IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение
    В германия подобни на сирма най от най - малките са с 150 мил. евра капитализация интересно как ще е оценят там
    Мениджмънта да наблегне на реклама и информационна кампания, инвеститорите ще дойдат

Коментар

• В германия подобни на сирма най от най - малките са с 150 мил. евра капитализация интересно как ще е оценят там

Коментар

• 03.11.2025 15:11:03 (местно време)
        В БФБ АД е постъпило заявление за преместване на емисия акции за търговия на Сегмент EuroBridge Market на Основен пазар BSE, както следва:
        - Емитент: Сирма груп холдинг АД;
        - ISIN код на емисията: BG1100032140;
        - Борсов код: SGH
        Проспектът може да бъде намерен на интернет страницата на Борсата
        Пълният текст на заявлението и документите можете да намерите на финансовата електронна страница X3News

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Не ме разбра, исках да кажа, че тази година индивидуалният отчет ще е по близо до консолидирания, но да видим
          да, и трябва ли да се радват на 100% ръст на печалбата, както и 1700% ръст на разходите - Разходи за персонала 19.1 (27 207) (1 706)

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

но хората се радват на 100% ръст на печалбата
            Не ме разбра, исках да кажа, че тази година индивидуалният отчет ще е по близо до консолидирания, но да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Миналата година те сляха основните си дъщерни дружества в холдинга.
              но хората се радват на 100% ръст на печалбата

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                някой "инвеститори" си мислят, че всичко, което хвърчи се яде. Но нека първно да прочетат що е то "Индивидуален отчет" на холдинг!
                Миналата година те сляха основните си дъщерни дружества в холдинга.

Коментар

• някой "инвеститори" си мислят, че всичко, което хвърчи се яде. Но нека първно да прочетат що е то "Индивидуален отчет" на холдинг!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                    ) преди 10 дни даваха пакет на 1,42 ) и никой не пипаше а сега ще гоните по байра )
                    бутиков пазар сме си )
                    Не е само тук, то и БФБ никой не го искаше на 8, на 11 ще се избият. Обявиха дивидент и цената скочи с повече от дивидента. Логика, нали? А сега Ютекс даже няма свестна оферта отляво, а продават имоти колкото цялата им капитализация

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                      ) преди 10 дни даваха пакет на 1,42 ) и никой не пипаше а сега ще гоните по байра )
                      бутиков пазар сме си )
                      Не всички, заредил съм на 0.70

Коментар

• ) преди 10 дни даваха пакет на 1,42 ) и никой не пипаше а сега ще гоните по байра )
                        бутиков пазар сме си )
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
                          Хора, оборотът е само 80к. Какви анализи сте теъгнали да правите изобщо
                          Абе ти нямаш спирачки

Коментар

• Хора, оборотът е само 80к. Какви анализи сте тръгнали да правите изобщо
                            Last edited by Phoenixheart; 30.10.2025, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Разчертах я преди 18-19месеца, след като ме разочароваха пролет-лято 22
                              sGh*** **>*0,67->1,25->< >1,38-><1,58->
                              не е препоръка
                              Перфектно се развива за сега "етажноста",- дори изпреварващо, но подножието на едно евро ми е майски мерак
                              Според мен ще е дори по-рано. Много зависи как вървят до края на годината и какви ще се резултатите в последното тримесечие на годината. Може би на толкова ще ги качат при немците.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Разчертах я преди 18-19месеца, след като ме разочароваха пролет-лято 22
                                sGh*** **>*0,67->1,25->< >1,38-><1,58->
                                не е препоръка
                                Перфектно се развива за сега "етажноста",- дори изпреварващо, но подножието на едно евро ми е майски мерак
                                Вярно, стои добре технически, но фундамента ми се губи нещо ;-)

Коментар

Working...
                                X