If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е дай вноската, кво онази ми работа да смятам така
Айде, сигурен съм, че и по-сложни сметки си правил ..., на 90% , че си го калкулирал вече и на 45% , че си го сметнал на ум
Иначе вноската е 232 EUR и някакви центове ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Половин лихва за първите 6 отчетни периода от момента на издаване на картата;
От Сайта на Фибанк:
плащане при търговец чрез ПОС устройство
18.64% годишна лихва за левове и евро;
18.40% годишна лихва за щатски долари.
теглене в брой от банкомат (АТМ)
20.44% годишна лихва за левове и евро;
20.40% годишна лихва за щатски долари.
За първите 6 месеца това прави лихва от 9.32% за плащания на ПОС и 10.2% за тегления от банкомат между другото тези карти са без годишна лихва и без такса теглене на банкомат до 31.12.2014
Така че лично аз ви съветвам да ходите да си издадете по една моята я активираха на 25.06.2014
Може да не съм бил абсолютно точен в цифрите....
Кредита е в евро - 20 к
Реално лихвата е 6.05 и някаква месечна такса около 2 лв. ....
Взеха ми 0.5 % при усвояването на кредита - смятай
Приемам басове http://www.rbb.bg/bg/news-and-media-...rani-vrhu-sbr/
Уточнение - не обичам да лъжа. Напълно излишно и затормозяващо занятие.... Ако ми харесваше щях да стана Щирлиц
Е дай вноската, кво онази ми работа да смятам така
От 10-15 месеца следя как се случва един много лош процес в цялата банкова система няма достатъчен брой Кредити броят на депозитите е на много високо ниво лихвите са огромни по депозитите а ново отпуснатите кредити са с много ниски лихви. Кой дава кредитна карта с лихва 7% за 6 месеца бе ? То миналата година имаше 3 годишни депозити без право на теглене с годишна лихва 8% и повече. Банковата система е в ужасно състояние и ако някой ви говори друго просто ви лъже разгледайте данните на БНБ за Депозити срещу кредити и за структурите на двете и ще ви стане лошо.
Ако подозренията ми и за държавният резерв са верни ще е дори още по-лошо от колкото си мислим.
И не правилното решение не е да ходим да си теглим парите (макар че при bank-run):
Mervyn King, governor of the Bank of England, once noted that it may not be rational to start a bank run, but it is rational to participate in one once it had started.
Нито е решение да депозираме пари единственото решение на проблема е да почнем да теглим кредити и да ги харчим защото само така реално се генерира приход за банката но това си е чиста проба благотворителна кампания от наша страна да платим едни лихви за щастие на промоция за да може тия да не фалират !
Още в четвъртък им го казах на хората на опашката вместо да се редите да си теглите депозитите по-добре пуснете по едно заявление за кредитни карти и след това си ги харчете с кеф !
Ееее вие почнахте с басните 40К без обезпечение на 6,5 ГПР
Аз не ща да си давам кинтите в такава банка
Може да не съм бил абсолютно точен в цифрите....
Кредита е в евро - 20 к
Реално лихвата е 6.05 и някаква месечна такса около 2 лв. ....
Взеха ми 0.5 % при усвояването на кредита - смятай
Приемам басове http://www.rbb.bg/bg/news-and-media-...rani-vrhu-sbr/
Уточнение - не обичам да лъжа. Напълно излишно и затормозяващо занятие.... Ако ми харесваше щях да стана Щирлиц
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар