If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз се оказах прав, за съжаление - Засега Моллов е без обвинение, а на другите ще бъде повдигнато обвинение по чл. 326 ал. 1 от Наказателния кодекс за тиражиране на заблуждаваща тревожна информация. ....... ташак работа
Пунт и пластика!
Стигнете до поръчителите, тези са на ниско ниво. Пак се започна с дезинформацията и принасяне на жертви.
И аз се оказах прав, за съжаление - Засега Моллов е без обвинение, а на другите ще бъде повдигнато обвинение по чл. 326 ал. 1 от Наказателния кодекс за тиражиране на заблуждаваща тревожна информация. ....... ташак работа
Днес много положителни новини изкараха. Дано утре да възстановим 20те процента, загубени в петък. Че и отгоре!
Аз положителна новина не чух а в 9 като се разбере че Е-Фибанк няма да работи през денят и акциите ще слязат под 2 лв за акция
Ако е новина че еврото е 1.9583 или че сме във валутен борд или че имаме банкова система и тя е "стабилна" и на кой идиот му хрумна че хората трябва да депозират ?
Макар че ебахти и удара ще е ако в Петък хората закриха 800 милиона депозити на 6+% лихва и в понеделник ги вкарат обратно на 3%
Абе, чувал съм. Но много сайтове не щат да чуват за такива
А аз не ща и да чувам за кредитни карти. И досега не съм имал никъде проблем да си направя резервация с дебитна Виза (немска) или Виза Електрон (ДСК банк).
сега прочетох в пик, че глобъл маркетс били ИП , който разпратил мейлите с черни прогнози за банковата ни система.
Моите уважения към ДАНС и МВР, но тия калпазани от глобъл маркетс от много години по най-нахален и плосък начин се опитват да баламосват хората да си купуват акции през тях като нещо голямо и доходоносно - като целта им е да си лапнат една сосна комисионна без значение какво ще купи клиента.
Това което ми мирише, че е станало е , че тия нахалници са решили да използват момента с КТБ и да уловят маскимално много канари да им станат клиенти и да си купят "сигурни"акции на щатски и европейски компании. Понеже са мегалакоми то целта оправдава средствата и са написали тия бюлетини.
Не мисля, че вълната на слуховете тръгна от ГМ... прекално плоски ми се струвата, а още повече отдавна досаждат и едва ли толкова много хора ще им се вържат.
НО нека им вземат лиценза, защото така или иначе са доста брутални и досадни и работят с техниките от филма Boiler room.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар