Първоначално изпратено от stanislavivanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
03.11.2025 15:11:03 (местно време)
В БФБ АД е постъпило заявление за преместване на емисия акции за търговия на Сегмент EuroBridge Market на Основен пазар BSE, както следва:
- Емитент: Сирма груп холдинг АД;
- ISIN код на емисията: BG1100032140;
- Борсов код: SGH
Проспектът може да бъде намерен на интернет страницата на Борсата
Пълният текст на заявлението и документите можете да намерите на финансовата електронна страница X3News
- 3 Харесвания
Коментар
-
да, и трябва ли да се радват на 100% ръст на печалбата, както и 1700% ръст на разходите - Разходи за персонала 19.1 (27 207) (1 706)Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Не ме разбра, исках да кажа, че тази година индивидуалният отчет ще е по близо до консолидирания, но да видим
Коментар
-
Не ме разбра, исках да кажа, че тази година индивидуалният отчет ще е по близо до консолидирания, но да видимПървоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
но хората се радват на 100% ръст на печалбата
- 1 like
Коментар
-
но хората се радват на 100% ръст на печалбатаПървоначално изпратено от top Разгледай мнение
Миналата година те сляха основните си дъщерни дружества в холдинга.
Коментар
-
Миналата година те сляха основните си дъщерни дружества в холдинга.Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениенякой "инвеститори" си мислят, че всичко, което хвърчи се яде. Но нека първно да прочетат що е то "Индивидуален отчет" на холдинг!
Коментар
-
Не е само тук, то и БФБ никой не го искаше на 8, на 11 ще се избият. Обявиха дивидент и цената скочи с повече от дивидента. Логика, нали? А сега Ютекс даже няма свестна оферта отляво, а продават имоти колкото цялата им капитализацияПървоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
) преди 10 дни даваха пакет на 1,42
) и никой не пипаше
а сега ще гоните по байра
)
бутиков пазар сме си
)
Коментар
-
Не всички, заредил съм на 0.70Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
) преди 10 дни даваха пакет на 1,42
) и никой не пипаше
а сега ще гоните по байра
)
бутиков пазар сме си
)
Коментар
-
Абе ти нямаш спирачкиПървоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеХора, оборотът е само 80к. Какви анализи сте теъгнали да правите изобщо
Коментар
-
Хора, оборотът е само 80к. Какви анализи сте тръгнали да правите изобщоLast edited by Phoenixheart; 30.10.2025, 12:12.
Коментар
-
Според мен ще е дори по-рано. Много зависи как вървят до края на годината и какви ще се резултатите в последното тримесечие на годината. Може би на толкова ще ги качат при немците.Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеРазчертах я преди 18-19месеца, след като ме разочароваха пролет-лято 22Перфектно се развива за сега "етажноста",- дори изпреварващо, но подножието на едно евро ми е майски меракsGh*** **>*0,67->1,25->< >1,38-><1,58->
не е препоръка
Коментар
-
Вярно, стои добре технически, но фундамента ми се губи нещо ;-)Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеРазчертах я преди 18-19месеца, след като ме разочароваха пролет-лято 22Перфектно се развива за сега "етажноста",- дори изпреварващо, но подножието на едно евро ми е майски меракsGh*** **>*0,67->1,25->< >1,38-><1,58->
не е препоръка
Коментар

))))))
Коментар