Първоначално изпратено от Ford
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 18
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Mirageпарите на света са в САЩ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mirageпарите на света са в САЩ....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nespokoxПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от nespokoxПървоначално изпратено от Ташунко със сапаТуканка винаги съм се възхищавал на оптимизма.Некак си междугалактически е.
"Некак си междугалактически е."
Лулата е голема работа.Побратимява червенокожи и бледолики
На всеки каквото заслужава
Коментар
-
Оптимизъм на БФБ !!! архив 18
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от korkУтрешния ден,6 март е много интересен ден.Аз лично очаквам НАТО да покани Македония да се присъедини към алианса.
Очаквам и решението за промените в инедексите на БФБ.
Все неща които едва ли ще повлияят непосредствено на индексите ни,но пък знае ли човек
Трудно е да накараш човек да разбере нещо, когато заплатата му зависи от това той да не го разбира.
Ъптън Синклер (1878-1968)
Моето битие, Корк, е друго. Аз не съм трейдър, нямам дори кобос /защо ли, когато таксите за големи поръчки при ИП са равни на кобоса/. Аз, Корки, не изкарвам прехраната си от малката неликвидна и жалка БФБ. Това, че изкарах някой лев от нея октомври и че мисля да изкарам още доста в скоро време от БФБ /слушайки моите приятели от Инвестиционните къщи и банки/, не означава, че съм се пристрастил към кобоса, респ. - компютъра!
Така, че наистина битието определя съзнанието: Аз си карам космическия кораб /2007г/ за 180 К и се забавлявам с модераторите във форумите. Ти си караш пернишкия Голф и се напъваш да цитираш Пушкин в опита си да увлечеш повече хора в бездната, в която си попаднал. ЕТО ТОВА НАИСТИНА Е ТЪЖНО, или може би, както е казал Петър Моканина: "БОЖЕ, БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ!"/- Й. Йовков
РР. Еми това е литераторе! Препоръчвам ти час по-скоро с останалите ти пари да си наемеш платени икономисти, специалисти по борсови операции, защото повярвай ми ПРИЯТЕЛЮ литературата не е ликвидна в БФБ!
Какво те бори,бе човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от korkУтрешния ден,6 март е много интересен ден.Аз лично очаквам НАТО да покани Македония да се присъедини към алианса.
Все неща които едва ли ще повлияят непосредствено на индексите ни,но пък знае ли човек
Трудно е да накараш човек да разбере нещо, когато заплатата му зависи от това той да не го разбира.
Моето битие, Корк, е друго. Аз не съм трейдър, нямам дори кобос /защо ли, когато таксите за големи поръчки при ИП са равни на кобоса/. Аз, Корки, не изкарвам прехраната си от малката неликвидна и жалка БФБ. Това, че изкарах някой лев от нея октомври и че мисля да изкарам още доста в скоро време от БФБ /слушайки моите приятели от Инвестиционните къщи и банки/, не означава, че съм се пристрастил към кобоса, респ. - компютъра!
Така, че наистина битието определя съзнанието: Аз си карам космическия кораб /2007г/ за 180 К и се забавлявам с модераторите във форумите. Ти си караш пернишкия Голф и се напъваш да цитираш Пушкин в опита си да увлечеш повече хора в бездната, в която си попаднал. ЕТО ТОВА НАИСТИНА Е ТЪЖНО, или може би, както е казал Петър Моканина: "БОЖЕ, БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ!"/- Й. Йовков
РР. Еми това е литераторе! Препоръчвам ти час по-скоро с останалите ти пари да си наемеш платени икономисти, специалисти по борсови операции, защото повярвай ми ПРИЯТЕЛЮ литературата не е ликвидна в БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от nespokoxПървоначално изпратено от Ташунко със сапаТуканка винаги съм се възхищавал на оптимизма.Некак си междугалактически е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от korkУтрешния ден,6 март е много интересен ден.Аз лично очаквам НАТО да покани Македония да се присъедини към алианса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nespokoxПървоначално изпратено от Ташунко със сапаТуканка винаги съм се възхищавал на оптимизма.Некак си междугалактически е.
Коментар
Коментар