If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз тук не бих взел и една акция.
Ако не бяха намалили амортизациите от 7,2 млн. лв. на 3 млн. лв., щеше да са на загуба за групата (или около нулата)... И отново, защо почти половината печалба е в малцинственото участие (пак казвам, без промяната в счетоводната политика, щеше да са на загуба за групата (или около нулата)). И защо кредитите им се увеличават с почти 4 млн. лв. от началото на годината. За софтуерна фирма ….
Не е препоръка и не знам защо Ви се бъркам, но сте сложили доста розови очила.
не може да не си разбрал, че цялото плюнчене тук е за да се събере публика на която да се прехвърли горещият картоф
никой не го интересува какво седи зад акцията ...... зора е да се купи под 90 ст. и да се продаде с десетина % горница
ако не се събере достатъчно публика ще се разчита при обявяване на увеличението цената да е избутана до номинала...
Ако не бяха намалили амортизациите от 7,2 млн. лв. на 3 млн. лв., щеше да са на загуба за групата (или около нулата)... И отново, защо почти половината печалба е в малцинственото участие (пак казвам, без промяната в счетоводната политика, щеше да са на загуба за групата (или около нулата)). И защо кредитите им се увеличават с почти 4 млн. лв. от началото на годината. За софтуерна фирма ….
В правилна посока гледаш. Тук печалбата няма значение, не я гледай, тя е за заглавия на статии. Проблемът е, че не можеш да знаеш кое колко струва в компанията и дали може да се монетизира. Със сигурност има нещо ценно, но на каква цена си заслужава да купи човек малко за спорта също не знам. Куцо беше ИПО-то и за пореден път навредиха на пазара.
При мен е от алчност, но аз купих на доста по-ниско .. и сега гледам.
Има още път нагоре ми се струва...... за изпусналите влака говоря, очаквам 1 лв.поне, а това са си 6-7% доходност.... в тия трудни за борсите времена си е ОК
Единствена цел за пенсионните дружества да купуват Сирма Груп е да си осреднят цената от 1.20 + 0.80 на 1.00!
Не виждам да дадат много пари на увеличението!
Би трябвало това да е целта на шеф Цецо - иначе трудно ще може да накара пенсионните фондове да записват на увеличението - те засега много го подкрепят! Каква е причината да купуват Сирма е друг въпрос, но ми напомня на Градус!
Имам си доволно, не се притеснявай за мен, вече съм на хубав + даже. Твойте артии май падат и за това ми се струваш изнервен, спокойно ще дойде и твоето време, няма смисъл да завиждаш
Полки е алтруист опитва се да помегне на всички....във всички теми..
Коментар