Първоначално изпратено от dimitrakis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
Казаха ли дали са правили анализ за влиянието на евентуалните мита за вноса на софтуер в САЩ? Благодаря на г-н Танушев за имейлите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение
Общо взето, ще продължават с дивидента щото големите държатели на пакети така желаели, не придобивали нови дружества защото в момента почти всички работили на загуба, изкупуването щяло да започне много скоро, ще обърнели внимание на печалбите тази година и догодина и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнениеНе намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?
Положителното е,че сега знам ел. пощи на някои от форумците,а и на служители на Сирма!не е препоръка!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнениеНе намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?
Положителното е,че сега знам ел. пощи на някои от форумците,а и на служители на Сирма
- 6 Харесвания
Коментар
-
Не намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?
Положителното е,че сега знам ел. пощи на някои от форумците,а и на служители на Сирма
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Ще пуснат ли линк за неуспелите да слушат?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение
https://www.infostock.bg/infostock/c...ouncements/SKK
Инфосток, сирма, съобщения има линк за регистрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Здравейте,
в коя платформа и кога ще се преведе?
Инфосток, сирма, съобщения има линк за регистрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tanushev Разгледай мнениеИмаме удоволствието да ви поканим на специален уебинар, в рамките на който Сирма Груп ще представи своите междинни консолидирани финансови резултати за първото тримесечие на 2025 г.
в коя платформа и кога ще се преведе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tanushev Разгледай мнениеЗдравейте,
Не, все още не сме започнали обратното изкупуване. Когато започнем със сигурност ще оповестим надлежно.
Изненадан съм. Явно предстоят още добри времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не би ли трябвало ФФ да намаля, ако са Сирма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Интересно дали са пенсионните фондове, или Сирма са започнали да изкупуват акции.
- 1 like
Коментар
Коментар