!!!!!
Който е отворил тази тема е отворил голямата дилема:
За един оптимизъм е да се надява на Софикс 800
За друг-2800.
Така е!важно допълнение е обаече,че докато чакат,тези които са на кеш няма какво да за губят.Най-много да увеличат капитала от депозити!по смелите.........на късо!Виш ,тези които са напазарували на софикс 1800 има какво допълнително да загубят.ТЕЗИ ХОРА ИМАТ ДВЕ АЛТЕРНАТИВИ: 1.да продадат и после /при трайно падащ пазар/ да купят поевтинели акции,така те минимизират загуби!!!!!!! 2.ДА СЛУШАТ ПРИСПИВНИ ПЕСНИ ОТ РОДА:ВСЕКИ МОМЕНТ КЪ ШЪ ЛИТНИМ!!!!!!!,А ДОКАТО ЧАКАТ МЕЧКИТЕ ЩЕ СТАНАТ БИЦИ И ПОСЛЕ ПАК МЕЧКИ!!!!!!
Утрешния ден,6 март е много интересен ден.Аз лично очаквам НАТО да покани Македония да се присъедини към алианса.
Все неща които едва ли ще повлияят непосредствено на индексите ни,но пък знае ли човек
Или имаш лошо чувство за хумор , или живееш в измислен свят!
4i4ko Pari4ko,ти никога няма да ме разбереш.Ето защо: Трудно е да накараш човек да разбере нещо, когато заплатата му зависи от това той да не го разбира.
Ъптън Синклер (1878-1968)
Дано да си прав ) щото като гледам колко са сгомнясват хамериканците и като знам, че чужденците и доста наши перфектни анализатори ) най-лесно по тях търгуват ) .
хаха, добра шегичка Борсалино, /мене трудно ми върви майтапа понеже с големото куче полагаме по некоя грижа за болен човек, та сме малко объркани, но тва нема никаква връзка с индекса/
иначе сме леко оптимисти за индекса, но не бързаме да се радваме в краткосрочен план, ние че си гледаме да сме на добра печалба у края на годината всеки си има тактика, ама нашта не е ден за ден, уж па дано нема обърквация на големия финал
корк, мисля си /и се надявам понеже като гледам големото куче хич му не дреме дали спада или не спада индекса то какво ли да се чуди човек, кучето не ще много, само колкото му трябва / та мисля си че ще дойде и убавото време, досега 5 години индекса си върви нагоре, е решил да си почине, нема лошо, а има си позиции и позиции, некои си върват и с печлбата верно при повечето е трудно на корекция, но сичко тече сичко се изменя, че си дойде време и за убавото. Кога почти сички се обърнат на песимисти може да е наближило... абе и от волатилност може да спечелат храбреците, ама с тая кфн-спирачка на дейтрейдинга, ... хептен я запират и храбреците с търговията за късите - нема нужда да казваме тия са само за чужденците основно е убаво, яка кратуна българска и тва й дошло да изкара, че го изкараме, нема де да одиме
Ветре,както винаги,не изневеряваш на стила си,радвам се,че си намерил време да попишеш малко из форума
Индексите ще се оправят,това е сигурно,ние сме търпеливи и ще изчакаме колкото е необходимо,но аз ти желая най-искренно,болният човек за когото полагаш грижи да оздравее бързо,другото всичко има оправия!
Поздрави!
чудя се къде е "ДОБРЯКА" , който нежно ни съветва как да проспим това което ще се случи?Как да проиграем мандата си?Истината е:БФБ се е устремила решително към второ дъно!!!!!!!!!!!
Ех мечти,мечти...
не виждам нищо лошо в това , да се предвиди успешно нещо , да се направи правилното заключение и от това да се извлече финансова облага!иначе мойте уважения към БФБ!!!!!!!
Който е отворил тази тема е отворил голямата дилема:
За един оптимизъм е да се надява на Софикс 800
За друг-2800.
Поздрави!
Ех мечти,мечти...
Коментар