Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Не е свършил ,ще се усетят скоро пишман спекулантите,че увеличението на 1лв е осигурено и ще се юрнат да купуват за да спечелят въпросните му 10%
тъжна борса сме засега дано. Догодина е по весело!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДа мапа, щях, но не ми се изпълниха ордери продава. А спекулативния кеш свърши.
тъжна борса сме засега дано. Догодина е по весело!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИнтересно какъв ще е резултата за Q3?!
Мисля си, че ще минат 4 млн., вие как мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Искам да кажа, че другата седмица ще е по-скъпо (мое мнение и не е препоръка), демек че е трябвало днес да допълни.... за да изкара повече (евентуално)..... иначе всеки си решава за себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Еми какво значи - трябваше днес, от утре едва ли не акциите ще свършат. Цялата ми идея е, че идеалната рецепта за правене на грешки е когато човек е притиснат от времето. Не случайно измамниците, а вече и най-големите търговски трикове са като се казва "само днес, само тук, само сега".
Коментар
-
Аз нямам зор, средната ми е под 0.90 така, че както казва Мечо Пух: "колкото повече, толкова повече"Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
ако мине 90 ст., ще може да си запише от увеличението на 1 лев колкото си пожелае. Стига с този зор
Коментар
-
Трябваше днес, другата седмица ще мине 0.90 и после няма спиране.....Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеВероятно и аз ще допълня следващата седмица
Коментар
-
Хубаво е, че се намират все още продавачи да допълним евтинколично имам достатъчно, но още 50к няма да са ми излишни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЕлана, Капман и Карол ми продадоха днес
Коментар
Коментар