Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
По скоро разбира ,че има артия дет не E за таз ценаможе БИ цена под CCB
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Доста се бави за сега.....може да чака всички да се напродават.....може БИ цена под CCB
Коментар
� -
Подкрепа ли ,по скоро мажо кога ще има кеш
Коментар
� -
Те и двете цифри са добри ,да видим къде ще се появи подкрепата
Коментар
� -
тук как вЪрви артията 2 или 3 лева
Коментар
� -
Едва ли .....продадохме повечето хартии вече.......но има още
Коментар
� -
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Утре ще има евтино
Коментар
� -
Аз разбирам желанието да се купува евтино,ама такива твърдения са си жива манипулация!
Дали би могъл да докажеш твърдението си,че поне 5-6 човека да повярват и се съгласят
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Как да крепи Мажо като той продава !?
Дали би могъл да докажеш твърдението си,че поне 5-6 човека да повярват и се съгласят
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеТия дзифтари тука взеха да ме напрягат, поне да си бяха подкрепили малко цената. То с по 100 лева и туитове от ония ненормалник, дето всяка вечер четял Библията нема да стане. То никой на никой не е длъжен, ама за какво ги дават тия милиони за тъпи реклами, а като погледне някой заблуден какво става с акциите им свет ще му се завие. Купувах, продавах, после пак купувах и продавах, още имам малко, но като ги разкарам ще бегам да си играем далече, както направих с Гагарин. С прасенца на софра, ако не са печени, не става.
Коментар
� -
Тия дзифтари тука взеха да ме напрягат, поне да си бяха подкрепили малко цената. То с по 100 лева и туитове от ония ненормалник, дето всяка вечер четял Библията нема да стане. То никой на никой не е длъжен, ама за какво ги дават тия милиони за тъпи реклами, а като погледне някой заблуден какво става с акциите им свет ще му се завие. Купувах, продавах, после пак купувах и продавах, още имам малко, но като ги разкарам ще бегам да си играем далече, както направих с Гагарин. С прасенца на софра, ако не са печени, не става.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Отговора е в отчета за СК. Има начислени през тримесечието "загуби от обезценки по приложено МСФО 9" около 105 млн. лв. Съответно СК на банката е намелен с толкова.
Не съм специалист в материята и не знам какво точно покриват тия нови обезценки.. нищо чудно да е някакво презастраховане и след време да се реинтегрират обратно и СК да нарастне отново с тази стойност.
Но дори и с така намеления СК, акцията на банката се търгува на Р/В под 0,5 което показва или голяма подцененост или голямо недоверие...
и това кои са големите клиенти и те пък какъв бизнес имат
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
А за другите банки на Ш.ши няма ли нищо? Например Мавродиевата?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Понеже ми каза инфо, което не знаех, се напънах да погледна данните от БНБ за спада в капитала на банките Q1'2018vsQ4'2017:
Тройката по най-голям процентен спад на капитала е:
- Инвестбанк - 15%
- ДСК - 13%
- ПИБ - 9%
В абсолютно стойност тройката е:
- ДСК - 203 милки минус
- ПИБ - 85,3 милки минус
- Булбанк - 84,5 милки минус
За мен голямата изненада е наличието на ДСК в тази класация, особено в тази за процентния спад, другите 2 банки ми се струват ясни с резултатите си отпреди 2 години на един нищо не значещ преглед на активите. изводите всеки да си ги прави сам.
П.С. Апропо, има и банки, които са на + с капитала - но от големите на + е само Райфата, другите са на -, някои сериозен.
Коментар
�
Коментар