Хмм, ордерите вдясно бая оредяха. Дали скоро няма да видим 1 лев продава ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
никой не иска да купи на 90 ст., а ти се надяваш "да направят успешно увеличение близо до макса" ............... тц тц тц
колко акции получи за да напишеш този коментар?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеОтминава една хубава седмица за акционерите (особено за купилите през последните 3-4 месеца), надявам се утре да затвърдим правилната посока. По всичко личи, че скоро ще има още позитивни новини. Активността е налице и е присъща за компания от Софикс. Пожелавам им да направят успешно увеличение близо до макса. Нека следващите седмица и месец да са още по-добри!
колко акции получи за да напишеш този коментар?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Отминава една хубава седмица за акционерите (особено за купилите през последните 3-4 месеца), надявам се утре да затвърдим правилната посока. По всичко личи, че скоро ще има още позитивни новини. Активността е налице и е присъща за компания от Софикс. Пожелавам им да направят успешно увеличение близо до макса. Нека следващите седмица и месец да са още по-добри!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
0,92 е по - добре от 0,84
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Тук 1.01 ще мечтаем да го видим в необозримото бъдеще!
Коментар
� -
За мен е ясно едно - от България единственото, което могат да очакват е "комбинация от пет пръста с преобладаващ среден"! Ако се надяват на нещо - то ще е от чужбина. Вероятно и за това увеличението го прави ПФБК, които са най-силни в контактите с чужди инвеститори. Дали момента в чужбина е подходящ обаче - друг въпрос!Не изключвам да има записвания отвън но по скоро като допълнение си мисля.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
И за мен пускането ще е знак че има интерес но аз го гледам по скоро като минимум записване от 20 млн лева и то от 4 или 5 основни играчи тоест сравнително по раздробено.
Коментар
� -
Ако има кой да ги купи ще го пуснат! Ако тоя, който потенциално иска да излезе 40-50 милиона се ослушва - и те ще се ослушват!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
То ще е СПО, а доколкото знам отдавна го готвят (даже е одобрено от КФН), предполагам, че скоро ще го пуснат
По българските закони би следвало да си е "публично предлагане"!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
То ще е СПО, а доколкото знам отдавна го готвят (даже е одобрено от КФН), предполагам, че скоро ще го пуснат
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Някой стабилно купува да не би да има инфо за ИПО-то? Много съм доволен и от отчета!
Коментар
�
Коментар