If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... само оптимистите смятат така
Аз щото съм назадничав смятам предимно Book Value ...
Това тук е доста опасно! Чрез фиктивната транзакция през 2014 са си увеличили изкуствено BV-то.
Потенциално могат да правят такива трикове през цялото време, а реално оперативно да няма никаква промяна в резултатите им.
и аз излезнах на загуба, но явно акцията си е тръгнала към фундаменталната стойност от около 40 млн. пазарна капитализация. ще ги чакам там
Просто от интерес да попитам - защо точно 40млн. лв?
Коментар
Konsultant
Вчера,
Сп. Икономика и КРИБ наградиха Сирма:
Цветан Алексиев, изпълнителен директор на "Сирма груп холдинг", бе отличен в категория "ИКТ, аутсорсинг, бизнес услуги". Наградата в тази категория връчи господин Иван Вутов, заместник-председател на Управителния съвет на КРИБ
Наградата получи г-на Цветан Алексиев, който ме изуми с разпасаност, безумен поглед и изказвания от типа на - ние сме най-добрите, ние сме номер едно и ... т.н.?!
P.S. Иначе се радвам, че IPO бе успешно, но пак казвам ИЗУМЕН съм от поведението?!
Тук убиха мечтите на всички спекуланти за бърза печалба!
Нищо - аз инвестирах малко на 1.185 - да видим дали ще последва "тест" на 1.10 или на 1.25 - 1.30!
и аз излезнах на загуба, но явно акцията си е тръгнала към фундаменталната стойност от около 40 млн. пазарна капитализация. ще ги чакам там
Тук убиха мечтите на всички спекуланти за бърза печалба!
Нищо - аз инвестирах малко на 1.185 - да видим дали ще последва "тест" на 1.10 или на 1.25 - 1.30!
Коментирал съм на поста ти преди да си го оправиш!
Писал си, че не си видял такова условие. В проспекта е и няма да предлагат стабилизация!
Няма драма, така че споко.
поста не е поправен, а допълнен, за да няма недоразбрали. нали трябва да информираме, а не дезинформираме
е да де, не съм видял условие, при което да са провеждат стабилизационни действия, кое не разбра
Коментирал съм на поста ти преди да си го оправиш!
Писал си, че не си видял такова условие. В проспекта е и няма да предлагат стабилизация!
Няма драма, така че споко.
Напротив, има - точка 9.5. Но изрично пише, че Елана няма да предлага стабилизиране на цената.
Тук може да падне и до под 1.20лв в следващите няколко дни.
е да де, не съм видял условие, при което да са провеждат стабилизационни действия, кое не разбра
Коментар