If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За една от компаниите които влезат съм изненадан,но от друга страна,то си е логично
Иначе,вече знам със сигурност коя компания ще влезе в индекса следващия път
За една от компаниите които влезат съм изненадан,но от друга страна,то си е логично
Иначе,вече знам със сигурност коя компания ще влезе в индекса следващия път
баси аз къде спя ? най после и оцк да влезе в софикс, пътищата и фиб също са добро попадение надявам се това да раздвиже положително търговията с тези компании ....
баси аз къде спя ? най после и оцк да влезе в софикс, пътищата и фиб също са добро попадение надявам се това да раздвиже положително търговията с тези компании ....
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 08/06.03.2008 г., e взето следното решение:
Изважда Петрол АД-София от базата на SOFIX и добавя ТБ Корпоративна търговска банка АД-София, ТБ Първа инвестиционна банка АД-София, Оловно-цинков комплекс АД-Кърджали, Холдинг Пътища АД-София. Промяната следва да се извърши на седмия ден следващ решението на Съвета на Директорите на БФБ-София АД или 13.03.2008
момчета, зарежете ги психарите като Пешо Тарабата, простата ламя и прочие ...
как ще коментирате новите попълнения в индексите?
а какви са те ?
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 08/06.03.2008 г., e взето следното решение:
Изважда Петрол АД-София от базата на SOFIX и добавя ТБ Корпоративна търговска банка АД-София, ТБ Първа инвестиционна банка АД-София, Оловно-цинков комплекс АД-Кърджали, Холдинг Пътища АД-София. Промяната следва да се извърши на седмия ден следващ решението на Съвета на Директорите на БФБ-София АД или 13.03.2008
Изважда Алкомет АД-Шумен, Проучване и добив на нефт и газ АД-София, Фаворит Холд АД-София, Полимери АД-Девня, ЕМКА АД-Севлиево и Декотекс АД-Сливен от базата на BG40 и добавя Мостстрой АД-София, ТБ Корпоративна търговска банка АД-София, Девин АД-Девин, Арома АД-София, Елхим Искра АД-Пазарджик и Ломско пиво АД-Лом на тяхно място. Промяната следва да се извърши на седмия ден следващ решението на Съвета на Директорите на БФБ-София АД или 13.03.2008
Тука за пореден път обичайната ситуация-няколко малоумника дето не струват колкото една акцийка на Химко,дразнят добрите хора,а те им се вързват...недейте така колеги,те ще пишат ,пишат и като видят че никой не ги отразява ще се приберат в панелките да гледкат сериали!
"Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"
Коментар