If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
4i4ko Pari4ko, ако и твоите аргументи са силни колкото на атанасчо и с тебе не виждам смисъл да се спори. Твоите приятели посвършиха акциите и сега на ПиАР го карат. То помагало, ама горският дали разбира от тези модерните сметки за икономиката ?!
Теб,обаче те уважават!-Аз също!Е И? ЧУЖДИ ПАРИ НА БОРСАТА НЯМА ДА ИМА СКОРО,инстиционалните са ДЯВОЛИ/УМНИ/ Т.Е. НЯМА ТЕ ДА ВДИГНАТ БОРСОВИТЕ КОТИРОВКИ.ТОГАВА ЯВНО НАДЕЖДАТА Е В ХОРАТА КОИТО СЕ НАБУТАХА НА 1800,ТЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ИПОТЕКИРАТ АПАРТАМЕНТИТЕ СИ ,ДА АТАКУВАТ БЕЗРАСЪДНО НАДЦЕНЕНИТЕ АКЦИИ НА БФБ ЗА ДА ПОМОГНЕМ НА КОРКИ ДА СТАНЕ МЕЧКА.СЪГЛАСИ СЕ СМЕН ТОВА Е ЕДИН НЕЛЕП СЦЕНАРИИ!!!!!!!!!!!!
Абе имат и те да учат много И тези които се изказваха също.
Всички имат да учат и неминуемо ще си научат уроците! Не разчитай много на мнения на квалифицирани играчи -много такива мнения съм чувал (че и давал ).
Доста от акциите на БФБ са на много-добри нива в момента (поредното мнение). Финансовите ми възможности не са толкова големи, че да намирам БФБ за жалка от към ликвидност. Друг е въпросът, че е смешно когато 2-3 посредника решат да натискат нещо и когато успеят си мислят че са царете на блатото.
Мисли за горският просто като опция! С други думи акциите са крайно число (не голямо в нашия случай), а парите не
Ооо... не е така. Хамериканците изпадат все повече в изолация. Преди 15 години САЩ имаха много повече приятели отколкото преди 5 години, а сега имат още по-малко. Колкото повече използват военната си машина за постигане на икономически цели за да спасяват стандарта си на живот, толкова повече ще се компрометират пред света.
Абе и на мене ми се ще да е истина, ама... тц за сега. Поне има тренд де
4i4ko Pari4ko, ако и твоите аргументи са силни колкото на атанасчо и с тебе не виждам смисъл да се спори. Твоите приятели посвършиха акциите и сега на ПиАР го карат. То помагало, ама горският дали разбира от тези модерните сметки за икономиката ?!
Теб,обаче те уважават!-Аз също!Е И? ЧУЖДИ ПАРИ НА БОРСАТА НЯМА ДА ИМА СКОРО,инстиционалните са ДЯВОЛИ/УМНИ/ Т.Е. НЯМА ТЕ ДА ВДИГНАТ БОРСОВИТЕ КОТИРОВКИ.ТОГАВА ЯВНО НАДЕЖДАТА Е В ХОРАТА КОИТО СЕ НАБУТАХА НА 1800,ТЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ИПОТЕКИРАТ АПАРТАМЕНТИТЕ СИ ,ДА АТАКУВАТ БЕЗРАСЪДНО НАДЦЕНЕНИТЕ АКЦИИ НА БФБ ЗА ДА ПОМОГНЕМ НА КОРКИ ДА СТАНЕ МЕЧКА.СЪГЛАСИ СЕ СМЕН ТОВА Е ЕДИН НЕЛЕП СЦЕНАРИИ!!!!!!!!!!!!
Абе имат и те да учат много И тези които се изказваха също.
Всички имат да учат и неминуемо ще си научат уроците! Не разчитай много на мнения на квалифицирани играчи -много такива мнения съм чувал (че и давал ).
Доста от акциите на БФБ са на много-добри нива в момента (поредното мнение). Финансовите ми възможности не са толкова големи, че да намирам БФБ за жалка от към ликвидност. Друг е въпросът, че е смешно когато 2-3 посредника решат да натискат нещо и когато успеят си мислят че са царете на блатото.
Мисли за горският просто като опция! С други думи акциите са крайно число (не голямо в нашия случай), а парите не
Ооо... не е така. Хамериканците изпадат все повече в изолация. Преди 15 години САЩ имаха много повече приятели отколкото преди 5 години, а сега имат още по-малко. Колкото повече използват военната си машина за постигане на икономически цели за да спасяват стандарта си на живот, толкова повече ще се компрометират пред света.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Е те това е голямата криза де... Доскоро останалият свят си мислише че парите им са в САЩ, а хамериканците си знаят че отдавна са ги издухали... Сега обаче и останалият свят взе да се усеща какво става и затова е това пропадане на долара, което ще си продължи докато не се види и от децата че царя е гол!
Е това и слепите са го видяли отдавна, но е факт че са най-силната икономика в света. Битият, бит - нищо не можеш да им кажеш
Корк, ти също няма да пе разбереш: "БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО" В. И. Ленин. Твоето битие е свързано със сгромолясващите се акции на EUBG. Оттук и твоето съзнание е обременено с бодряшки постове, целящи да прикрият обхваналата те паника и безсилие. Справка за безсилието - беседата ти с Асен 1975. Там ти стана за смях на цяла България, когато на директния въпрос /от Асен 1975/: Дай разумни контрааргументи, че не ни е прецакана българската икономика, ти започна да пращаш многократно един и същ стар пост с някакво енигматично послание, което остана само в твоя мозък.
Моето битие, Корк, е друго. Аз не съм трейдър, нямам дори кобос /защо ли, когато таксите за големи поръчки при ИП са равни на кобоса/. Аз, Корки, не изкарвам прехраната си от малката неликвидна и жалка БФБ. Това, че изкарах някой лев от нея октомври и че мисля да изкарам още доста в скоро време от БФБ /слушайки моите приятели от Инвестиционните къщи и банки/, не означава, че съм се пристрастил към кобоса, респ. - компютъра!
Така, че наистина битието определя съзнанието: Аз си карам космическия кораб /2007г/ за 180 К и се забавлявам с модераторите във форумите. Ти си караш пернишкия Голф и се напъваш да цитираш Пушкин в опита си да увлечеш повече хора в бездната, в която си попаднал. ЕТО ТОВА НАИСТИНА Е ТЪЖНО, или може би, както е казал Петър Моканина: "БОЖЕ, БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ!"/- Й. Йовков
РР. Еми това е литераторе! Препоръчвам ти час по-скоро с останалите ти пари да си наемеш платени икономисти, специалисти по борсови операции, защото повярвай ми ПРИЯТЕЛЮ литературата не е ликвидна в БФБ!
Ей нямаш милост бе човек! Какво толкова ти е направил Корков? Не убивай всичко детско в него.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар