Е-е-е какви са тези унили коментари. Нали това е темата за оптимизма на БФБ! Да кажем, че това е последния срив, след който ранените бикове решително ще се съвземат и ще атакуват манежа с пресни сили в преследване на отчаяно размахващия червен плащ Софикс 2008
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 18
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vhkБиковете са тежко ранени ,кръвта им бавно изтича нямат сила дори да измучат ,работата е ясна на СОФИКС 1000 ще си похапнем телешка пържола.
да .. май остана да видим само
последния напън на раненото притиснато в ъгъла животно...
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Moje li da pomolia niakoi ot tehnicheskite analizatori, Jay ili Bobi da si izkaje mnenieto za tekushtoto tustoianie (chrez grafika)?
Obemite tozi mesec sa mizerni, no mi e interesno kakvi grafiki izkarvate naposleduk.
Blagodaria mnogo predvaritelno.NIAMAM KIRILICA V OFICCEamolia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Keyser SozeПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от ATILAДнес май ще хлопним кепенците...
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от ATILAДнес май ще хлопним кепенците..."Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormСили нямат биковете, ей ... а то бик без сили си е чиста крава - стоим, гледаме и мучим.
Всяка прилика с действителни лица, събития и отбори от Висшата Лига на България е случайна"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от ATILAДнес май ще хлопним кепенците...
Мани Бъфи, нещо почна да ме хваща яд на цялата работа. Но ... падаме бавно, славно дори. Тук там някое пакетче минава ... но до там. Сили нямат биковете, ей ... а то бик без сили си е чиста крава - стоим, гледаме и мучим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от ИмператорътЕ, пак добре, защото аз обикновено въобще не те чета.... За новините - аз нямаше да съм инвеститор, ако те ме изненадваха - защото повечето пъти предвиждам събитията доста преди те да излязат като новини в Инвесторът или където и да е.
И какво е "налади"?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар