Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
...Отделно банката имаше предписание от БНБ да увеличи капитала си което изискване не изпълни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ванка,ти продаде ли вече или държиш още?Коефициентите тук са доста добри ,но повечето от нас държим с надеждата да продадем на евентуален нов инвеститор.Прекаленото забавяне включването на такъв все повече намалява вероятността да се появи и е нормално да намали оптимизма на играчите и някои да продадат.Отделно банката имаше предписание от БНБ да увеличи капитала си което изискване не изпълни,дивиденти не се раздават и няма намеци в тази насока......поне до сега,така че разочарование нормално има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
Шегуваш ли се с мен? Мислиш че не знам тия елементаризми?
Наистина ли не разбра какво имам предвид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
По данните за собствения капитал в отчетите за последните 4 тримесечия (TTM).
Наистина ли не разбра какво имам предвид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
Как определи Book-а (B-то) и E-то (earning-a)? Известно е само P-то, Price-a
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГолям смях са продавачите тук.. подаряват си акциите при под Р/В 0,5 и Р/Е 5
Надали има толкова абсурдно ниско оценена банка в Източна Европа. При това добре работеща и с все по-изчистен портфейл и бизнес..
Ама нали някой трябва да прави и подаръци, за да може като тръгне пак БФБ, умните играчи да отчитаме убийствена доходност а кибиците да цъкат с език
Коментар
-
Друга ми беше идеята - отстрани е лесно човек да квалифицира другите, без да знае какво и защо правят. Кой знае, може някой да е решил да купува я апартамент, я скъпа кола, я нови ц*ци за гаджето. Или пък е видял по-атрактивна инвестиция. Или просто е видял, че от една година тук няма развитие и човекът е решил да кешира. Все пак близо една година бяхме в абсолютен хоризонтален коридор, който в последно време се наклони на югоизток, т.е. картинката не изглежда много добре.
- 1 like
Коментар
-
Ами купи им ги ти, щом толкова вярваш, че акцията е наистина толкова подценена!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами купи им ги ти, щом толкова вярваш, че акцията е наистина толкова подценена!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГолям смях са продавачите тук.. подаряват си акциите при под Р/В 0,5 и Р/Е 5
Надали има толкова абсурдно ниско оценена банка в Източна Европа. При това добре работеща и с все по-изчистен портфейл и бизнес..
Ама нали някой трябва да прави и подаръци, за да може като тръгне пак БФБ, умните играчи да отчитаме убийствена доходност а кибиците да цъкат с език
- 1 like
Коментар
-
Голям смях са продавачите тук.. подаряват си акциите при под Р/В 0,5 и Р/Е 5
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Не съм купил! Смених тактиката - няма защо да давам с 20 стинки повече на акция!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Купи ли, че не видях сделка на 4,20? Успех с инвестицията!
Коментар
Коментар