If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен е ясно едно - от България единственото, което могат да очакват е "комбинация от пет пръста с преобладаващ среден"! Ако се надяват на нещо - то ще е от чужбина. Вероятно и за това увеличението го прави ПФБК, които са най-силни в контактите с чужди инвеститори. Дали момента в чужбина е подходящ обаче - друг въпрос!
Точно от България ще е основният интерес си мисля иначе интересно си го описал Не изключвам да има записвания отвън но по скоро като допълнение си мисля.
И за мен пускането ще е знак че има интерес но аз го гледам по скоро като минимум записване от 20 млн лева и то от 4 или 5 основни играчи тоест сравнително по раздробено.
За мен е ясно едно - от България единственото, което могат да очакват е "комбинация от пет пръста с преобладаващ среден"! Ако се надяват на нещо - то ще е от чужбина. Вероятно и за това увеличението го прави ПФБК, които са най-силни в контактите с чужди инвеститори. Дали момента в чужбина е подходящ обаче - друг въпрос!
Ако има кой да ги купи ще го пуснат! Ако тоя, който потенциално иска да излезе 40-50 милиона се ослушва - и те ще се ослушват!
И за мен пускането ще е знак че има интерес но аз го гледам по скоро като минимум записване от 20 млн лева и то от 4 или 5 основни играчи тоест сравнително по раздробено.
E? тънко? Последно човек от съвета на директорите продаде на 1.15. Вярно, че е под IPO цената, но когато става дума за големи количества се преговаря за отстъпка ... Ако цената на 2 бр права е равна или по-голяма от .15 лв няма неетичен елемент в сделката (цената на акция от увеличението е равна на 1лв + цената на две права, доколкото помня)
Някой стабилно купува да не би да има инфо за ИПО-то? Много съм доволен и от отчета!
E? тънко? Последно човек от съвета на директорите продаде на 1.15. Вярно, че е под IPO цената, но когато става дума за големи количества се преговаря за отстъпка ... Ако цената на 2 бр права е равна или по-голяма от .15 лв няма неетичен елемент в сделката (цената на акция от увеличението е равна на 1лв + цената на две права, доколкото помня)
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Кой нормален инвеститор ще вдига цената от тоя бул-шит, като знае че винаги ще изскочи някой от "собствениците" и ще му продаде по-тънко!
Тук 1.01 ще мечтаем да го видим в необозримото бъдеще!
Това ли е показателя ? По добре сметни P/E и EV/EBITDA ...
Здравей! След публикуване на отчета това беше реакцията на пазара вчера. Дали акцията е подценена или надценена времето ще покаже. Лично за мен листването на повече ИТ компании на БФБ би било повече от положително. Поздрави и успех в търговията.
Коментар