IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimitrakis Разгледай мнение

Да
    Да ще публикуваме, в момента работим върху превода. Само на български може да гледате записа временно тук: Presentation of Sirma Group's Q1 2025 Consolidated Financial Results-20250527_145320-Meeting Recording.mp4

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение

Казаха ли дали са правили анализ за влиянието на евентуалните мита за вноса на софтуер в САЩ? Благодаря на г-н Танушев за имейлите
      Не си спомням, говориха за основните пазари, че приходите им на 40% са повторяеми не еднократни, ако съм разбрал правилноимаше хора които заснемаха предполагам, че ще го качат някъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение

Общо взето, ще продължават с дивидента щото големите държатели на пакети така желаели, не придобивали нови дружества защото в момента почти всички работили на загуба, изкупуването щяло да започне много скоро, ще обърнели внимание на печалбите тази година и догодина и т.н.
        Казаха ли дали са правили анализ за влиянието на евентуалните мита за вноса на софтуер в САЩ? Благодаря на г-н Танушев за имейлите

Коментар

• Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение
          Не намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?
          Положителното е,че сега знам ел. пощи на някои от форумците,а и на служители на Сирма
          Даа,човекът е искал да направи добро впечатление,да покаже заинтересованост към малките инвеститори.... руснаците имат един израз "хотели как лучше, получилось как всегда". Има време до листването във Франкфурт,ще се научат.
          !не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение
            Не намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?
            Положителното е,че сега знам ел. пощи на някои от форумците,а и на служители на Сирма
            Общо взето, ще продължават с дивидента щото големите държатели на пакети така желаели, не придобивали нови дружества защото в момента почти всички работили на загуба, изкупуването щяло да започне много скоро, ще обърнели внимание на печалбите тази година и догодина и т.н.

Коментар

• Не намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Ще пуснат ли линк за неуспелите да слушат?
                Да

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение

https://www.infostock.bg/infostock/c...ouncements/SKK

Инфосток, сирма, съобщения има линк за регистрация
                  Ще пуснат ли линк за неуспелите да слушат?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Здравейте,
                    в коя платформа и кога ще се преведе?
                    https://www.infostock.bg/infostock/c...ouncements/SKK

Инфосток, сирма, съобщения има линк за регистрация

Коментар

• Първоначално изпратено от Tanushev Разгледай мнение
                      Имаме удоволствието да ви поканим на специален уебинар, в рамките на който Сирма Груп ще представи своите междинни консолидирани финансови резултати за първото тримесечие на 2025 г.
                      Здравейте,
                      в коя платформа и кога ще се преведе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tanushev Разгледай мнение
                        Здравейте,
                        Не, все още не сме започнали обратното изкупуване. Когато започнем със сигурност ще оповестим надлежно.
                        Хаха, мислех, че те го правят!
                        Изненадан съм. Явно предстоят още добри времена.

Коментар

• Имаме удоволствието да ви поканим на специален уебинар, в рамките на който Сирма Груп ще представи своите междинни консолидирани финансови резултати за първото тримесечие на 2025 г.

Коментар

• Здравейте,
                            Не, все още не сме започнали обратното изкупуване. Когато започнем със сигурност ще оповестим надлежно.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не би ли трябвало ФФ да намаля, ако са Сирма?
                              Не, докато не изкупят около милион и половина акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Интересно дали са пенсионните фондове, или Сирма са започнали да изкупуват акции.
                                Не би ли трябвало ФФ да намаля, ако са Сирма?

Коментар

Working...
                                X