Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми давайте - купувайте жилища
Аз пукнат лев не бих инвестирал в тях. Американските 30 годишни облигации в момента ми дават 3,5%, до година две ще ударят 5% ликвидни, сигурни - то всъщност няма нищо по-сигурно.
Като вземе доходноста по скапаните панелки да дава поне 5% отгоре може и да се замисля - до тогава вие си трошете пари, аз съм пас
Коментар
-
Първи арест за банковата паника!
http://www.blitz.bg/news/article/276191
Браво бе.Сега ако е удобно - да му пръснат гъза.Last edited by andy2000; 28.06.2014, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеизумен съм от наглостта и алчността на борисов. усети мандат и се омаза.
даже и да спечели ще глоби пеевски и ще го забрави...както стана миналия път
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеТиквата ще обара лебъркеза на изборите, такава тъпота няма как да не бъде наказана! Редно е да бъде подведен под отговорност и заедно с Кутев и Доган да си писукат в централния доживот.
Силно се надявам поне тия реформаторите да вземат да се активизират, трябва ни нещо нормално в цялата работа. Борисов доказа, че не е с всичкия си, чудно как му имат някакво доверие от ЕС и САЩ, но предполагам, че и това ще приключи съвсем скоро.
Коментар
-
Именно това трябва да се направи, другарите са прави :
БСП: До утре БНБ да предложи конкретен план за преодоляване на недоверието
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...erieto,175215/
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПо въпроса за SMS-ите
Ето ЛИНК към репортажа на Нова, където показват такъв SMS. Вижда се и номера, от който е изпратен - +359898774155. Защо поне собственикът на този номер не е вече закопчан?Last edited by andy2000; 28.06.2014, 18:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеТолкова ли е трудно да се вземат 1000 предсрочно закрити депозита в ПИБ, да се проверят входящите SMS-и на притежателите им и да се търсят значим брой повтарящи се номера?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКолега да не забравяме, че някои хора не държим кеш в бурканите.
Кво правят обикновените хорица, дето си получават заплатата в КТБ?
С кво ще си платят тока? С кво ще си купят папо?
Бате ти Пешо с кво ще си плати на дъщеря му да иде до Софето да си земе изпита?
А колко бизнеси има, които се разплащат и ако им блокират сметките за месец те са умрели. Трябва в отпуска ли да си пускат служителите и да не им плащат, щото парите им са блокирани.
Съвсем нормална практика е да отидеш да дръпнеш кеш да може барем тока да си платиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПо въпроса за SMS-ите
Ето ЛИНК към репортажа на Нова, където показват такъв SMS. Вижда се и номера, от който е изпратен - +359898774155. Защо поне собственикът на този номер не е вече закопчан?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
По въпроса за SMS-ите
Ето ЛИНК към репортажа на Нова, където показват такъв SMS. Вижда се и номера, от който е изпратен - +359898774155. Защо поне собственикът на този номер не е вече закопчан?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеНяма проблем, но уикенда ще изкарат някоя и друга стотинка чейнчаджийте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми глей сега. Аз произвеждам една стока, която по принцип изобщо не се харчи лятно време. Имам един доста висок пазарен дял в БГ-товица. Лошото време обаче, предизвика доста голямо търсене на стоката ми през юни. Аз предпочетох да произвеждам още и още, вместо да я скрия и да и вдигна цената. Ако бях я скрил, много лесно за 2-3 дни щеше да се намери някой да внесе същата стока от Италия или Полша. Не виждам какъв е проблемът същото да стане с евраците
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеМоже и нарочно да са го скрили, да му вдигат цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ, аз още вчера казах, че сарафите с високи курсове са просто идиоти. Не за друго, а просто са останали без евро по никое време. И нещо повече, просто никога не са били сарафи Но това е тема на един друг разговор, в по-спокойни времена
Коментар
Коментар